BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 19:10

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2008, 14:02 
Zacna persona forum

mimo wszystko konkurencja zawsze stara się podstawić nogę

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2008, 14:39 
JOLKA RUTOWICZ NISZCZY DOBRE IMIE WSZYSTKICH BRUNETEK! I W IMIENIU BRUNETEK MÓWIE :

JOLA- WYPIE*** DO ANGLII.

:wsciekly: :cenzura: :wsciekly: :cenzura:

Ninawidze jej.. patrzac na te tipsy an 15cm nie dziwie sie ze nie lubicie tipsoW :wsciekly: :cenzura:

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2008, 14:45 
Frank napisał(a):
Bury napisał(a):
brakuje na tym forum rubryki "faszyzm" , jeden temat już by tam pasował

poki co myslimy o rozszerzeniu działu HUMOR o podtytuł : " Czarny "

łohohoho, a może od razu nazwijmy ten dział "Frank" :[

:suchy:

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2008, 15:15 
Uzależniony od forum :)

MadziaWU, utożsamiasz się z Jolą że się tak przejęłaś?

Co do Pudelka... jak widac nie mają już o czym pisać i usiłują coś wymyśleć z tego co mają.... nawet się za dużo nie rozpisali...

Artykuł niby miał ją wyśmiać.. ale co wyśmiał? Że dziewczyna nie ma kasy na nowe auto? To że ma brudne? A na jesieni kto ma czyste auto? Skoro zanim się dojedzie do dmu to jest brudne? Co do porządku w bagażniku.. no tak to straszne, trzeba o tym napisać.

Generalnie pudelek, jest żenujący i dla ludzi na bardzo niskim poziomie... Jak fakt czy superak...

Co do programów typu "Gwiazdy - tańczą, śpiewają itp" To poziom zniża się do zera... Włączam TV: A tu gwiazdy tańczą. Patrzę 1min, dwie, trzy... i się zastanawiam: Kim są te gwiazdy?

Gwiazdami wg. polskich TV są ludzie, którzy są w jednym serialu, są w jednym programu typu bb... to teraz są gwiazdy... ŻENADA do potęgi...

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2008, 15:40 
Forumowicz

Moje BMW: e21,e36,2xe46
Kod silnika: encoded
KotSylwester napisał(a):
Artykuł niby miał ją wyśmiać.. ale co wyśmiał?

Ta lasia się kojarzy z głupotą, nieudolnym naśladownictwem i ogólnie za mądrą nie uchodzi więc jedynie co chcieli wyśmiać to userów bmw :hyhy: a w naszym kraju stereotypy są na topie ale to nawet dobrze bo dresy i buraki sie przejadły teraz będzie 'bmw dla głupich jak jola' :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2008, 15:46 
KotSylwester napisał(a):

W zyciu! Utożsamiam sie z brunetkami -do ktorych ona niestety obecnie nalezy-więc wkurza mnie fakt, ze ogolnie przyjęta 'inteligencja brunetek' (stereotyp niczym dresy w bmw i glupie blondynki) jest szargana przez
pustą, debilowatą, naiwną, małpującą Jolantę R.

mtturbo napisał(a):
KotSylwester napisał/a:
Artykuł niby miał ją wyśmiać.. ale co wyśmiał?

Chcieli zrobic z niej blacharę. Cytat' Jolę wozili koledzy takimi bmw na dyskoteki, to sama zatesknila i za pierwsze zarobione pieniadze kupila sobie bmw'.
Chcieli pokazac blacharstwo to pokazali, przeciez nie napisza 'Jola to fanka i pasjonatka bmw', prosciej 'Jola, blachara' :D
Ogolnie jest mega żalosna, ten glupawy usmiech i pytanie w oczach typu ' o ch* chodzi?' ..ech :zly: :cenzura:

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2008, 16:18 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
..::CZARNY::.. napisał(a):
łohohoho, a może od razu nazwijmy ten dział "Frank" :[

jest grupa osób, ktorym by taka nazwa bardzo odpowiadała :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2008, 16:44 
Naczelny killer

Może głupia, może i nie, nie wiem nie znam jej osobiście także nie oceniam. Cóż, widać woli stare e36 za własną kasę niż nowe *** za ***

Aaaa tak wogóle to chętnie zamienię się z Jolą na fotele :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2008, 16:46 
Uzależniony od forum :)

MadziaWU napisał(a):
Chcieli zrobic z niej blacharę.

chyba nie wiesz w takim razie co to znaczy...

