BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 17:12

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 139 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 listopada 2008, 18:05 
Zacna persona forum

Tak sie przypatruje tej dyskusji i jestem ciekaw czy wiecie że wiekszośc tych czrnych osobników mieszkających gdzie indziej niż na czarnym ladzie zyje z zasilków, kradzieży, rabunków, np. w anglii dzieki wysokim rodzinnym na dziecko żyja tylko z tego :zakrecony: kopuluja i kopuluja itp. wiekszośc z nich jest wulgarna, chamska i arogancka. Generalnie sa leniwi i nie pracuja, owszem zawsze jest jakis odsetek normalnych, na poziomie np. Mr.Obama i tych sznuje, ale reszta to ...
Jak już pisalem wczesniej Ci czarni z Harlemu...nie wiedzą co to Europa, dam sobie reke uciąc.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 7 listopada 2008, 18:10 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Dokładnie, ale co tam, lepiej być tolerancyjnym za wszelką cenę, to takie modne teraz przecie!

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 7 listopada 2008, 18:16 
Uzależniony od forum :)

jiGsaw napisał(a):
lepiej być tolerancyjnym za wszelką cenę, to takie modne teraz przecie!

nie za wszelką cenę :| Trzeba zawsze być człowiekiem, natomiast nigdy nie można być idiotą :chytry: Pierwszych szanuję, drugimi gardzę. Tyczy to się każdego koloru skóry. Dlaczego mam nie szanować czarnego jeśli jest dobrym człowiekiem, bo ma ciemną skórę :?: Lub dlaczego mam szanować białego, jeśli on sam siebie nie szanuje i swojej rodziny, że żyje z zasiłku i za robotę mu się nie chce wziąć :?:

Orso napisał(a):
wiekszośc tych czrnych osobników mieszkających gdzie indziej niż na czarnym ladzie zyje z zasilków, kradzieży, rabunków, np. w anglii dzieki wysokim rodzinnym na dziecko żyja tylko z tego :zakrecony: kopuluja i kopuluja itp.

a Polaczki to co inaczej :?: Też znajdziesz takich...

Tytuł:
PostNapisane: 7 listopada 2008, 18:26 
Przyjaciel forum

Najśmieszniejsze u obrońców uciśnionych odkąd mój umysł myśli i sięgam pamięcią są ich argumenty. Powiesz takiemu, że większość murzynów jest BE, a ten Ci znajdzie jakiś przykład białego człowieka, który też jest be i uważa to za wyważony kontrargument :super:

Prawda jest taka, że murzyny są, z natury:

- mało rozgarnięci
- leniwi
- mający skłonności do zachowań patologicznych.

Oczywiście są wyjątki, ale jeżeli coś jest z natury to przyjmuje się to za ogół niestety.

Nie można tego powiedzieć o innych rasach, ale co tam, biedne murzynki bambo to wszystko przez to, że żyją w slumsach i mieli takich rodziców! Którzy też de facto są murzynami i nie dali sobie rady. No sorry, ale to jest kupa śmiechu i nic więcej.

I JESZCZE CI BIALI RASIŚCI CHĘDOŻENI I ICH PO DWAKROĆ CHĘDOŻONY RASIZM!

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 7 listopada 2008, 18:35 

jiGsaw napisał(a):
No sorry, ale to jest kupa śmiechu i nic więcej.

raczej tylko kupa :znudzony:

Tytuł:
PostNapisane: 7 listopada 2008, 18:38 
Zacna persona forum

Sylwek_ch, może i tak , ale gdybysmy porównali odstek polaczków a czarnych troszke by ci sie rozjasniło.
Masz swoje zdanie i dobrze, ja mam swoje i nie przegadasz mnie za chiny, nie zmienisz mojego światoglądu na ten temat, widziałem jak sie zachowuja, poznałem, brak szacunku, kultury, jakichkolwiek manier.
Gwarantuje Ci że na 10 czarnych 1 bedzie dobry. Wystarczy spojrzec na wiadomości, tasmy policyjne,zazwyczaj gonią-kogo czarnego, % przestepstw, wiekszosć czarni, dlaczego wyjasnij mi to ?? Jak mozna uznac ich za dobrych??
Prosty przykład, mojego kolegi rodzina pojechala do USA jakis czas temu...otworzyli stacje bezynowa, kto napada, kto zabija ciotke- czarni - dziadek z babka umkneli na szczescie...działo sie to 60 lat temu. I american dream dla nich się skończył.

