Boogie napisał(a):
Z tego co slysze, to dosc czesto sa rozbijane samochody z wideorejestratorami.
Te auta to chyba statystycznie sa najczesciej rozbijane, jako powiedzmy grupa pojazdów.
Z tego wynika, że dają mocne auta jakiemuś kolesiowi - policjantowi.
Czy taki kolo lepiej jeździ od nas, pomyślmy ?
Czy jest on jakiś szczególny ? śmiem twierdzić że to pierwsze mocne auto dla takiego czlowieka w życiu.
Nie wiem jak Wy, ale mam straszną ochote kiedys zwiać sprzed nosa takiemu wideowozowi hehehe kluczem chyba jest to, żeby nie spanikować, bo na ogol ucieczki koncza sie walnieciem uciekajacego w jakies ogrodzenie, albo coś.
Wedlug mnie ci kolesie policjanci to dyletanci, i nie maja zadnych kwalifikacji do ujezdzania mocniejszych aut.
na E7 miedzy grojcem a radomiem jezdzi taki jeden jasna vectra, ktory jest slepo zapatrzony w swojego opla i twierdzi ze nikt nie jest w stanie mu uciec bo ma az 250KM, ma praktyki podjezdzania na tylek drugiemu samochodowi(pod sam zderzak),prowokujac zebys przyspieszyl lub jadac 20km/h srodkiem drogi denerwujac innych kierowcow zeby go wyprzedzili i pojechali wieksza predkoscia, wowczas zatrzymuje.Czasami podpuszcza innych kierowcow przez CB ze policji nie ma. Lubi tez chwalic sie filmikami z akcji,pokazujac innym i to by bylo na tyle