BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 13:19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Mam Talent czy mam głos?
PostNapisane: 15 listopada 2008, 22:33 
Zacna persona forum

Moje BMW: W poszukiwaniu :]
Panowie i panie czy nie wydaje wam się to trochę głupie,że w finale "Mam talent" wystąpi aż 4 artystów którzy będą śpiewali? Moim zdaniem to nie program typu "Szansa na Sukces" albo "Od przedszkola do opola" żeby śpiewać.A wy jak uważacie?

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 15 listopada 2008, 22:42 
Zacna persona forum

Moje BMW: 530d
Zależy jak na to spojrzeć w sumie te spiewające osoby w jakiś sposób mają talent...Ja uważam podobnie jak Ty, ale wiesz jak jest w szansie na sukces nie dostaniesz 100tys euro :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 15 listopada 2008, 22:56 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 525d xD / X3 M40i
Kod silnika: N47T / B58
Garaż: E46 328Ci:
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98605
F20 116i:
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170601
Moim zdaniem to tez beznadzieja ze w "Mam Talent" przechodza dalej osoby ktore powinny sprobowac swoich sil w "Idolu" a nie tu. Tutaj raczej przepuscilbym dalej osoby ktore robia cos mniej popularnego niz śpiew... Tego Ci u nas dostatek :P

F20 116i M-Pakiet by Vit0 -->> Valencia Orange - sprzedane
E46 328Ci by Vit0 -->> Cosmosschwartz - sprzedane

Tytuł:
PostNapisane: 16 listopada 2008, 12:38 
Forumowicz

Moje BMW: E90
Kod silnika: M47N
Ja wolałbym obejrzeć jakiś dobry film zamiast kolejnego debilnego programu tego typu.Nie uważacie,ze już troche zadużo tego w telewizorni jest??? :zly:

Tytuł:
PostNapisane: 16 listopada 2008, 12:50 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
Maciek.KR napisał(a):
Ja wolałbym obejrzeć jakiś dobry film zamiast kolejnego debilnego programu tego typu.Nie uważacie,ze już troche zadużo tego w telewizorni jest??? :zly:

ja uważam, że za dużo, ale z drugiej strony filmy też w kółko te same dają, więc jeden ciort

cieszę się, że nie mam za wiele czasu na oglądanie TV, a jak już oglądam to TVN 24 lub TVN Turbo

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 16 listopada 2008, 12:52 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
Maciek.KR napisał(a):
Ja wolałbym obejrzeć jakiś dobry film zamiast kolejnego debilnego programu tego typu.Nie uważacie,ze już troche zadużo tego w telewizorni jest???

Tyle w temacie :D
Najgorsze to, że płacimy za to gówno :) .

One redline a day keeps a mechanic away.

Tytuł:
PostNapisane: 16 listopada 2008, 12:59 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e91
Kod silnika: N52B25
Maciek.KR napisał(a):

a no jest.jak sie zajrzy do programu to nic ciekawego :|
ja osobiście tv prawie nie oglądam, jedyne co przyciąga moją uwage to viva,tvn turbo,discovery.o filmach moża zapomnieć bo wszystkie to oklepane starocie a jak puszczą cos ciekawego ( jak np .ostatnio bumer na tvp1 :hyhy: ) to późno w nocy.

Tytuł:
PostNapisane: 16 listopada 2008, 14:40 
Zacna persona forum

Moje BMW: W poszukiwaniu :]
Program nie "Mam Talent" nie jest zły,na pewno lepszy niż "Jak oni śpiewają"edycja X w której wyciągają gwiazdy nie wiadomo z kąd.A W "mam talent" czasami przyjdzie jakiś świr co gra na liściach albo śpiewa "kukurukuku.....Paloma" :dobani: i można się z niego pośmiać,albo z dowciapnych tekstów Kuby Wu:D A tak to wszystko w kółko leci,albo jakieś beznadziejne seriale,filmy powtarzające się co 3 miesiące.A jak leci coś porządnego to po północy gdzie czas spac:/

