BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 12:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 139 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 listopada 2008, 16:50 
Częsty bywalec

Jak to dobrze wiedzieć, że wrazie potrzeby mogę wejść na to forum i dowiedzieć się o zagrożeniach ze strony innych ras niż biała. Już teraz wiem jacy są murzyni, arabowie... Poproszę jeszcze o analizę rasy białej i informacje jak to się ma do Polaków (mieszkam w Polsce) Będę wdzięczny za doinformowanie.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 10 listopada 2008, 16:55 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Czarny - mam dobrego kumpla, który jest śniady i do niego nic nie mam. Chodzi mi o zatwardziałych arabów, ich mentalność, sposób traktowania ludzi, skrajność w wierze, narzucanie na siłę swoich przekonań, sposób traktowania kobiet, skłonności do terroryzmu itp. Jeżeli wykazujesz te przywary to faktycznie możesz tak się czuć.

Heh, przypadkiem nawet znalazłem coś ciekawego, żeby nie być gołosłownym http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=536365

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 10 listopada 2008, 17:26 
Forumowicz

Moje BMW: E36 318i Touring
Kod silnika: M43
Jeżeli chodzi o podejście "czarnych" do nauki i ich lenistwo.... chodziłem z murzynką do klasy była jedną z najlepszych w na prawdę dobrej szkole została laureatka olimpiady z historii i obecnie studiuje prawo. Mieszka całe życie w Polsce i tu leży moim zdaniem przyczyna. Getta to zamknięte kręgi i czy biały czy czarny tak samo z reguły wychodzą a to jest kwestia otoczenia. Oczywiście zdarzają sie wyjątki. A to że się różnimy to normalne porównajcie sobie szweda czy anglika do włocha a niby i jeden i drugi biały a zupełnie inni ludzie...

Co do arabów i ich postępowania to to się zmienia wystarczy pojechać do Turcji coraz więcej odkrytych kobiet..itd po prostu cywilizują się. A jeżeli chodzi o kraje z bliskiego wschodu Egipt itp. To polecam cofnąć się w czasie do nas WSPANIAŁYCH BIAŁYCH od krucjat zaczynając poprzez wytępienie indian poprzez 2 wojny światowe i do nie dawna politykę prowadzoną przez Busha.... i odpowiedzmy sobie obiektywnie na pytanie kto jest tym prawdziwym złym? kto zamknął murzynów w gettach nie dawał im pracy i zmuszał do przestępczości...? :wstyd: Każdy medal ma dwie strony wszyscy ludzie są sobie równi jeden ma takie czy inne talenty i to samo tyczy cię wad AMEN :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 10 listopada 2008, 17:52 
Uzależniony od forum :)

Tak mi się przypomniało, że na filmach robionych de facto przez białych prezydentem był już czarnoskóry. I to chyba nie jeden raz :niepewny: I nikt takiej sensacji nie robił, też pewnie oglądaliście i nawet do głowy Wam pewnie nie przyszło, że coś jest nie tak.

Obrazek Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 10 listopada 2008, 18:40 
Sylwek_ch napisał(a):
i nawet do głowy Wam pewnie nie przyszło, że coś jest nie tak.

Bo Morgan Freeman nie jest Czarny, tylko... Siwy :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 10 listopada 2008, 18:49 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
..::CZARNY::.. napisał(a):
Bo Morgan Freeman nie jest Czarny, tylko... Siwy :rotfl:

Tak jakby !! :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 02:49 
Pierwsze kroki

http://www.dziennik.pl/swiat/article263 ... skore.html
Cytuj:
Zabili Polaka z nienawiści. Za białą skórę
To był bardzo okrutny mord. Czterej czarnoskórzy żołnierze włamali się do domu swojego przełożonego - urodzonego w Polsce sierżanta piechoty morskiej USA Jana Pawła Pietrzaka. "Napastnicy torturowali Polaka i jego żonę. Kobieta została zgwałcona" - informują policjanci. Na koniec, podwładni Pietrzaka zabili swoje ofiary - strzałami w tył głowy. "To była zbrodnia z nienawiści" - mówią stanowczo rodziny zamordowanych.
czytaj dalej...
REKLAMA

Za mogli nienawidzić sierżanta Pietrzaka jego podwładni? Wszystko wskazuje na to, że to dlatego iż Pietrzak poślubił czarnoskórą kobietę.

