hej kolego przerabiałem to ostatnio wiec problem znam: najpierw odkreć sróby, które są widoczne jak otworzysz drzwi, jest ich dwie--> nastepnie autko na podnośnik i ściągasz koło, zdejmujesz plastikowe nadkole. pod maską masz sróby je odkrecasz ale uważaj jedna śruba jest pod takim plastikiem koło szyby ja nie wiedziałem jak go "odczepić" to poprostu go odgiąłem ale uważaj zeby go nie zniszczyć. nastepnie musisz odkrecić srubę, która trzyma błotnik przy zderzaku, jest to bardzo bardzo upierdliwe. masz jeszcze 2 sróby pod progiem, podejrzewam ze beda skorodowane dlatego psiknij je sobie wd40 przed robotą. błotnik trzyma sie jeszcze takiego plaskiku koło kierynku ale mi udało sie go ściągnąć bez ruszania klosza. po zmianie błotnika i przykreceniu srub pod maską tam gdzei jest ten plastik o którym pisałem do podklejenia go użyłem kleju do szyb. jeśli masz warunki to lepiej zdejm zderzak bo przykrecenie sruby tej od strony zderzaka graniczy niemal z cudem ale mi sie udało heheh tylko troche leżenia pod autem. po przykreceniu wszystkich srób nie zapomnij o tych 2 pod progiem, ładnie je zabiezpiecz czym antykorozyjnym, przykreć plastikowe nadkole, załóż koło, auto z podnośnika i jeszcze 2 srubki jak otworzysz dzwi. jak coś nie jasne pisz to pomoge