Tak, przyznam sie, nie darzę ich wielką sympatią...to jest moje zdanie. Możecie sie niezgodzić.
Wielu ludzi robi w okól siebie taką otoczke tolerancji, ale jak przychodzi co do czego to mówia " ty pieprzony czarnuchu" "ty czarna suko" "malpy"...oczywiście obwieszczając "nie jestem rasista"...............obłuda, fałsz.

Tytuł:
PostNapisane: 7 listopada 2008, 18:41 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
jiGsaw napisał(a):
Najśmieszniejsze u obrońców uciśnionych odkąd mój umysł myśli i sięgam pamięcią są ich argumenty. Powiesz takiemu, że większość murzynów jest BE, a ten Ci znajdzie jakiś przykład białego człowieka, który też jest be i uważa to za wyważony kontrargument :super:

Prawda jest taka, że murzyny są, z natury:

- mało rozgarnięci
- leniwi
- mający skłonności do zachowań patologicznych.

Oczywiście są wyjątki, ale jeżeli coś jest z natury to przyjmuje się to za ogół niestety.

Nie można tego powiedzieć o innych rasach, ale co tam, biedne murzynki bambo to wszystko przez to, że żyją w slumsach i mieli takich rodziców! Którzy też de facto są murzynami i nie dali sobie rady. No sorry, ale to jest kupa śmiechu i nic więcej.

I JESZCZE CI BIALI RASIŚCI CHĘDOŻENI I ICH PO DWAKROĆ CHĘDOŻONY RASIZM!

:zdziwko:

Przeraża mnie ten temat. :wstyd:

Możesz przedstawić jakieś wiarygodne badania naukowe które dowiodły "niższości" Murzynów z natury w porównaniu do innych ras?

Wiesz o tym że nie tak dawno temu propaganda hitlerowska ogłosiła podobne rewelacje nt Słowian? Miło Ci z tą swiadomością ?

Tytuł:
PostNapisane: 7 listopada 2008, 18:59 
Przyjaciel forum

Były takie badania. Kiedyś nawet je czytałem, ale to było dawno (odnośnie IQ). Reszty nie trzeba przedstawiać - wystarczy spojrzeć na afrykę albo popracować trochę z czarnymi, tudzież zobaczyć jak się zachowują. Wszystko już było napisane w tym temacie. Ilu jest czarnych noblistów naukowych? Jaki postęp cywilizacyjny osiągneliśmy jako ludzie dzięki czarnym?

Tak w ogóle to truizmów się nie mówi.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Tytuł:
PostNapisane: 7 listopada 2008, 19:36 
Zacna persona forum

Moje BMW: W poszukiwaniu :]
Co wy się czepiacie czarnych?Murzynki nie są złe,a że mało rozgarnięte to raczej dobrze,przynajmniej nie trzeba znać języka kiwnąć głową i wsio :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 listopada 2008, 20:22 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
jiGsaw napisał(a):
Jaki postęp cywilizacyjny osiągneliśmy jako ludzie dzięki czarnym?

USA akurat osiagnely bardzo duzo wykorzystujac niewolnicza prace czarnych.

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2008, 00:11 
Przyjaciel forum

No fakt, ale to raczej nie poprawia ich sytuacji w tej kwestii...

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2008, 00:16 

jiGsaw napisał(a):
Były takie badania. Kiedyś nawet je czytałem, ale to było dawno (odnośnie IQ). Reszty nie trzeba przedstawiać - wystarczy spojrzeć na afrykę albo popracować trochę z czarnymi, tudzież zobaczyć jak się zachowują. Wszystko już było napisane w tym temacie. Ilu jest czarnych noblistów naukowych? Jaki postęp cywilizacyjny osiągneliśmy jako ludzie dzięki czarnym?

Tak w ogóle to truizmów się nie mówi.

W mojej głowie niestety nie mieści się jak można tak myśleć :zdziwko:

Nie wiesz jaki postęp i jakie bogactwo zdobyły kraje Europy dzięki Afryce?

Ilu jest czarnych noblistów? Nie wiem. A ilu jest białych jazzmanów? A ilu białych grało bluesa w latach 50tych?

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2008, 00:19 
Przyjaciel forum

Jaki kolor skóry miał Beethoven, Mozart? Daj spokój z takimi rzeczami. Fakt faktem, talentu muzycznego im nie ujmuję.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2008, 00:28 

jiGsaw napisał(a):
Jaki kolor skóry miał Beethoven, Mozart? Daj spokój z takimi rzeczami. Fakt faktem, talentu muzycznego im nie ujmuję.

