Regulamin działu
Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.
Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu
Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
reds28
|
Tytuł: [E36] zmiania mapy gazu po wycieciu kata?? Napisane: 20 stycznia 2009, 18:22 |
|
 |
Pierwsze kroki |
Wiek: 42 Posty: 98 Lokalizacja: slaskie Sw-ce. Moje BMW: e39 528i Kod silnika: m52b28
|
witam posiadam 318is z sekwencja stag300 wycialem kata wstawilem rure auto ciagnie na niskich ale na wysokich mniej...... czy trzeba regulowac na nowo gaz?? czy osiagi beda lepsze..??
|
|
Góra |
|
 |
thcrew
|
Tytuł: Napisane: 20 stycznia 2009, 18:32 |
|
 |
Forumowicz |
|
mogla sie zmienic minimalnie charakterystyka, warto by bylo sprawdzic ta mape
|
 |
CHEMIK211
|
Tytuł: Napisane: 20 stycznia 2009, 20:45 |
|
 |
Częsty bywalec |
 |
Wiek: 41 Posty: 528 Lokalizacja: KRAKÓW Moje BMW: E39 Kod silnika: m57d30
|
A jakie masz wtryskiwacze ,a mape i tak warto sprawdzić
_________________ Bandit Machine Wagon
|
|
Góra |
|
 |
hubi e46coupe
|
Tytuł: Napisane: 20 stycznia 2009, 22:22 |
|
 |
Przyjaciel forum |
 |
Wiek: 49 Posty: 2178 Lokalizacja: Kamień Pomorski Moje BMW: e 60 Kod silnika: 530 I
|
siemka Zajmuję się instalacjami gazowymi i przerabiałem podobny jak Twój przypadek. Wycinaliśmy koledze kata w e36 325. Po podłączeniu kompa żadne parametry się nie zmieniły. Generalnie jest to raczej Twoje odczucie z uwagi na dźwięk jaki się teraz wydobywa z wydechu. Możesz sprawdzić jeśli masz jakiegoś dobrego kolesia i Cię nie skasuje. Każdy inny wykroi Cię na kasę i powie, że tak, dużo tu musiałem w ustawieniach pozmieniać. Ja proponuje pojeździć i jeśli coś będzie nie halo to wtedy podlecieć do warsztatu.
pozdrawiam
_________________ "wóz najszybszy w mieście"
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|