Szkoda ze e30-ki ci sie nie podobaja, nie bede cie namawiał. Ogólnie są bardzo ładne według mnie, zawsze mi się podobały
discrimen napisał(a):
E30 w kombi, 1.6 m40, bez wyposażenia, to nie to co tygrysy lubią najbardziej.
Możesz wyjaśnić mi jakiego spodziewasz sie wyposażenia...spróbuję wyprzedzić twoją odpowiedz,
brak klimy,której e30 chyba nigdy nie miały...brakuje mi jedynie elektrycznych szyb, no ale to jest w planach wiec mnie to nie boli, ele. szyberdach...raczej nie bede sie w to bawił, gdyż i tak trzeba trzymać palec wiec jak pokrece krzywda mi sie nie stanie, a z drugiej strony sporadycznie używam
discrimen napisał(a):
Nie wiem jakie masz dokładnie plany co do auta, zmiana felg i gleba przy 1.6L imo nie jest dobrym pomysłem, będziesz wyglądał groźnie, a na światłach niestety będziesz ostatni. Chyba, że chcesz zaskoczyć i wsadzić tam coś mocnego, tego nie wiem.
Poniższe zdjecie przedstawia e30 Tourning w podobnej stylistyce do jakiej dążę, ona nie ma wyglądać "groznie" tylko ładnie

a druga sprawa, moimi priorytetem nie jest jaknajszybsze ruszenie ze świateł i patrzenie w lusterko czy jestem pierwszy

owsze zgadzam się z tobą ze 1.6 to nie rakieta może ale jak narazie starczy...mam plany na włożenie czegoś dynamiczniejszego, ale nie teraz

discrimen napisał(a):
Często na tym forum jest tak, że ktoś pokazuje naprawdę świetne auto, a komentarze wyglądają jak typowy dupościsk. Szkoda, że nie ten kolor, szkoda, że automat, szkoda, że lampy poliftowe, a model przedliftowy.
Tutaj mamy doczynienia z sytuacja odwrotną. Rozumie, że kolega/koledzy nie napiszą, że masz niefajne auto, to normalne, ale należy się troche obiektywizmu. Może masz świetne plany na to auto, może będzie czołówką e30. Teraz to podstawa e30. Co innego jakby ta podstawa była we wzorowej kondycji, takie auta zawsze mają coś w sobie.
Może też jest to odwrotność dupościsku, "nie zagrażasz" nikomu, nie wystajesz przed szereg, to można napisać, że ok.
Według ciebi jakie przesłanie ma "galeria". Dlaczego uważasz ze ma sie komuś nie podobac i tego nie napiszą, jestem świecie przekonany że tak będzie. Ja bynajmniej oczekuje jakichś wskazówek, podpowiedzi, ocene auta, słów krytyki na moje plany bądz pozytywnego ich przyjęcia. Ja ci nie nakazuje pisania samych dobrych rzeczy o samochodach forumowiczów.
Ja jestem święcie przekonany ze moje auto nie jest super igła, jest po kolizji, ma pare innych wad,ale tego nie ukrywam i nie mam zamiaru koloryzować, bo nie o to tutaj chodzi.
discrimen napisał(a):
Orso sorka, że wypadło to w Twoim temacie, mam nadzieje, że nie zrozumiałeś mnie źle. Po prostu raziło mnie to od dłuższego czasu i akurat przy tym temacie postanowiłem napisać jak to wygląda.
OK, rozumiem że padło na mnie
Spoko bolało cie, napisałeśale co myślisz, ale chyba jest na to osobny dział "skarg i zażaleń"
Pozdrawiam