Tytuł:
PostNapisane: 16 listopada 2008, 15:09 
Zacna persona forum

poza bundimi i trzema serialmi pod rząd na polsacie w niedzielę od 20 stej to nie mam po co włączać TV ,ale poza ramy programu wyszła niejaka Klaudia Kulawik :ok: o reszcie uczestników nie mam żadnego pojęcia ,widocznie nie mają przebicia

Tytuł:
PostNapisane: 17 listopada 2008, 01:04 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Gtv
z tym "mam talent" to jest tak, "jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma" coż jaki kraj taki talent :wstyd: śpiewający powyżej 20roku życia nie powinni być tam pokazywani, mająjuz ustawione ładne głosy :!: weźmy naprzykład tą ostatnio panią niedowidzącą z operowym głosem, moze i ma kawał głosu, ale na boga jak moze nie mieć jak jest po szkole OPEROWEJ :szok: to zaden talent !! Talent według mnie to jest coś co odróznia człowieka od innych, a śpiewaków operowych jest sporo :kwasny:

definicja talentu - Talent to predyspozycje, umiejętności do działań oryginalnych i wyjątkowych
(źródło wikipedia.pl)

Tytuł:
PostNapisane: 17 listopada 2008, 09:58 
Forumowicz

Cytuj:
Ja wolałbym obejrzeć jakiś dobry film zamiast kolejnego debilnego programu tego typu.Nie uważacie,ze już troche zadużo tego w telewizorni jest???

Dokładnie. 100 % racji. Czasem wieczorem lecą same idiotyczne seriale i wtedy zostaje pooglądać teledyski na vivie albo włączyć jakiś dobry film na dvd

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=393131#393131 :

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 07:55 
Uzależniony od forum :)

Mam talent
Idol
Gwiazdy tańczą na lodzie
Taniec z gwiazdami
Fabryka gwiazd
Ranking Gwiazd
Jak oni śpiewają
You can dance

Wszystko gnioty o tym samym. O ile pierwszy Taniec, mógł być w porządku... tak teraz jak widzę program typu gwiazda to się zastanawiam: Kim są k.. Ci ludzie? Gwiazdy? Jak ktoś powiedział: "Gwiazda to ktoś kto gra w serialu" :rotfl:

Poziom podobny... natomiast uważam Szansę na sukces za mniej komercyjny a bardziej profesjonalny program, zresztą wykreował pare "gwiazd"? Steczkowską, Brodkę, kogo jeszcze?

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 08:12 

KotSylwester napisał(a):
Steczkowską, Brodkę, kogo jeszcze?

dużo gwiazdek śpiewało w "SznS" ale chyba właśnie Steczkowska zaraz po Szansie zaczęła robić karierę, inne brały udział w innych programach.

A Idol wykreował Ale Janosz :zdziwko:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

ktoś ją jeszcze pamięta :?: :]

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 09:06 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
ktoś ją jeszcze pamięta

:hyhy: To tak zwana jednosezonowa gwiazda.

"Mam Talent"" You Can Dance" czy "Taniec z Gwiazdami" jestem w stanie zrozumieć bo TVN realizuje najbardziej sprawdzone pomysły i wykupując licencję podnosi swoją oglądalność - z założenia chcą być konkyrencyjni,co jak pokazuje wysyp klonów im się udaje. Zasady są podobne uczestnicy=> Jury=>Ocena i następny poziom, to tak wszelkich właśnie klonów które wyżej wymienił Kot po prostu nie trawię.Te programy są na siłę,nawet obsada późniejsza "Tańca z..." jest mdła => słuszna uwaga: jakie gwiazdy kto to do diaska jest jakiś Allen czy inny Polsko-Angol?
Niestety jak pokazuje przykład tych w zasadzie reality show's w innym nieco wydaniu,społeczeństwo jest głodne takiej prostej i lekkiej rozrywki,chce się sypatyzować z bohaterami,dopingować ich.W wielu domach Taniec czy You Can Dance to stałe pozycje wspólnego wieczoru przed telewizorem determinujące resztę zajęć.

