BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 13:43

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E39] Wylaczajace sie radio na dziurach (TV,Nawi,Radio)
PostNapisane: 13 grudnia 2008, 23:53 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E39 2.5 TDS
Czesc posiadam BMW E39 i mam problem z radiem, a mianowicie mam radio z ekranem TV i Nawi, z tego co wiem radio znajduje sie w bagazniku a w srodku to tylko wyswietlacz... Mam taki problem ze na dziurach wylacza mi sie cale radio, TV i Nawi i nie moge juz go wlaczyc... Dopiero po wyjeciu kluczyka i to tez nie za kazdym razem wszystko jest ok... Nie zawsze sie tak dzieje ale minimalnie raz dziennie i nie wiem w czym mam juz szukac przyczyny ;/ Samochod oddalem do goscia ktory zajmuje sie tylko BMW i odswierzyl mi tylko wyswietlacz lecz tego nie naprawil... Wiec oddalem do drugiego elektryka, dzisiaj odebralem samochod lecz z nienaprawionym radiem ;/ eletryk powiedzial ze nie ma jakiegos specjalnego przyzadu zeby sprawdzic radio. Mial juz ktos taki problem? Albo macie jakies pomysly czego to moze byc wina? A jak nie to moze polecicie kogos kto mogby mi pomoc z okolic wawy... Za odp z gory dzieki

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 15 grudnia 2008, 21:54 
Zacna persona forum

Moje BMW: X6
Wg. mnie cos nie łączy tzn kabelki nie łączą nie są dokładnie wpięte , a jak wjedziesz na dziurę to autko się ruszy i kabelek się wypnie całkowicie , a żę po włączeniu kluczyka sie wszystko naprawi to mnie to już dziwi :chytry:

Tytuł:
PostNapisane: 21 grudnia 2008, 20:15 
Pierwsze kroki

Moje BMW: Szukam e60
Hej mialem ten sam problem z nawi 4:3 w swoim e46 gry wjechalem w dziure dzwiek znikal nieraz zniknal nawet przy zamykaniu drzwi i juz sie nie pojawil do wyjecia kluczyka ze stacyji. Przeszukalem fora i byla tylko jedna odpowiedz zeby sprawdzic wtyczke w bagazniku wychodzaca z tunera radiowego. Zrobilem to i ciagle nic przesmarowalem nawet jakims ustrojstwem na poprawe stykow i nadal nic. Spedzilem przy tym 3 miesiace sprawdzilem wszystkie kable czy nie robi sie przebicie lub cos w tym stylu i nic nie pomoglo. Az 4 dni temu wzielem jeszcze raz pozadnie wyczyscilem owa wtyczke pilniczkiem i te bolce w tunerze i dziurki we wtyczce ostro poskrobalem i problem jak reka odjal narazie sie nie pojawil.

Tytuł:
PostNapisane: 26 grudnia 2008, 01:08 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E39 2.5 TDS
trybik2 - mowisz o tej wtyczce co znajduje sie po lewej stronie bagaznika? a tuner to jest ta puszka co wchodza do niej 2 kostki tak? Mam dobrze przeczyscic je i tak samo w tunerze?

Tytuł:
PostNapisane: 26 grudnia 2008, 19:56 
Pierwsze kroki

Moje BMW: Szukam e60
tak z lewej strony ale wychodzi 1 kosta ( 17 bolcow bodajrze) taka duza i 2 wtyczki od anteny.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1