Rufios napisał(a):
Ale runda honorowa w sobotę wieczorem przy głównym wejściu to podstawa

. Tylko BMW średnio się do tego nadaje. W zeszłe wakacje, dobre wrażenie robiło ferrari

To prawie 20letnie BMW też przykuwało uwagę przechodniów:
emzet napisał(a):
Aniu, dziękuję za link, ale to jest unieście, kawał drogi od centrum, potrzebuję czegoś bliżej
W zeszłym roku spałam w Albatrosie
www.fwp.mielno.pl - duży ośrodek, może z zewnątrz nie był najładniejszy, ale w środku całkiem przyzwoicie. Na dodatek położony w samym centrum, a rezerwowałam dwa tygodnie przed wyjazdem w lipcu.
Bobby_Valentino napisał(a):
Koleżanki zapewne by wolały żeby tam same bibliotekarki w wielkich okularach wypoczywały. Wtedy nie byłoby konkurencji.
Konkurencja? Przecież ja jestem bezkonkurencyjna
Pomimo waszych opinii pozostanę jednak przy Helu - nikt na mnie dziwnie dziwnie nie patrzy jak chodzę w japonkach, a i ja nie muszę patrzeć na kobiety biegające w szpilkach po plaży
Poważnie rzecz ujmując to wybór miejsca wakacyjnego odpoczynku zależy od tego, czego kto oczekuje od wyjazdu. Mi ani swego czasu Łeba ani w zeszłym roku Mielno nie przypadły do gustu. Ale tak to bywa jak z imprezowiczami spotyka się o 6ej rano - jak wychodzi się z ośrodka pobiegać po plaży
Szpiegowskie foto:
Później mi przynajmniej nie grozi fakt otrzymania w prezencie karneciku do Gymnasionu