aha, ok, to może małe sprostowanie jak to wg. mnie wygląda. Zgodzę się z lampami dziennymi led na dole chociaż wg mnie zaje....... to wygląda, zrobie zdjęcie i wrzuce
wiadomo, co do zegarów indiglo to już kwestia gustu, jak będę robił zdjęcia to wyłącze podświetlenie hehehe
Kubeł jest bo chciałem te auto zrobić do jazdy sportowej troszke, pojeździłem troszke w KJS i uznałem, że jednak szkoda mi samochodu
http://pl.youtube.com/watch?v=GgdABPMUtgM
ale kubełek i tak zostanie bo nauczyłem się w tym jeździć, znakomicie czuje się samochód w zakrętach, nie ma takich przeciążeń, polecam wszystkim, najlepiej oczywiście do jazdy dziennej dwa wymienić i oby dwa mieć składane i w pełni regulowane, ja mam regulowaną wysokość i odległość od pedałów i mi wystarczy. Niestety kubeł nie jest tanią rzeczą a za półkubełkowe siedzenia typu M-Technic zapłacisz więcej i one niestety w porównaniu z pełnym kubłem nic nie trzymają... Wiem bo jeździłem w takich w 323ti.
Lampy tylne, przednie już kiedyś omawiałem, to poprostu kwestia gustu, niektórym będą się podobać niektórym nie, pomyślcie jakby to wyglądało gdyby tło lampy stanowił chrom a nie czarny mat, to by była dopiero masakra ;] mnie osobiście one się bardzo podobają

Lampy tylne troche mniej ale nie potrafię znaleźć odpowiedniej lampy dla siebie, te clear mają z wysoki wsteczny i kierunek a zwykłe znowu takie to szkło troche nie wiem, za stare chyba chociaż no, nawet ładne, oczywiście mowa tu o białym pełnym kierunku. Może kiedyś zmienię ale napewno nie teraz ;] Tak jak już pisałem wcześniej, następna wrzuta już na felach alu

A że już mamy luty to już niedługo, przed wiosną jeszcze będzie robiona przymiarka to zrobie napewno foto

Pozdrawiam wszystkich BMW Maniac's