No tak... operując tą retoryką, jaki kolor skóry ma nowy Prezydent najpotężniejszego państwa świata?

Z mojej strony koniec dyskusji w tym temacie. Moderatorów proszę o rozważenie usunięcia tematu w całości ze względu na ilość rasistowskich haseł które tu się pojawiły.

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2008, 00:34 
Przyjaciel forum

No, a teraz się zastanów dlaczego został prezydentem - albo przeczytaj posty z wcześniejszych stron. Rasistowskie hasła? No mnie uczyli, że rasizm rasowy to bezpodstawne oczernianie kogoś tylko ze względu na kolor skóry, a nie stwierdzanie faktów o różnicach pomiędzy rasami/kulturami. Aczkolwiek mogę i zostać nazwany rasistą skoro tak to ujmujesz :]

Z mojej strony też już koniec w tym temacie, chyba, że ktoś napisze coś nowego, ciekawego.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2008, 12:16 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
Mnie w tym wszystkim zastanawia jedno. W 1492r "biały" odkrył amerykę, czyli tyle lat żyli sami, nie było naszej ingerencji. I jak porównać te dwa kontynenty. Dlaczego u nas a nie tam była taka cywilizajca.
Wojciech Cejrowski w swoim programi odwiedzil Trol. Mówił o mumii którą tam znaleźli i już za czasów tego zmarzniętego człowieka ludzie mieli lepsze narzędzia niż teraz plemiona w afryce czy ameryce południowej. Dziewne, ale ciekowość białego i ciągłe dążenie do ulepszania i odkrywania chyba o czymś świadczy.
Poznałem już wielu murzynów, na szczęście byli zawsze pokojowi i jestem przeciwko hasłom czarnuch, brudas, małapa itd. to nic nie daje i tylko obraża. Ale też wkurza mnie to jak widze (pomijając USA) co murzyni robią we Francji czy UK. Smutne, emigrują żeby się obijać i rozrabiać i jeszcze mieć pretensje że przyjeżdża policjia i chce zaprowadzić porządek.

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2008, 12:28 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
No niestety tak jakoś dziwnie się składa że nawet w samej Afryce jedyny kraj który sobie jako tako radzi czyli RPA jest zarządzany przez białych... Hmmm.

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2008, 12:39 
Zacna persona forum

RPA
Jego początki to dwie burskie republiki: Transwal i Orania. Burowie byli potomkami osadników holenderskich przybyłych tu w XVII wieku. Pod koniec XIX wieku wybuchły dwie wojny burskie z Wielką Brytanią. Do roku 1994 w RPA obowiązywał rasistowski system społeczny (apartheid). Postacią symbolizującą walkę z państwem prześladującym czarnych obywateli był Nelson Mandela. Za swój wkład w demokratyczne przemiany Mandela otrzymał w roku 1993 pokojową Nagrodę Nobla. Jednak od czasu przejęcia władzy przez czarnych, gwałtownie pogorszyła się sytuacja gospodarcza i wewnętrzna kraju, a dyskryminowani bywają teraz jego biali mieszkańcy. Mimo tego, RPA pozostaje najbogatszym państwem na kontynencie. Na terenie tego kraju odbędą się w 2010 roku Mistrzostwa świata w piłce nożnej mężczyzn.

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2008, 12:43 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Orso napisał(a):
RPA
Jego początki to dwie burskie republiki: Transwal i Orania. Burowie byli potomkami osadników holenderskich przybyłych tu w XVII wieku. Pod koniec XIX wieku wybuchły dwie wojny burskie z Wielką Brytanią. Do roku 1994 w RPA obowiązywał rasistowski system społeczny (apartheid). Postacią symbolizującą walkę z państwem prześladującym czarnych obywateli był Nelson Mandela. Za swój wkład w demokratyczne przemiany Mandela otrzymał w roku 1993 pokojową Nagrodę Nobla. Jednak od czasu przejęcia władzy przez czarnych, gwałtownie pogorszyła się sytuacja gospodarcza i wewnętrzna kraju, a dyskryminowani bywają teraz jego biali mieszkańcy. Mimo tego, RPA pozostaje najbogatszym państwem na kontynencie. Na terenie tego kraju odbędą się w 2010 roku Mistrzostwa świata w piłce nożnej mężczyzn.

Orso to na bank zwykły zbieg okoliczności że akurat jak czarni dostali się do władzy to wszytsko się zaczęło psuc. Wszystko wina poprzedniej ekipy :)

:rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 8 listopada 2008, 12:52 
Zacna persona forum

:rotfl: :rotfl:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 139 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1