Jak moja wypowiedź jest niespójna -przepraszam ale jeszcze śpie :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 09:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: m57
KotSylwester napisał(a):
wykreował pare "gwiazd"? Steczkowską, Brodkę, kogo jeszcze?

o ile dobrze kojarzę, to chyba z "Szansy.." wyhaczyli tą, co widziała orła cień /nie pamiętam nazwiska/...
a Brodka chyba z "Idola" była.. :niepewny:

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 11:21 
Poszukaj zanim zapytasz

nie wszystkie osoby, które wygrały któryś z takich programów osiągają potem status gwiazdy, zresztą 3/4 z osób wcześniej już startujących już od najmłodszych lat działa w tym kierunku. Niby takie programy dają szansę każdemu, ale w rzeczywistości raczej wygrywają osoby już obyte z tym biznesem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 listopada 2008, 08:19 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Osobiście to nie lubię tych programów, durne są poprostu.

Nie mniej jednak, rozmawiałem z żoną o tym (jak to wypada pewne sprawy już 'przedyskutować') i wniosek w gruncie rzeczy mam taki.

Te wszystkie programy reklamujące serialowe i estradowe pseudo gwiazdy to zwyczajne robienie lubi w wała i nabijanie kasy przez reklamy i smsy.
Wystarczyłby jeden taki program aby zachować różnorodność tematyczną i finito. Tutaj sprawa jest jasna i podzielam zdanie wszystkich - głupota do kwadratu i pranie mózgu.
Podobnie jak większość seriali - wystarczyłby jeden.

Natomiast osobna kategoria to programy typu Szansa na sukces, Idol czy choćby you can dance (żona to ogląda).
Te programy pozwalają się z d.. wyjętym ludziom wybić, pokazać że coś umieją, taki program pozwala wyłonić talenty. Nie każdy ma kupe kasy na wydanie swojej płyty, wypromowanie się, dzięki takim programom taka osoba ma szansę zaistnieć.
Osoby mało zamożne, bez taty czy mamy na fotelu premiera mogą rozpocząć karierę w branży rozrywkowej.

Tytuł:
PostNapisane: 21 listopada 2008, 08:57 

Kyokushin napisał(a):
pranie mózgu.

Chyba przesadziłeś :)
Kyokushin napisał(a):
you can dance (żona to ogląda).
Te programy pozwalają się z d.. wyjętym ludziom wybić, pokazać że coś umieją, taki program pozwala wyłonić talenty. Nie każdy ma kupe kasy na wydanie swojej płyty, wypromowanie się, dzięki takim programom taka osoba ma szansę zaistnieć.

Ale dlaczego you can dance się tak nazywa? Skąd tam słowo dance? Ja bym go nazwał You can do gym. Gym od słowa gymnstastic. Przecież to nie taniec a akrobatyko-gimnastyka. Podobne rzeczy na olimpiadze są w tej kategorii. :zakrecony:

Tytuł:
PostNapisane: 21 listopada 2008, 09:29 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 08&start=0
Co do YCD to KotSylwester ma racje !! jeśli chodzi o mam Talent to mi się ten program podoba, głównie za sprawą Chylińskiej która niesamowicie gestykuluje jak występuje ktoś fajny na scenie :D Tego śpiewania to faktycznie za DUUUŻO!!! Nie wiem jakzakwalifikowac moich faworytow ale są genialni, chodzi mi o "Audiofeels" Uważam że mają talent, i się wyróżniają. Pozatm w mam talent czasem coś śmiesznego i ciekawego pokarzą. resta jest odgrzewana, a psełdo gwiazdy biora się ztąd że prawdziwe gwiazdy nie chcą brać udziału w odgrzewanym setny raz programie i robic z siebie pośmiewisko.[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 21 listopada 2008, 09:34 
Poszukaj zanim zapytasz

weźcie pod uwagę, że nasz naród jest wyjątkowo muzykalny - dlatego nie dziwię się, że jest więcej talentów śpiewających niż innych. Swoją drogą, oglądałem ostatnio barmanów. Są ekstra.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1