BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 14:33

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [E36] CD BUSINESS jak to gra? Czy warto?
PostNapisane: 16 stycznia 2009, 08:26 
Pierwsze kroki

Witam wszystkich!!
Proszę o poradę i opinie.
w swoim sedaniku mam oryginalnie 10 głośników - do nich założyłem już kiedyś Pioneera z można tak powiedziec trochę lepszej półki. Dołożyłem też subufer żeby i przyjemniejszy basik był. Nie jestem jakimś maniakiem ale lubię dobrze słyszaną muzykę. I jest naprawde przyjemnie.
Poza jednym - wizualnie zaczyna mnie to już wkurzać. Lubię miec wszystko w oryginale i chę już od dawna włożyć zwykłe fabryczne CD BMW Business.
Napewno się wkomponuje, podświetlenie przedewszystkim (w Pionku ono niestety nie współgra, i do tego te wizualizacje :kwasny: .
No i już domyślam się że i podłączenie suba będe musiał zmienić bo w oryginalnym takowego wyjścia nie ma.
Ale mimo to i tak chcę spróbować.
CZY WARTO.....?????????
Pozdrawiam

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 20 stycznia 2009, 17:59 
Forumowicz

czesc:]
mam podobnego pierdzielca na punkcie orginalnych rzeczy w aucie, dlatego u mnie gra BMW BUSINESS CD. Na jakosc dzwieku nie mam prawa narzekac i do tego wszystko ladnie sie komponuje na kokpicie. Mialem mozliwosc wlozenia roznych dziwacznych radyjek, mp3 i inne, ale original robi swoje jednak! :]
PS. Dodam jednak, ze nie gram na orginalnych glosnikach tylko troche zmodyfikowanym sprzecie.

Tytuł:
PostNapisane: 21 stycznia 2009, 11:13 
Forumowicz

Moje BMW: E36 320i
Kod silnika: M52B20
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t ... 2#p1596372
Obrazek

Przyznam że wygląda to pięknie, sam chyba kupie sobie takie radio :cwaniak:

Obrazek

Całe życie Piast Gliwice !!!
Pozdrawiam - Marcin

Tytuł:
PostNapisane: 31 stycznia 2009, 11:16 
Pierwsze kroki

cześć mam e39 i miałem ten sam dylemat ,wybrałem alpine i zmieniłem wszystkie głośniki radio na mp3 wizualizacje itd.jest świetne gra jeszcze lepiej. Ale pasuje w bmw jak świ... siodło .Polecam dobry wzmacniacz ,dobre głośniki i orginalne radio .Lepiej wygląda a gra tak samo dobrze

Tytuł:
PostNapisane: 31 stycznia 2009, 11:17 
Pierwsze kroki

cześć mam e39 i miałem ten sam dylemat ,wybrałem alpine i zmieniłem wszystkie głośniki radio na mp3 wizualizacje itd.jest świetne gra jeszcze lepiej. Ale pasuje w bmw jak świ... siodło .Polecam dobry wzmacniacz ,dobre głośniki i orginalne radio .Lepiej wygląda a gra tak samo dobrze

Tytuł:
PostNapisane: 2 lutego 2009, 09:53 
Przyjaciel forum

Kod silnika: M42 & M52
ciechan723 napisał(a):
'

He... he... jeśli według Ciebie kolego oryginalne radyjko gra tak jak Alpine to albo jesteś głuchy albo nie ma innego wytłumaczenia :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nie ma nawet co porównywać oryginalnego radyjka z Alpine!!! to jak malucha do BMW... bo mają na tył napęd :P :P
I proszę Cię nie ośmieszaj się pisząc że Alpine pasuje do BMW jak "świ... siodło" !!!!!
Za takie bzdury BAN się należy!!!! Bo BMW jest tak naprawdę jedynym autkiem w którym najlepiej pasuje ALPINE!!! A o jakości dźwięku już nie wspomnę...

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 3 lutego 2009, 06:19 
Pierwsze kroki

Oryginalne radyjko moze grac jak Alpine bo Alpine robi radia i zmieniarki dla BMW . :P

Tytuł:
PostNapisane: 3 lutego 2009, 08:34 
Przyjaciel forum

Kod silnika: M42 & M52
Ada///M napisał(a):
Oryginalne radyjko moze grac jak Alpine bo Alpine robi radia i zmieniarki dla BMW . :P

Ale nie to o którym mowa... ;) ;)

Obrazek

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1