Mały update
Niestety, fotki tylko z telefonu
Porównywałem sobie w garażu koło 195/65/15 z 225/45/17 obydwa na 7''.... to drugie przy pierwszym wygląda jak z F1 szerokie i balon taki... no i 3kg cięższe
Widok z kokpitu- szkoda, że komórką, bo widok śliskiej, lśniącej jezdni jest naprawdę imponujący, zwłaszcza w nocy podróżując baaardzo wąską starą drogą przez łąki i lasy...
Noworocznie:
Pojechałem sobie pod starą szkołę (w tle sala gimnastyczna)...
Felgi na tej fotce...
kojarzą mi się z felgami z...
Nie wiadomo czemu, z 2. strony felgi nie nabrały takiego kolorku
btw: te ślady, to nie moje
A tu wcześniej wspomniana moja stara szkoła
Oprócz szałowych stalówek, pojawiła się także M-tech Szport-Lenkrad:
Wrażenia z jazdy niesamowite, wsiadając do samochodu i widząc te wypustki, oraz znaczek:
...od razu chce się zapier...jeździć, latać
Mała rzecz, a okropnie cieszy, żałuję, że wcześniej nie zmieniłem kierownicy! Aczkolwiek dobrze, że zanim śnieg spadł

W każdym razie dziękuję
Arkus-owi za pomysł, bo sam jakoś nie widziałem wcześniej powodu, żeby zmieniać

Już nie chodzi, że ///M, to tamto, tylko naprawdę zupełnie inna jazda.
A tu takie tam przejawy nudy:
Na koniec, opiszę "killa", własnie z tego placyku za szkołą. Gdy skończyłem cykać ów fotki, na plac wjechał Golf IV i dwóch panów w środku. Zaczęli się bujać od lewej, do prawej, wachlować ręcznym, stwierdziłem, że im się pokaże, jak to się robi

Ruszyłem, 2. bieg i 720 stopni w miejscu i takie tam, jeden gość pokazywał palcem drugiemu na mnie i ich miny- bezcenne

Jednak na placu dla mnie mało fun, szybko się nudzą takie zabawy, więc chwilę potem pojechałem latać po mieście
11.Bądź wierny marce BMW, uwielbiaj ją i nie pożądaj innej!!
PS. No dobra, z tymi świeczkami to taka mała prowokacja... jeszcze nie zwariowałem

chyba
Dziękuję Wam za te kilka chwil spędzone w mojej galerii i pozdrawiam