beciak napisał(a):
Autko z końca rocznika 94, więc za nowe nie jest

Sprowadzone z Niemczech 3 lata temu z przebiegiem 175 tys bezwypadkowe. Udokumentowana historia autka, bo kupione od osoby prywatnej (!).
Tutaj na forum w zasadzie innych nie ma, każdy ma auto od babci, dziadka w stanie idealnym

beciak napisał(a):
Spalanie w normie : miasto 8-9, trasa 6-7 oczywiście PB
Z wartości które podałeś wywnioskować mogę, że jeszcze 2K obrotów nie udało Ci się przekroczyć.
beciak napisał(a):
W przyszłości planuje przyciemnić szyby, nowy wydech (bo w tym już 3cia warstwa blachy prześwituje

), lusterka M3 (elektryczne + podgrzewane), tylne lampy na red clear i koniecznie porządne AUDIO+tuba
Nie wiem czy chromu sobie na zewnątrz nie dołożyć tj. listewka przy zamku od klapy tylnej, klamki zewnętrzne i lusterka M3.
Masz bardzo fajną opcje, coupe w srebrze wygląda imo rewelacyjnie. Zresztą rozejrzyj się na forum, jest kilka bliźniaków
Niestety Twoje plany na przyszłość są ryzykowne. Przyciemnienie szyb - albo wszystkie (i atrakcje z Policją), albo żadna, pół na pół nie rób, bo to nie wygląda.
Co do wydechu, to ja jestem zwolennikiem seryjnych wydechów, wszystkie te rycząco-wyjące kojarzą mi się z określoną grupą wiekową, z którą się nie utożsamiam. Ale jest coś gorszego niż wydech (który defakto można dobrać przyzwoity 'tjuningowy'). Lusterka M3. One pasują do bryły e36 tak jak białe rękawiczki na koncert metalowy. E36 jest kanciaste, a te lusterka to full tune. Napewno są zwolennicy takich lusterek na forum, jak dla mnie kasa w błoto.
Chrom radze odpuścić. Wszystkie takie tuningowe błyszczące zabawki mają to do siebie, że na aukcji wyglądają fajniej niż w rzeczywistości. Co do chromu to krótka anegdota. Siedziałem kiedyś u kogoś w vectrze (chyba C), ogólnie powiedzmy auto stwarzające pozory eleganckiego (wiem, że komuś kto na codzień jeździ 7'er ciężko sobie to wyobrazić, ale niech chociaż spróbuje). No i klamki tam były chromowane. Wyglądały ekstra, popukałem w nie palcem i wyszła smutna prawda, to był chromowany plastik.
Dla mnie takie coś to jak 4 rury wydechu w 316, jeżdzącej na 255mm oponach.
Na Twoim miejscu zmieniłbym światła tył na biało czerwone oryginalne, te felgi jakoś nie specjalnie leżą, wymieniłbym na jakieś zgrabne 17", drewno jak już jest niech będzie, chociaż kojarzy się ono z kredensem, a nie samochodem usportowionym.