BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 12:23

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie, odśwież istniejący podobny temat a jeżeli takiego nie ma, możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Tematy związane z ze starszymi modelami BMW takimi jak E36, E34, E32, E12 etc. prosimy zakładać w dziale Young & Oldtimery

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E90] 320d rozbite prawe lusterko-szybka
PostNapisane: 29 listopada 2008, 23:05 
Poszukaj zanim zapytasz

Witam,

przy wyprzedzaniu zawadziłem lusterkiem o lusterko innego samochodu, lusterko się złożyło i pekła szybka. uderzenie było tez o szybę, ale szyba bez śladu, obudowa lusterka tez bez zarysowań. lusterko zniknęło - zamienione w pył.
czy można wymienić sama szybkę i ew. gdzie? nie widać żadnych ramek w jakich było to lusterko, (może było doklejone centralnie, bo widać taka płaszczyznę?)
komputer pokazuje cały czas odmrażanie, mechanika działa.

Pzdr,

Ostatnio edytowano 30 listopada 2008, 08:34 przez amerger, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 30 listopada 2008, 00:17 
Częsty bywalec

Człowieku zapoznaj sie z tytułowaniem i potem pisz.Potem sie zatsanow na duzymi i malymi literami...Co to ma byc mozaika?????W taki sposob nikt ci nie odpoiwe...A po 2 nie rob z siebie głupka..Zbił ci sie wkład lusterka i nie wiesz co zrobic???Wyluzuj i popraw sie...Ja nie mam pojecia o samochodach ale wiem ze wystarczy wymienic wkład.....Bądz poważny kolego....

Tytuł:
PostNapisane: 30 listopada 2008, 08:20 
Poszukaj zanim zapytasz

maniek6600 napisał(a):
Człowieku zapoznaj sie z tytułowaniem i potem pisz.Potem sie zatsanow na duzymi i malymi literami...Co to ma byc mozaika?????W taki sposob nikt ci nie odpoiwe...A po 2 nie rob z siebie głupka..Zbił ci sie wkład lusterka i nie wiesz co zrobic???Wyluzuj i popraw sie...Ja nie mam pojecia o samochodach ale wiem ze wystarczy wymienic wkład.....Bądz poważny kolego....

:) faktycznie mozaika jest średnio czytelna, przecież tak nie pisałęm (dość kłopotliwe...) przycisk FrRaK - ciekawa opcja. a co do lusterka to właśnie poszukiwałęm info czy da się wymienić sam wkłąd, nie znam się na samochodach, chodzi o najnowszy model, być może są wcześniejsze z takim samym oznaczeniem (320d) i jak spojrzeć do środka tego lusterka to nie bardzo widać żeby dało się wymienić sam wkład, ale zobaczę.
pzdr,

ps.
temat poprawiony, E90 (320d 2005)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1