Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Lukaszzzek
|
Tytuł: [E36] Nowe lampy do mojej buni compact - problem Napisane: 4 stycznia 2009, 23:04 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Chialem sobie wymienić przednie lampy,lecz np na allegro pisze ze w wersji compact trzeba przerobić kostki. prosze o pomoc o co w tym chodzi i czy kable będą bezpośrdenio do żarówek podłączone??? nie wiem co o tym myśleć bo nie chce sie w błoto wpierdzielic. i jakie pozniej beda pasowac do tego xenony ?
|
|
Góra |
|
 |
Morfii
|
Tytuł: Napisane: 5 stycznia 2009, 12:13 |
|
 |
Przyjaciel forum |
 |
Wiek: 41 Posty: 7229 Lokalizacja: AŁ Moje BMW: E36 & E46 Kod silnika: M42 & M52
|
|
Góra |
|
 |
anrekoz
|
Tytuł: Napisane: 7 stycznia 2009, 00:12 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
Mi również mówili że trzeba przerabiać kostki. Jednak ja kupiłem i nic nie musiałem przerabiać kostki pasowały więc nie miałem problemu, na pewno dużo więcej problemu jest ze spasowaniem lamp żeby ładnie wyglądały i dobrze świeciły...A jeśli nawet u Ciebie będzie trzeba przerabiać to jest to prosta robota dla każdego elektryka a koszt to pewnie około 50zl.
|
|
Góra |
|
 |
Ramon
|
Tytuł: Napisane: 7 stycznia 2009, 11:00 |
|
 |
Forumowicz |
 |