A jak wyglada kwestia z lusterkami??? czy byly w 97 r elektr chowane??
czy rowniez sa przelozone?? wydaja mi sie troszke wieksze... byly wklady fotochromy i jak sie wsteczny wrzuca prawe schodzi w dol.. w srodku rowniez fotochrom..
( wklady niestety gwizneli )
co do silnika jest to 2.8 benz.. silnik zmieniany w niemczech.. dodam zdjecia nie dlugo..
Znaczek rowniez wydaje mi sie ze powinien byc z 2 strony ale coz.. zniknie calkiem..
Co do srodka..
Cobi, Wedlug ciebie.. deska rozdzielcza nie byla zmieniania??
Kieerownica , ekran , fotele z boczkami ( tylne boczki maja roletke )
W bagazniku po prawej stronie jest subofer NOKI po lewej czytnik DVD ( ZMIENIARKA CD )
ogolnie.. telefony takie jak tutaj rowniez wystepowaly w 97 r?? i licznik? pelny licznik z rds itp.. i ramki orginal wokol wskazowek..
Auto miala przezycie.. przed walony podluznica 1 widac ruszana.. cena byla adekwatna do stanu pojazdu..
Jak narazie chcialbym dojsc co jest z czego.. :p
Lampy tylne mrugaja.. i nie kiedy zapala sie zarowka pod lama.. wiec chyba nie ma modulu tylko na szybko podlaczone..
Jak to wygladalo z zawieszeniem?? tutaj przy full zaladunku podnosi sie do gory... mozliwosc ze przelozone?? czy bywaly takie?
Dodam jeszcze fotki srodka ktore mam jutro dodam dokladne..
[ Dodano: 7 Listopad 2008, 18:43 ]

P.s jeszcze jedno pytanie.. zeby uruchomic DVD.. trzeba sie podlaczyc.. pod AUX? czy jest wejscie w monitorze jakies osobne? jak najrozsadniej sie podpiac?
[ Dodano: 7 Listopad 2008, 18:54 ]Po wlozeniu dvd w czytnik Nawi nie odczytuje wogole...