Dzięki za pochlebne opinie.

Moje oryginalne światła były bardzo zniszczone i ledwo świeciły dlatego zmieniłem, tak to bym nie zmieniał. Te są black nie chrom i chyba są w miarę OK w porównaniu do zespolonych, a nie chciałem kupować używanych, bo to nigdy nie wiadomo co się kupi.
DanyU już wyjaśniam o co chodzi z dokładaną klima.
Klima dołożona jest nieoryginalna, tylko dedykowana dla E-36 firmy Diavia. Podobno bardzo dobra w tych sprawach. Dołożona była w Niemczech parę lat po wyprodukowaniu mojego egzemplarza, po prostu komuś jej brakowało. Chłodnica i wentylator są w niefabrycznym miejscu, pod chłodnicą płynu blisko ziemi. Niestety ktoś uszkodził chłodnicę i oberwał wiatrak.

Jak jest poprowadzona instalacja przepływu czynnika chłodniczego nie wiem. Filtr przeciwpyłkowy został taki jak w fabryce czyli dla wersji bez klimy. Sterowanie jest ze zwykłego panelu nawiewu, po przełączeniu przyciskiem przy zapalniczce. Widać na zdjęciach. Obok tego przycisku jest też przełączenie na obieg wewnętrzny. Mam sporo papierów od niej, ale nie zagłębiałem się.
Kolor tapicerki jest stylowy.
Jak go zobaczyłem jak kupowałem to myślę: nie, nie biorę trochę ten tego no wiecie

ale w końcu mi się spodobał i wziąłem. Mojej dziewczynie się spodobała.