BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 8 czerwca 2025, 00:06

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 223 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 14:06 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: m57
mój Rufus także "kasował" wszystko co mu na drodze stanęło, począwszy od nowych butów (wyciągnął drań z szafy :kwasny: ), poprzez kontakty, kable, nogi od krzeseł, ściany, a skończywszy na torebce i ..parze nowych kolczyków :suchy:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 14:20 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: m57
Rufus tez uwielbiał plastikowe butelki, a hałasował przy tym tak, że mozna było zwariować - do tego np. odrzucał takiego zgniota od siebie, po czym radośnie na niego padał, co skutkowało rozwaleniem czegoś w okolicy (maluszek ważył 45kg :]

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 14:25 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
spider napisał(a):
Bierute ok,moze masz racje.Ale dla mnie pies musi byc kochany i ladny.A jak patrze na te niektóre kundle to wstyd mi by bylo sie z takim czyms pokazac,nawet jak by byl super kochany.

...nie wiem co powiedzieć...

rozumiem, ze pies musi byc co najmniej tak ładny jak Ty... :znudzony:

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 14:41 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
bierute napisał(a):

rozumiem, ze pies musi byc co najmniej tak ładny jak Ty...

Dobrze powiedziane.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 16:53 
No to i ja pokaze swoje zwierzatko.

Nazywa sie Hans i jest czasami tak smieszny ze doslownie turlam sie ze smiechu :rotfl:

Tutaj troszke maly byl.

Obrazek

Tutaj przylapany jak gasil pragnienie :rotfl:

Obrazek

Czasami potrafi dziwnie siedziec i glupie sie patrzy wtedy :rotfl:

Obrazek

Uwielbia wszelkie kartony pudelka torebki, wystarczy ze zostawisz torebke gdzies na wierzchu i juz w niej siedzi :zdziwko:

Obrazek

Czasami potrafi dziwnie zasnac :rotfl:

Obrazek

No i uwielbia samochody.Uwielbia lezec na dachach albo podszybiu, wierzdzasz samochodem i za 5 sekund on juz jest w srodku tylko okno zostaw otwarte :rotfl:

Obrazek

Obrazek

A tutaj toaleta.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 16:57 
Uzależniony od forum :)

bierute napisał(a):
spider napisał(a):
Bierute ok,moze masz racje.Ale dla mnie pies musi byc kochany i ladny.A jak patrze na te niektóre kundle to wstyd mi by bylo sie z takim czyms pokazac,nawet jak by byl super kochany.

Ja szanuje twoje zdanie,ty uszanuj moje.To jest cos na zasadzie,czemu jezdzisz BMW,przeciez Tico to tez jest fajny samochod.Pozdrawiam ;)

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 17:05 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M4 M6
Mój kot z dystansem podchodził do białych lamp, chyba woli pomarańcze jak część forum :luka:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 17:09 
Cytuj:
Mój kot z dystansem podchodził do białych lamp, chyba woli pomarańcze jak część forum :luka:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ciekawe jaki ma nick na forum :luka:

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 17:16 
Przyjaciel forum

Fryderyk napisał(a):
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ciekawe jaki ma nick na forum :luka:

Bagor

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 17:19 
ANDREW E36 napisał(a):
Bagor

lol a ja myslalem ze mormo :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 17:21 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
spider napisał(a):
bierute napisał(a):
spider napisał(a):

Ja szanuje twoje zdanie,ty uszanuj moje.To jest cos na zasadzie,czemu jezdzisz BMW,przeciez Tico to tez jest fajny samochod.Pozdrawiam ;)

Spider, nie jest moim celem w żadnym wypadku Ciebie obrażac, ale przez ludzi właśnie w ten sposób myślących jest tyle bezdomnych zwierząt. Ludzie biorą szczeniaka, bo taki śliczny i milusi, a potem jak pies dorośnie i okaże się piękny jedynie w sobie znany sposób, to wyrzuca się go z jadącego samochodu, albo dostaje kopa w dupę w najlepszym przypadku.
Poza tym, to nie pies ma by kochany, tylko właściciel normalny i kochac psa - to jego psi obowiązek. Jak pies sam z siebie ma byc kochany? Ma brac kursy savoir vivre?

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 17:25 
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

bierute napisał(a):
Ma brac kursy savoir vivre?

Dobre wychowanie to podstawa!

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 17:31 

bierute napisał(a):
Spider, nie jest moim celem w żadnym wypadku Ciebie obrażac, ale przez ludzi właśnie w ten sposób myślących jest tyle bezdomnych zwierząt. Ludzie biorą szczeniaka, bo taki śliczny i milusi, a potem jak pies dorośnie i okaże się piękny jedynie w sobie znany sposób, to wyrzuca się go z jadącego samochodu, albo dostaje kopa w dupę w najlepszym przypadku.
Poza tym, to nie pies ma by kochany, tylko właściciel normalny i kochac psa - to jego psi obowiązek. Jak pies sam z siebie ma byc kochany? Ma brac kursy savoir vivre?