"Sprawcy to czarnoskórzy. A w niektórych środowiskach murzyńskich w USA mieszane rasowo pary, w których mężczyzna jest biały, wywołują agresję Afroamerykanów" - donosi "Daily News", który napisał o zabójstwie Polaka.

Policja zaznacza, że mordercy ukradli z domu niektóre rzeczy, ale rodziny ofiar są pewne, że motyw zbrodni nie był wyłącznie rabunkowy.

Trzej aresztowani sprawcy włamania i mordu wskazują na czwartego, Emysa Johna, jako na tego, który strzelał do ofiar. Prokuratura informuje jednak, że wszyscy czterej będą oskarżeni o morderstwo. Co najmniej jeden ze sprawców mógł być członkiem murzyńskiego gangu Crips działającego w Kalifornii.

Pietrzak przyjechał z rodzicami z Polski do USA, kiedy miał 10 lat. Rodzina zamieszkała na nowojorskim Brooklynie. Po ataku terrorystycznym 11 września 2001 roku Pietrzak zaciągnął się do piechoty morskiej. Quianę poznał 3 lata temu. Pobrali się w sierpniu.

Czyzby posel Gorski z PIS, nie mial choc troche racji mowiac o koncu cywilizacji bialego czlowieka? Wiatr w zagle.

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 03:17 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Przynajmniej w Kalifornii maja szanse za to zawisnac.

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 08:48 
Zacna persona forum

Nawiązując do kampanii wyborczej i wyborów w USA

http://www.pardon.pl/artykul/6820/czarn ... /wszystkie

(...)Zwykle media w Stanach Zjednoczonych pragną jak najszybciej poinformować o każdej szokującej zbrodni. Tymczasem w sprawie Pietrzaków zapadła cisza. Policja aresztowała sprawców 30 października, lecz gazety opisały zbrodnię dopiero 5 listopada. Dzień po wyborach prezydenckich w USA.(...)

Ostatnio edytowano 12 listopada 2008, 10:30 przez A, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 10:34 
A, takie obrazki nie na tym forum wklejaj.

TomekB napisał(a):
Czyzby posel Gorski z PIS, nie mial choc troche racji mowiac o koncu cywilizacji bialego czlowieka? Wiatr w zagle.

Z tego co czytam czasami na tym forum m.in., to posłowie PiS ponoć nigdy się nie mylą :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 10:55 
Zacna persona forum

TomekB napisał(a):

Z tego co czytam czasami na tym forum m.in., to posłowie PiS ponoć nigdy się nie mylą :ok:

a co zabronisz mi ? przeciez na obrazku jest 4 mordercow z tej sprawy, mozesz mi dac jeszcze 8 ostrzezen i zablokuj mnie jak ci to tak nie pasi

Ostatnio edytowano 12 listopada 2008, 10:59 przez A, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 11:00 
A napisał(a):
a co zabronisz mi ?

Tak. Zabronię. Wali mnie kto jest na tym, ale z tym napisem nie będzie na forum takich fotek i tyle mam w tej sprawie. Mnie to wali, czy mnie sprowokujesz do dalszych ostrzeżeń, czy nie. Nie rozumiesz tekstu pisanego, to Twój problem.

Nie wklejaj i tyle.

A za takie "cwaniaczenie" i pyskówki, to już w zasadzie bym Ci dał jeszcze z jedno, ale nie jestem złośliwy, nie muszę się wyżywać na Tobie, dam Ci jak zasłużysz.

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 12:03 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
A, a gdyby postawić tezę że Polacy mają w genach skłonności do gwałtów, rozbojów i przestępstw seksualnych na podstawie głosnej sprawy gwałciciela Jakuba T. i zrobić takie obrazki jak Ty wcześniej, z napisem "Polskie ścierwo", oburzył byś się, czy nie?

