Marcin 850i napisał(a):
Stones, nie tylko dlatego ze mieliscie dosyc BKP, ale przede wszystkim zamknieto dwa najwazniejsze dzialy na forum, co wg mnie bylo tragiczna pomylka ale na szczescie powrocily te dzialy (da sie przezyc nawet galerie bez mozliwosci komentowania). To tak OT.
Druga strona medalu, bo jak dotychczas wypowiadaja sie tylko osoby anty-BKP. Panowie nie ma nic bez przyczyny. Dopóki wypowiada sie jedna strona konfliktu to mozna nazwac to bardziej manipulacja niz rzetelnym informowaniem...
Co do sporu na forum - nie uczestniczylem w nim tylko przygladalem sie z boku. Kilka osob mialo pretensje do zarzadu ze kradnie pieniadze. Jak wiece sa to arcy powazne zarzuty i nikt z Was niechcialby tego uslyszec jakby probowali zrobic z was zlodziei. Oczywiscie zarzuty byly niczym nie poparte, chyba ze cos przeoczylem. Dalej zaczeto pisac ze zloty sa drogie i osoby niezadowolone z pracy zarzadu same zaczely wspoltworzyc PW 2007. Z tego co sie doczytalem to zadnej rewelacji cenowej nie wymyslili, kwoty za lotnisko, noclegi itd podobne jak poprzednio. Zielonemu puscily nerwy i zaczal z "lekka" obrazac inne osoby. Napisal np. w imieniu klubowiczow ze nikt w klubie nie lubi Bastka - sami osadzcie jak to brzmi, to tak samo jak ja bym napisal ze na forum BMW-SPORT nikt nie lubi zielonego. Co do sadu kolezenskiego to zielony ujal sie honorem i mimo ze byla mozliwosc zalatwienia tego polubownie, bo pare osob na forum klubowym proponowalo takie rozwiazanie problemu to zielony napisal ze nie ma za co przepraszac choc niektorzy uwazali ze jednak ma za co i final jest jaki jest. To co sie stalo po wykluczeniu zielonego to juz (c)armageddon. Kilku osobom wyszla najzwyczajniej sloma z butow. Wzajemne obelgi byly na poziome slow na h i k

WSTYD Niestety caly ten syf czesc klubowiczow zaczela wypisywac na forum ogolne. Tylko ciekawe po co. I ciekawe co zrobi zarzad jakiegokolwiek innego forum BMW jak sie do niego zapisze po czym napisze ze sazlodziejami, pozniej zaczne bluzgac na nich ze sa gejami (tak, tak do tego stopnia niektorzy byli elokwentni) ze chce miec ich autografy itp. ZENADA. I to bylo powodem zamkniecia forum na tak dlugi czas. Ocencie sami, bo co niektorzy zrobili z siebie ofiary losu a jak wiadomo kazdy kij ma dwa konce. Ja naleze do BKP po to zeby przejechac sie dwa razy w roku na zlot na ktorym wyszaleje sie po lotnisku, przejade sie kilkoma 300 konnymi BMW ktorymi w zyciu nie mialbym okazji sie przejechac i na koncu dobrz pobiesiadowac, a nie wyliczac ze cos kosztuje o 20zl za drogo bo i tak najwiekszy koszt to paliwo, ale to akurat zdaje sie nie wina BKP.
Ps Dixi nie uwazasz ze troszke zaszalales jeszcze przed zamknieciem forum

Troszke przegiales mimo ze nie znales ludzi o ktorych pisales i nie znales tematu ze strony klubowej BKP gdzie wypowiadaly sie obydwie strony konfliktu. Urzadziles sobie maly hyde-park, zaprzeczysz? To nie jest jakis klub Jelcza, tylko forum oficjalnego klubu BMW... Szkoda mi najbardziej zbanowanych osob ktore wcale nie powinny zostac usuniete

Twoim zdaniem zielony powiedział że ktoś kradł pieniądze ??
Dlaczego wypowiadasz się w tematach w których sam NIE BRAŁEŚ Udziału ?? Nigdy tak nie napisałem a co do kasy klubowej to powiem wam że członek zarządu BKP Bastek rozdawał ją na zlocie PW 2006 bez jakichkolwiek pokwitowań !!! I nie tylko w tedy . Mało tego po wielkich męczarniach i pytaniach w końcu zarząd zaczął brnąć we własne kłamstwa a Bastek (członek zarządu) złapać na nich dał się dwa razy !!!
Dlatego napisałem że jest niewiarygodny i niegodny stanowiska jakie piastuje.
Na to wszystko uknuli (zarząd) z Felisem i Andrzejem 540 że pozbędą się mnie składając wniosek o pomówienia .
Cosmo (człowiek honoru) sam widząc co się dzieje (i nie tylko on) został moim arbitrem ale niestety sad był w składzie 2-1 na moją niekorzyść a główny arbiter został wybrany przez zarząd.(Bastek Hezi PN) I tak tchórze po cichu dopięli swego zamykając mi dostęp do forum i tym samym usuwając z klubu. Niestety ta intryga nie wyszła do końca po ich myśli bo wylało się wszystko na forum ogólne.
Teraz poleciał Cosmo, Bart, Kessey Robert M. Lagadula Siwy i jeszcze parę wartościowych osób.
Świadectwem tego co ma dopowiedzenia BKP z lizusem Marcinem 850i jest banowanie forumowiczów na ogólnym i banowanie klubowiczów na zamkniętym.
Dla jasności nadal nie ma odpowiedzi na zadawane przez nas pytania ! Mało tego w czasie gdy trwał sąd koleżeński w mojej sprawie złożyłem do zarządu BKP jeszcze trzy wnioski o;
Wykluczenie z listy członków klubu Feliksa za założenie tematu który dotyczył bezpośrednio mojej osoby
Wykluczenie Andrzeja 540 za pomówienia
Wykluczenie Heziego (członek zarządu) za stronniczość i podsycanie
Śniesz pisać Marcin o normalnych z honorem ludziach że im słoma z butów wyszła. Chłopaki robili wszystko żeby uniknąć tej sytuacji a Ty i cała szajka tchórzy knuliście podstępne prowokacje i w tym usunięcie osoby która zadawała niewygodne pytania, a teraz zamyka się reszcie usta poprzez rozdawanie banów.
W BKP od kilkunastu miesięcy robił sie smród a teraz szafa z trupem sama się otworzyła. Jesteś zwykłym wazeliniarzem który mysli że coś tym pisaniem w BKP osiągnie.
Zobaczcie, to jest jedyne forum gdzie nie wiadomo kto banuje i za co !!
Dodam że byłem jednym z organizatorów niedoszłego zlotu na którym miało być pierwsze w klubie wolne i jawne wybory do zarządu ....a tu 500 za członka w pełni sprawnego i 40 dla inwalidy ! Tak się towarzystwo zabezpieczyło do wiosny
Podpisuje się pod tym
Marek Zielonko (zielony)