BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 13:29

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E46]328 Poważne problemy z centralnym zamkiem.
PostNapisane: 18 listopada 2008, 12:00 
Forumowicz

Moje BMW: e90
Kod silnika: N52B30
Podchodzę dziś pod tesco do samochodu naciskam przycisk na pilota a tu nic sie nie otwiera, wiec otwieram auto z kluczyka i wsiadam, a że miałem pasażera naciskam na przycisk na konsoli centralnej i próbuje otworzyc a tu nic tylko zaryglowały się moje drzwi spowrotem, no to próbuję otworzyc ciągnąc od środka za klamkę, i też nic ani moje ani żadne drzwi nie dało się nawet klamką otworzyc i siedzę uwięziony w aucie...więc opóściłem szybę włożyłem od zewnątrz kluczyk i drzwi się otworzyły, po parunastu próbach otworzyły się w końcu wszystkie drzwi z pilota, wiec wsiadam odpalam auto zamykam drzwi z centralnego i znów nie chcą się otworzyc,ale o dziwo teraz ciągnąc za klamkę od środka da się je otworzyc, no i teraz z tego co widzę centralny działa jak mu się podoba raz otwiera raz nie raz da się odryglowac od środka tro znów się nie da. Miał ktoś taki przypadek? Miałem już parę razy taki przypadek i zawsze chociaż od środka dało się drzwi otworzyc a dziś nawet to nie poskutkowało, myślałem że klamka jest jakoś mechanicznie tylko połączona i że zawsze będzie działac w ostateczności...poradźcie co z tym zrobic, nie chcę znów ładowac pasażerów przez moje drzwi:(

Nowe zdjęcia w galerii strona 3 viewtopic.php?f=6&t=95828&p=1133382#p1133382

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 19:33 
Poszukaj zanim zapytasz

Witam!
Ja również podłączam sie do tego problemu, ponieważ występują identyczne objawy w moim samochodzie :zalamany:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1