..::CZARNY::.. napisał(a):
Ja jeździłem 2.0, M50, M52, żadnej rewelacji nie ma, ani funu, którego nie da Ci R4, jedno i drugie spali i poleci bokiem, tylko ten dźwięk, więc nie przesadzaj

nie mówie tu o takim FUNie ze 2,0 to rakieta bo jedzie podobnie jak IS ale chodzi mi o dzwięk gdzie 2,0 ma chyba najładniejszy ze wszystkich r6 w e36, chodzi mi o kulture pracy itd. a czy IS dobrze poleci bokiem? nie powiedział bym, albo kierowca musi naprawde dobrze ogardniac fure i wycisnąć z niej wszystko albo musi byc deszcz i koniec kropka, is do latania bokiem sie nie nadaje
majler napisał(a):
///ESIU, ale nie rozumiesz ze kolega szuka auta do jazdy? zwyklej cywilnej jazdy? wiec raczej bedzie mu zalezalo na ekonomii, bo stanie w korku i patrzenie jak ubywa paliwa to nie jest przyjemnosc.
bo ja uważam ze oprócz przemieszczania się z punktu A do punktu B mozna choc troche mieć przyjemnosci a nie słuchanie jakiś 16tu ventyli co chodza jak hunda.
majler napisał(a):
ciekawe czy jak by Ci przyszlo wszedzie jezdzic Twoim 328i czy nie zmienil bys zdania:P
na codzień nie jeżdze cabrio ze wzgledu na niski zawias i szeroka felge na tym nigdzie nie wjedziesz pod krawężnik, nigdzie nie zaparkujesz, pozatym boje sie ze ktos obije mi drzwi czy cos w tym stylu a nie dla tego ze to 2,8 !!
uważam ze 2,8 pali naprawde mało 11l w samym mieście i prawie 200km? co to za spalanie? raczej smieszne
zresztą co je sie będe szczępił, racja jeździjcie sobie tymi kosiarkami