MadziaWU napisał(a):
KotSylwester napisał/a:

W zyciu! Utożsamiam sie z brunetkami -do ktorych ona niestety obecnie nalezy

Nie utożsamiam ale utożsamiam...

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2008, 17:30 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 Coupe
Kod silnika: m52b20
KotSylwester napisał(a):
MadziaWU napisał/a:
Chcieli zrobic z niej blacharę.

chyba nie wiesz w takim razie co to znaczy...
ja wiem jaaa :luka: :rotfl:
MadziaWU napisał(a):
W zyciu! Utożsamiam sie z brunetkami -do ktorych ona niestety obecnie nalezy
na moje oko to ona jest brunetka, ale co ma kolor wlosow do zachowania????
wiem wiem w niektorych blad przypadkach sie sprawdza :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 30 października 2008, 19:10 
KotSylwester napisał(a):
Nie utożsamiam ale utożsamiam...

Widzisz roznice w tym co napisales? :)

http://www.pudelek.pl/artykul/13421/kar ... amochodow/
Karolak pozazdroscil Joli starego bmw ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 października 2008, 10:31 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Poza TVN nie ogladam PL telewizji. Przyjezdzam na weekend do rodzicow, wlaczam programy z gwiazdami i mowiac szczerze mogliby do tych programow zaangazowac ludzi z ulicy, a ja i tak uwierzylbym ze to gwiazdy. Skoro np. Marek Kondrat nie chce robic, tfu tanczyc na lodzie, to bierze sie drugoplanowego typa z M jak milosc albo palacza C.O. z Klanu, w Niemczech tez juz wszystkie edycje wszystkiego byly i ludzie nie chca juz ogladac gwiazd, gdyz nikt ich nie znal. Lepiej oglada sie kolejne show szukania dziewczat do girlsbandu.

Ta kretynke akurat kojarze, glupota ma swoje 5 minut jak Gracjan Roztocki (ten od blotko blotko tralala). Nie widze w tym nic zlego, skoro ludzie ja komentuja, telewizja zaprasza do programow to widocznie ludzie sa jej obecnosci w TV spragnieni. Co swiadczy tylko o guscie polskiego telewidza i nie umniejsza faktu, ze Jola jest idiotką. A najgorsze ze przy tym nie ma nawet odrobiny klasy, o blyskotliwych wypowiedziach tez mozna zapomniec. Pamietacie mlodego Koterskiego? Upośledzony syn rezysera lansowany na gwiazdę, po paru miesiacach nikt o nim nie pamięta. To samo bedzie z tym pawianem.
A BMW ładne, oryginał, skórki.

Tytuł:
PostNapisane: 31 października 2008, 10:37 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 530d M-pakiet
Kod silnika: M57D30
el Presidente napisał(a):
Poza TVN nie ogladam PL telewizji. Przyjezdzam na weekend do rodzicow i mowiac szczerze mogliby do tych programow zaangazowac ludzi z ulicy, a ja i tak uwierzylbym ze to gwiazdy. Skoro np. Marek Kondrat nie chce robic, tfu tanczyc na lodzie, to bierze sie drugoplanowego typa z M jak milosc albo palacza C.O. z Klanu, w Niemczech tez juz wszystkie edycje wszystkiego byly i ludzie nie chca juz ogladac gwiazd, gdyz nikt ich nie znal. Lepiej oglada sie show szukania dziewczat do girlsbandu.
/Ta kretynke akurat kojarze, glupota ma swoje 5 minut jak Gracjan Roztocki (ten od blotko blotko tralala). Nie widze w tym nic zlego, skoro ludzie ja komentuja, telewizja zaprasza do programow to widocznie ludzie sa jej obecnosci w TV spragnieni. Co swiadczy tylko o guscie polskiego telewidza i nie umniejsza faktu, ze Jola jest idiotką. A najgorsze ze przy tym nie ma nawet odrobiny klasy, o blyskotliwych wypowiedziach tez mozna zapomniec. Pamietacie mlodego Koterskiego? Upośledzony syn rezysera lansowany na gwiazdę, po paru miesiacach nikt o nim nie pamięta. To samo bedzie z tym pawianem.
A BMW ładne, oryginał, skórki.

