jeffrey1212 napisał(a):
a nie tancz jak ci zagraja

tak jak już wcześniej (nie wiem czy w tym temacie czy innym) wspomniałem, nie mam kasy żeby kupić drugi samochód do jazdy na codzień, dlatego auto mam uniwersalne, podobnie jak kolega z forum qrax, robi jak mu się podoba, albo wrzuca kubły, wywala kanapy, zabudowy audio, wrzuca szpere i jeździ albo ma skórke w środku, audio itp, u mnie jest podobnie ale nie na tak szeroką skale jak u niego. Na temat kierownicy nie będę się już wypowiadał, pisałem wiele razy że dla mnie jest ona praktyczna i g.... mnie obchodzi co inni o niej pomyślą, fajnie jak pochwalą ale jak sie komuś nie podoba to poprostu nie komentuj a przynajmniej nie próbować mi wmówić, że sie na nic nie nadaje, wymienić fotel na stary mam 5min, 4 śruby mocujące fotel w podłodze bo stelarz pod kubeł kupiłem na aukcji, troche przerobiłem i jest, ale kierownicy napewno nie rusze bo poprostu 35cm jest the best i zdania nie zmienie. Co do wyglądu, owszem, niektórzy skrytykowali pare rzeczy a krytyka nie jest tylko po to żeby mnie zdenerwować tylko żeby dać do myślenia, więc stanąłem przy mojej buni, przypomniałem sobie jakie zmiany sugerowaliście, wyobraziłem sobie jak będzie wyglądać po zmianach i tak zrobiłem i jestem bardzo zadowolony, jeżeli Cię to zadowoli to lampy przednie wymieniłem tylko i wyłącznie dlatego że mi parowały a na dodatek miałem okazję sprzedać od ręki więc czemu nie, ogólnie mi sie podobały ale w depo się zakochałem, lampy tylne przypominały mi te od Golfa 3, za wysoki kierunek, jak kupowałem (na tej aukcji:
http://allegro.pl/item524782525_524782525.html)
zdjęcie podglądowe wygląda jakby kierunek był niższy i tym się sugerowałem, niestety łatwo można było się domyśleć że lampy mają tak jak reszta wysoki kierunek, zmieniłem lampy i jest ok. Wkurza mnie takie coś, "tańcz jak Ci zagrają", pare rzeczy zmieniłem w mojej buni bo mieliście rację co do niektórych rzeczy ale to w jakim stylu będę przerabiał swoją bunie napewno nie będzie spowodowane naciskiem z forum... Jestem typem człowieka który póki sam nie spróbuje to nie da się przekonać, oczywiście nie we wszystkim i działa to analogicznie w drugą ze stron, spróbowałem pojeździć na sportowej kierownicy i odrazu mi się spodobało. Owszem, może być sytuacja taka, że założe przykładowo spojler na klape tylną (czego nie zrobie), zjedziecie mnie za to na forum a potem go zdejmę, niemniej jednak będzie to tylko i wyłącznie moja decyzja bo jak mi sie coś nie podoba, nie pasuje, nie spisuje to coś z tym robie. Jak chce pojeździć coś ostrzej to wyrzucam tylko subwoofer i tylną półkę, zakładam stalowe felgi i nic więcej, każdym samochodem da się polatać a ja nie robie tego dla rywalizacji tylko dla sprawdzenia samego siebie i ewentualnego doszlifowania swoich umiejętności. Peace
<zaważony> aż mi się woda w chłodnicy zagotowała... nie gorączkujcie mnie prosze was