BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 19:25

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lutego 2009, 10:30 
Forumowicz

Moje BMW: E36 318is
Kod silnika: M42B18
Seryjne kolego powiadasz :zdegustowany:

takie mialem do tej pory na lato "seryjne" http://www.allegro.pl/item560272717_orr ... c_e46.html tylko ze to 16"
na te bbsy planuje zalozyc zimowki i smigac następny sezon zimowy na nich a na lato chce 17" obowiązkowo z rantem

Wiem ze podobają sie Wam seryjne koła ale.... nie możemy dązyc do tego aby co druga bawara wyglądała tak samo :/ :/

Już wiemy ze kola prezentowane przeze mnie sie Wam nie podobają a dokladnie chodzi o te
http://moto.allegro.pl/item561037763_52 ... slask.html

z moich informacji wynika iz ET w e36 ma wynosic od 35 - 42 i bedzie wszystko ok
potwierdzcie te info, wg mnie na et35 felgi nie bedą wystawac za nadkola ani obcierac
planowana opona na nią to 215/45/17 zgadza sie??
czyli wyglada na to ze bedą pasowac :)

pozdro

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 28 lutego 2009, 14:56 
Forumowicz

Felga nie jest zła do Coupe. Przy takim rancie musi być jednak gleba, im większy rant tym więcej cm w dół, bo inaczej będzie wyglądało śmiesznie. :)

Ja bym wybrał coś z mniejszym rantem w rozmiarze 18cali, bo 17-nastka z rantem bedzie wyglądała jak 16-nastka, a duży rant kojarzy się z małolatami z furą na dyskotekę, zwłaszcza w BMW. :P

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1