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 18:02 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
http://www.dziennik.pl/files/archive/00 ... 36124a.jpg

M jak Murzyn. Tyle w temacie mordu z mojej strony.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Ostatnio edytowano 12 listopada 2008, 20:13 przez jiGsaw, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 19:24 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Nie rozumiem co probuje udowodnic tutaj czesc dyskutujacych.

Ze roznice kulturowe miedzy mieszkancami Afryki i Europy nie mają znaczenia ?

Mają i owszem. Wystarczy sobie przesledzic historię XVIII wieku i zobaczyc jak wygladały roznice miedzy społeczenstwami na poszczegolnych kontynentach.

I dziś taki mix kulturowy wszedzie wychodzi czkawką. Moja Matula mieszka we Francji na stałe, co jakis czas ją odwiedzam i widze jakie są zgrzyty miedzy społecznoscią rdzennych żabojadów a murzynami ,arabami itd. I nie wynika to z jakiegos slepego rasizmu ale z tego,ze sposobu w jaki zachowują sie pewne społecznosci ,nie tolerują inne i na odwrot.

Małe pytanie z podwórka BMW- wolicie auto z Niemiec od Niemca czy od Turka i dlaczego?

Zgody i pełnej tolerancji nie bedzie nigdy moim zdaniem.

P.S. Najlepszym jazzowym perkusistą w historii był biały :D Buddy Rich :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 20:20 
Frank napisał(a):
Ze roznice kulturowe miedzy mieszkancami Afryki i Europy nie mają znaczenia ?

Różnice kulturowe to jedno, dużo zależy od samego narodu, np. mentalność Niemców, a Polaków, Rosjan, czy Japończyków. Można też się dopatrywać też różnych negatywnych przymiotników dla rasy Żółtej.

Różnice, to jedno, ale z góry narzucanie niektórych orzeczeń z tej dyskusji, to drugie. Z resztą, trochę to zarzucanie Czarnym jest takie wbijanie, jak posiadacz 1.8 marudzi, że typ do 4.4 wrzucił gaz, a sam ma 1.8... więc?

Biała rasa też jest zdolna do rzeczy, których powinniśmy się wstydzić. Niewolnictwo, handel ludźmi, Hitler, Stalin- to Biali...

Frank napisał(a):
P.S. Najlepszym jazzowym perkusistą w historii był biały :D Buddy Rich :D

A gitarzystą... Jimi Hendrix :chytry:

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 20:54 
Administrator

Biała rasa też jest zdolna do rzeczy, których powinniśmy się wstydzić. Niewolnictwo, handel ludźmi, Hitler, Stalin- to Biali...

jasne. mi chodzi o to,ze gdy mamy doczynienia z asymilacją na siłe , zgrzyty muszą sie pojawiac
A gitarzystą... Jimi Hendrix :chytry:

skwituję to tak- czarnych metalowców jest mniej niz białych raperów :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 22:10 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Czytam i ręce opadają.

Za rasistowskie teksty będzie po dwa ostrzeżenia od tej pory.

Mi żaden murzyn w drogę nie wszedł a masa polskich chamideł tak.... tyle na temat ujednolicania.

Tytuł:
PostNapisane: 12 listopada 2008, 22:44 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

TomekB napisał(a):

Ty patrz kogo cytujesz!

Ja jestem teraz w USA i zlego slowa o czarnych powiedziec nie moge choc w okolicy (rzut beretem w strone ocenau od Riverside gdzie mieszkal pan kapitan Pietrzak) stanowia caly 1% ludnosci :rotfl: Najbardziej agresywne postaci na jakie czasem uda sie trafic to biali. Za to policja najbardziej gnebi latynosow.

Tytuł:
PostNapisane: 13 listopada 2008, 01:23 
Administrator

Kyokushin napisał(a):
Mi żaden murzyn w drogę nie wszedł a masa polskich chamideł tak.... tyle na temat ujednolicania.

Andrzej, bo mimo wszystko koleżkow z czarną skórą mamy u siebie niewiele, a polskich chamideł raczej sporo :D

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 139 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1