MaRio-sKaTe napisał(a):
kantowy, co do lamp, mogę Ci polecić te lampy
http://www.allegro.pl/item555099253_lam ... white.html mam identyczne u siebie, nawet od tego samego sprzedawcy. O tej folii, udam że nie slyszałem, stać Cie na E39, to chyba i na lampy starczy, nie?
Mario będę nieco uszczypliwy, ale równie dobrze można powiedzieć, że skoro stać Cię na BMW to jak zmieniasz lampy to na orginalne poliftowe, a nie ich mało udaną imitację dodatkowo z jakimiś punktowymi diodami zamiast neonów jak z tej aukcji.

Wiem, że orginalne są 2 razy droższe i trzeba poszerzyć jeden otwór oraz przyciąć nieco osłony, ale to prawdę powiedziawszy nie powinien być żaden argument jeśli ktoś porządnie tunninguje Beemkę.

Poza tym firma In Pro na licencji Hella (wszystkie bebechy i szkła Hella) wypuszcza nowe lampki z przygotowaną już osłoną i przetwornicami (wystarczy tylko poszerzyc jeden otwór i gotowe) za niecałego tysiaka. Nie wiem czy to tak wiele.
Do autora topicu - polecam albo, jeśli masz w tej chwili lampy z pomarańczowym kierunkiem, kupić orginalne z białym (za 200 zł juz można dostać) lub zmienić na poliftowe, najlepszy wybór, sam tak zrobiłem i efekt jest super.