W pelni sie z toba zgadzam,ale to nie moja wina,ze ludzie (chociaz ciezko ich tak nazwac) robia krzywde zwierzeta i z tego powodu mam brac kundelka ze schroniska.Lubie rasowe psy,zreszta te nie rasowe tez,ale calego swiata nie zbawie niestety i nie moge byc odpowiedzialny za to,ze ktos tam krzywdzi jakiegos zwierzaka.

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 17:41 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
No tak, ale w przypadku kundel vs rasowy na ogół kundel wypada lepiej jeżeli chodzi o zdrowie, przywiązanie, inteligencję. W przypadku BMW vs Tico jest jednak trochę inaczej, o ile w ogóle można tak to pojmować.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 17:42 
Zacna persona forum

bierute napisał(a):
Spider, nie jest moim celem w żadnym wypadku Ciebie obrażac, ale przez ludzi właśnie w ten sposób myślących jest tyle bezdomnych zwierząt. Ludzie biorą szczeniaka, bo taki śliczny i milusi, a potem jak pies dorośnie i okaże się piękny jedynie w sobie znany sposób, to wyrzuca się go z jadącego samochodu, albo dostaje kopa w dupę w najlepszym przypadku. Poza tym, to nie pies ma by kochany, tylko właściciel normalny i kochac psa - to jego psi obowiązek. Jak pies sam z siebie ma byc kochany? Ma brac kursy savoir vivre?

Zgadzam sie z toba w 100% jednak nie rozumiem co maja hodowle psow do tego? Mowie o prawdziwych hodowlach. Po psie rodowodowym mozna mniej wiecej wiedziec jak bedzie wygladal jak podroscnie. Psow rodowodowych (mowie akurat o AST) w schroniskach jest promil. Dlaczego? Bo jesli dresik z osiedla ma wydac na psa 1500-3000 zlotych to takiego psa po prostu nie kupuje. I co robi? Kupuje szczeniaka na gieldzie za 200zl i gdy taki pies podrosnie i w niczym nie przypomina tego za co sprzedajacy podawal laduje w lesie. Albo gdy "wlasciciel" zobaczy ze psem trzeba sie zajmowac, spacery itp albo zgryzie pare rzeczy to co? Dalem za psa 200 a on zgryzl mi buty za 300 to lepiej sie go pozbede bo narobi wiekszych strat :krzeslem: Ludzie psiocza na hodowle, ale myla HODOWLE z rozplodowniami psow. Hodowla psow = zazwyczaj jedna czy 2 rasy. KAZDY szczeniak ma metryke na ktorej podstawie mozna wyrobic rodowod (nie ma czegos takiego jak tylko z miotu itp. KAZDY dostaje metryke). A pozniej slysze ze hodowcy topia psy, katuja, trzymaja w klatkach i karmia byle czym a osoba to wypowiadajaca uwaza za hodowce Jozka z Frankiem co maja 10 klatek z psami za domem i non stop pokrywaja jedna suke jednym psem. W hodowli suka moze miec 1 miot w roku a duzo osob ma szczeniaki nawet rzadziej co w pseudohodowli jest nie do pomyslenia - tam suki maja szczeniaki cieczka w cieczke az w koncu nie nadaja sie do dalszego rozrodu i koncza w lesie. Sorki rozpisalem sie ale wk...a mnie wycieranie sobie geby Hodowlami psow na problemy zwierzat w Polsce a niezauwazanie prawdziwych problemow. A co do adopcji w schroniskach to tez nie jest rozowo. Wolontariusze mowili o przypadkach gdy np Amstaffa czy Rottweilera wydawano typom spod ciemnej gwiazdy przy czym z rozmow mozna bylo wnioskowac ze piesek pojdzie na walki itp. I co? I taki pies zostaje wydany bo leci statystyka :idiota:

Jesli ktos chce psa rasowego jego sprawa byle tylko kupil psa RASOWEGO a nie kundla za 200zl a pozniej narzekal na Hodowle :kwasny: bo nabijajac kase pseudohodowcom przkladasz reke do cierpienia wielu zwierzat.

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 17:44 
Przyjaciel forum

bardzo fajny off top :]

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 18:08 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 525d xD / X3 M40i
Kod silnika: N47T / B58
Garaż: E46 328Ci:
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98605
F20 116i:
https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170601
Moja Chomiczka - Niunia :D

Typowa nocna imprezowiczka, caly dzien spi i nic nie robi, a gdy ja zasypiam to ona zaczyna biagać w kołowrotku, gryźć klatkę itp :P

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 18:15 

ANDREW E36 napisał(a):
bardzo fajny off top

Moderator i przeklina :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 19:16 
ANDREW E36 napisał(a):
bardzo fajny off top

dostajesz ostrzezenie!

klik

Tytuł:
PostNapisane: 28 maja 2009, 22:31 
Przyjaciel forum

LeSiO napisał(a):
klik

LeSiO w złym miejscu kliknąłes klik

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 223 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1