dobrze napisane :ok: ale za chwile znajdzie sie kolejny debil, czy debilka i tak "w kólko Macieju" :faint: :zabawa:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 31 października 2008, 10:48 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Na dobrą sprawę to juz tak od pierwszego Big Brothera pokazuje się głupków w TV. Tyle ze ten łysy kucharz z Reichu czy motocyklista z Poznania byli chociaz na swoj sposob sympatyczni, a pani Jola to juz rynsztok i latarnia.

Tytuł:
PostNapisane: 31 października 2008, 10:56 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
el Presidente napisał(a):
Na dobrą sprawę to juz tak od pierwszego Big Brothera pokazuje się głupków w TV. Tyle ze ten łysy kucharz z Reichu czy motocyklista z Poznania byli chociaz na swoj sposob sympatyczni, a pani Jola to juz rynsztok i latarnia.

W takim razie trzeba szukać u źródeł i zatkać dziób panu Rinke co te szjasy produkuje :)

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 31 października 2008, 11:11 
Częsty bywalec

Moje BMW: e90
Kod silnika: M47/T2
tak się zastanawiam kim są jej fani. w tym temacie chyba wszyscy maja podobne zdanie. :ok:
ale kim sa ci którzy tak twardo za nią stoją. nie rozumiem tego. chyba oni sami mają tyle samo w głowie co sama Jola.

Tytuł:
PostNapisane: 31 października 2008, 12:25 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 Coupe
Kod silnika: m52b20
barteke36 napisał(a):
tyle samo w głowie co sama Jola.
a moze Jolka porpostu gra taka glupitka a w rzeczywistosci jest super inteligentna?? :luka:

Tytuł:
PostNapisane: 31 października 2008, 12:53 
Częsty bywalec

rdk napisał(a):
a moze Jolka porpostu gra taka glupitka a w rzeczywistosci jest super inteligentna??

Jeśli tak to powinna dostać Oscara za tą rolę ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 października 2008, 14:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 08&start=0
raz widziałem fragment gwiazdy tańcza na lodzie po wystepie JR publika szlała a to pozdrawiała swój fan klub. czy to tak w kit czy faktycznie ma swoich sympatyków ?? dla mnie to chore żeby tak ekscytować się taką idiotką nic nie wnoszącą!

Tytuł:
PostNapisane: 31 października 2008, 14:50 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Pytanie brzmi jak bardzo image wykreowała ona sama lub jej menago. :] Showbiz jest bezlitosny i czasami trzeba narobić wokół siebie szumu.Najlepszym przykładem jest Doda która naprawdę jest po stukroć bardziej inteligentna niż na to wygląda.Kwestia odpowiedniego mariażu.W przypadku Elektrody sprawdza się doskonale ( Radek pakuj majdan :hyhy: ).

Co do programów gwiazdy jedzą po lodzie, jak oni siorpają i innych - ja mam serdecznie dość.100 procent kiczu i kolejne klony,jak ktoś wcześniej zauważył,zapraszają ludzi którzy nawet będąc w showbizie są w zasadzie nieznani ( oczywiście nie tylko ).A potem udział w programie otwiera im, jak to się mówi "drzwi".

Co do samego compacta....na pudelku zawsze są "ciekawe" teksty.A wyśmiewanie kogoś że jeździ BMW "jakim koledzy wozili ja na dyskoteki.." hehe komentować chyba nie muszę.Od tego są te serwisy żeby podobnie jak Fakt i SE zrobić trochę szumu i błota.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 103 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1