Morfii napisał(a):
Pioneer i Sony czym nowsze tym bardziej gówno warte

Sony po 2 latach ma laser do kosza

pioneer czym nowszy model tym gorsze berbechy np. brak wyjścia RCA, bardzo mało funkcij...
Kolego ja mam juz rok radio sony i nic sie nie dzieje
brat ma 2 rok radio sony i tez czyta mu wszystkie plytki mozliwe ze jesli miales radio sony - a wnioskuje ze miales bo przeciez nie pisal bys tego z palca to bardzo prawdopodobne ze trafila Ci sie wadliwa sztuka.
Ale nie o tym chcialem napisac najbardziej
Morfii napisał(a):
Alpinka - weźmiemy najtańszy model... to na dzień dobry 2xRCA sporo użytecznych funkcji... i jakoś wykonania bardzo dobra!
Wczesniej pisales konkretnie o RCA a jak juz napisales o alpinie to calkowicie ogolnie
sporo uzytecznych funkcji jakos wykonania bardzo dobra wszystko jest piekne wszystko naj - konkretnie o jakie funkcje Ci chodzi
Kazdy wybiera radio dla siebie jednemu USB bedzie nie potrzebne a dla drugiego bedzie to przewazająca funkcja dla której kupi to radio
ktos wyzej wspomnial ze jest roznica w dzwieku miedzy MP3 a cd-audio - z tym zgadzam sie 100% i popieram
Jednak wiele wątków bylo na forum jakie radio wybrac Jeden poleci Sony drugi Alpine trzeci napisze ze sony i alpina to syf i ze najlepsze jest JVC
A tak naprawde NIE macie w samochodach glosników studyjnych wysokiej jakosci
wzmacniacze jakie podpinacie do tego nie kosztują tysiące zlotych i jesli ktos pisze ze po odłączeniu np radia sony z MP3 i podłączeniu radia JVC z MP3 lepiej gra to ja sie z tego smieje, dlaczego??
a dlatego ze wszystkie te radia mają porownywalną jakos dzwieku, roznica jaką mozna zauwazyc to taka ze jedno radio od drugiego rozni sie troszke mocą najczęściej o 5 lub 10W