BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 15:36

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Materiały Pirotechniczne
PostNapisane: 20 grudnia 2008, 09:06 
Forumowicz

Witam tak jak w temacie chcę coś kupić na sylwka budżet jeszcze nie określony wiec jestem otwarty na propozycje chodzi mi o materiały pirotechniczne różnego kalibru powiedzmy od fontanny po te wyrzutnie co jest ich po kilkadziesiąt w pudle.Jeżeli pamiętacie nazwy albo poczyniliście już jakieś kroki w postaci zakupu danego towaru i byliście z niego usatysfakcjonowani to mówcie .Bo ja patrzyłem głownie na sklepy internetowe żeby odrazu zobaczyć co dana bateria sobą oferuje były dołączone (filmiki) ale może i wy macie swoje typy mile widziane z filmikami jeżeli komuś oczywiscie będzie się chciało poszukać :D ;) :P .
Zapomniał bym proszę o ceny!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 20 grudnia 2008, 13:17 
ja tam zawsze się bawiłem saletrą potasową, saletrą amonową, cukrem, siarką, węglem, ale moje ulubione to nadmanganian potasu i gliceryna :viva:

Tytuł:
PostNapisane: 20 grudnia 2008, 13:48 
Zacna persona forum

Moje BMW: E 36/ E 91
Kod silnika: M40B16/ M47T2
Fryderyk napisał(a):
ja tam zawsze się bawiłem saletrą potasową, saletrą amonową, cukrem, siarką, węglem, ale moje ulubione to nadmanganian potasu i gliceryna

:szok: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :padam:

ŁUKASZ

<<< Maszeruj albo giń... >>>

Tytuł:
PostNapisane: 20 grudnia 2008, 13:55 
Zacna persona forum

bączki z korkow po wódce nafaszerowane saletrą z cukrem ,albo metalowe puszki po farbie z karbitem kiedyś dzieciaki mialy więcej wyobraźni dobrej zabawy :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 20 grudnia 2008, 14:39 
Zacna persona forum

Moje BMW: 530d
Całkiem fajny efekt dają wyrzutnie w kształcie trapezu, nie jak większość kwadratowe. Ceny ich zaczynają się od około 100zł a na ilu sie kończą to nie jestem w stanie powiedzieć :hyhy: Wyrzutnia strzela jednocześnie z obu stron co daje fajny efekt. Co do rzymskich ogni nie kupuj cienkich 100 strzałówek bo to totalny niewypał lecą na 2 metry i koniec. Lepiej kupić grube 10 ształowe, bo chociaż coś widać :hyhy: Co do rakiet wg mnie szkoda kasy jak przeliczysz na ilość strzałów wyrzutnia wychodzi znacznie taniej. Postaram sie znaleźć fotki tego co mieliśmy w zeszłym roku.

Tytuł:
PostNapisane: 20 grudnia 2008, 15:16 
Forumowicz

Fryderyk napisał(a):
ja tam zawsze się bawiłem saletrą potasową, saletrą amonową, cukrem, siarką, węglem, ale moje ulubione to nadmanganian potasu i gliceryna :viva:

No muszę sie z tobą kolego zgodzić ale nieśmiałe tak wprost napisać bo co niektórzy mogli by pomyśleć że jakiś fanatyk albo (bombiasz) :rotfl: ale to jest fajna sprawa z ta saletrą i innymi mieszankami już trochę tego widziałem i czytałem na co ciekawszych forach fajne projekty :D ale jak masz jakieś dokładniejsze info o proporcjach albo możesz powiedzieć co to maleństwo przez ciebie zrobione potrafiło (jaki efekt) było by fajnie. ;)

A co do KUBy to widzę pierwszy konkret a wiec jak dasz rade skombinować jakieś foty będzie super :) a co do wyrzutni też preferuje ten rodzaj zabawy lubię też cyrkoblitzy małe ale efektowne.

Zastanawia mnie jeszcze jeden fakt zakupy np w obi kerfurze auchanie czy podobnym tego typu marketowcu czy będzie duża różnica w cenie niż zakup w hurtowni???Macie jakąś wiedzę na ten temat?

Tytuł:
PostNapisane: 20 grudnia 2008, 15:34 
Zacna persona forum

Moje BMW: 530d
XyX napisał(a):
akupy np w obi kerfurze auchanie czy podobnym tego typu marketowcu czy będzie duża różnica w cenie niż zakup w hurtowni???
W Radomiu taniej wychodza zakupy w hurtowni

Tytuł:
PostNapisane: 20 grudnia 2008, 17:57 
Forumowicz

Kuba. napisał(a):
W Radomiu taniej wychodza zakupy w hurtowni

Czyli zakupy w hurcie :super:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1