spojler33 napisał(a):
adaho997 napisał(a):
esteś kolego w dużym błędzie
adaho997, jak to ? Jak zmienisz całe okablowanie od podstaw powprowadzasz nowe kabelki , to nie radio nie wyczyta odpowiedniej tzn dopasowanej do niego zmieniarki ? Bo nie napisałeś dokładni w czym problem ? Jest w błędzie , tzn że nie będzie pasować okablowanie czy że miejsce na zmieniarkę jest złe ?
A skoro
Hoofi, nie ma wogule okablowania to ja radziłbym Ci kupić jakaś inna (na pewno tańszą od oryginalnej) zmieniarkę która będzie tam pasować , no i oczywiście okablowanie też. Tylko teraz niech wypowie się
adaho997, w jakim sensie każda zmieniarka może tam nie pasować.Czekamy na odpowiedz. POZDRAWIAM!
a wiec tak jak już pisałem
do radia podanego w temacie pasuje tylko zmieniarka bmw i z tego co pamiętam jeden model Pioneera (nie pamiętam jaki model dokładnie) po przeróbce na sterowanie bmw
żeby podłączyć zmieniarkę innej firmy do radia bmw trzeba by zastosować interfejs którego to po pierwsze nigdzie nie ma a po drugie przewyższało by to koszta
tak że wszelkie kombinacje z nieoryginalną zmieniarką są bez sensu
ja posiadam taką wiedzę na ten temat
spojler33 jeżeli masz inne zdanie które to możesz potwierdzić przykładem, sprawdzonym faktem to proszę o wypowiedz