Bagor napisał(a):
A mnie najbardziej śmieszy jak coś złego się stanie to od razu wina Kaczek. Niedługo jak śnieg nie spadnie to też będzie ich wina.
To, że pojechał do Katowic to jest normlana sprawa, zawsze w obliczu jakiejś tragedii najważniejsze osoby w państwie są tam obecne. Tak było, jest i będzie.
A żenadą i dnem to można nazwać zachowanie Kwaśniewskiego w Charkowie, gdzie kiedyś tam masa ludzi zginęła, a ten osobnik się schlał jak bydle.
nie no chlopie, byles kiedys na ukrainie, na wschodzie. tam sie uwaza za obraze jak sie nie wypije. a jak lali to musial pic, z tym ze oni jak wypija 1l na glowe to im nic nie jest. poprostu zdarzylo mu sie. a z kaczora jestes dumny, z tego ze obraza innych nazywajac "malpa w czerwonym", z tego ze nie potrafi po angielsku sie dogadac? co ja mowie on sie po polsku nie potrafi wyslowic. kaze karac niemieckie gazety za to ze go nazywaja kartoflem, a tak wyglada. niedojze ustawia w polsce media to by jeszcze chcial ustawiac niemieckie. tam jest wolny kraj i moga dziennikaze pisac co chca. uwazam rzad pis'u za najbardziej sztywniacki, tym zniecheca ludzi do siebie, oni nie maja za grosz dystansu do siebie (oprocz marcinkiewicza ale jego skutecznie odsuneli od wladzy bo nie pasowal). nasze stosunki zagraniczne nie byly tak zle od chyba czasow komuny i z tego jestes zadwolony? pis sie smial z sld ze wysyla wojska do iraku i ze jak dojda do wladzy to zaraz wycofaja i co juz drugi rok z rzedu przedluzyli kontyngent i jeszcze w afganistanie rozszezaja dzialalnosc wojsk polskich. debilizm.
sorry za ot
a cos na temat, w zabrzu jest na neste 95 za 3,32 a 98 za 3,41

no ale do ponidzialku tylko

ale co najdziwniejsze ze jak obnizali akcyze to cena benzyny spadala stopniowo bo tlumaczyli ze jeszcze maja w zbiornikach ta benzyne ze stara duza akcyza i musza ja sprzedac tak jak bylo, a jak jest podwyzka to odrazu z dnia na dzien pojdzie w gore smiechu warte...