BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 19:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, 13:53 
Pierwsze kroki

OPT hmm... lajtowy i lekki program... Sporo śmiechu mniej fachowości...
Program Pasjonaci Zientarskich... Duuuużżżooo więcej fachowości fajne podejście... Ojciec konserwatysta z zasadami i swoim wypracowanym przez lata zdaniem na różne tematy... Młody świerzy troszkę szalony Sumując mamy ciekawe zestawienie i ciekawy program...

Ale jak oglądam tede'go w cyklu wiejski tuning i przypomina mi się akcja z sejem to zawsze mam banana na twarzy :]

http://www.youtube.com/watch?v=l6d7wGPV618

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, 14:07 
Zacna persona forum

miki1406, :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: I wszystko jest "przede wszystkim" :rotfl: :rotfl: Zawsze mowilem ze na blachach KNT jezdzi zaglebie tuningowe w Polsce :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, 21:14 
Forumowicz

miki1406 napisał(a):
OPT hmm... lajtowy i lekki program...

Lekki jak papier toaletowy,szary i wiadomo do czego <dupa>
Raczej Płytki program.. :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 czerwca 2009, 21:29 
Uzależniony od forum :)

emcio27 napisał(a):
Raczej Płytki program..

Ty zapewne widziałbyś Tedego opowiadającego o tuningu trzynastozgłoskowcem, w smokingu i w duecie z panem Bogusławem Kaczyńskim...

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 07:52 
Pierwsze kroki

Wole w sumie posłuchać luzackiego tede niż jakiegoś sztywnego redaktorka ala pierdzielencją :] Co gada nie przerwaną gadką o niezmiennym tonie i przypomina to bardziej denerwujące buczenie świetlówki niż okazywanie emocji z prowadzenia pragramu :rotfl:

A no i tede to bumiarz jest no nie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 08:26 
Pierwsze kroki

miki1406 napisał(a):

O :rotfl: :rotfl: :rotfl: chyba góralska fantazja go poniosła :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 15:31 
Zacna persona forum

Moje BMW: e34, Audi A4 B5
Zodiac napisał(a):
miki1406 napisał(a):

O :rotfl: :rotfl: :rotfl: chyba góralska fantazja go poniosła :D :D :D

ale kupa :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 18:10 
Forumowicz

valdorane napisał(a):
Ty zapewne widziałbyś Tedego opowiadającego o tuningu trzynastozgłoskowcem, w smokingu i w duecie z panem Bogusła
wem Kaczyńskim...

Zamienił bym Kaczke na Lepperka..
Lepiej oglądać kogoś w garniaku niż kogoś któremu spodnie z dupy spadają

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 19:14 
Forumowicz

Zodiac napisał(a):

Filmik pokazuje Polskiego nastolatka który nie ma pieniędzy na prawdziwy Tuning.
Może oglądał dużo OPT i stąd ten gust.?
Tede chciałby się pośmiać z chłopaka ,ale jakoś mu to nie wychodzi.Zapewne dzieciak sam wszystko upiększał a nie firma tunerska jak to z Tedego 7 było.
Nie jeden z forum też taki był narwany i robiący tanim kosztem malucha czy trabanta.
Chłopak się ośmieszył ale czy powiedzieli mu,że tede będzie zlewać się z jego auta?
Dla mnie prowadzący Tede i osoba nadzorująca program OPT pokazali tym odcinkiem jakimi są wieśniakami Kopiąc leżącego..

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 19:15 
Forumowicz

Zodiac napisał(a):

Filmik pokazuje Polskiego nastolatka który nie ma pieniędzy na prawdziwy Tuning.
Może oglądał dużo OPT i stąd ten gust.?
Tede chciałby się pośmiać z chłopaka ,ale jakoś mu to nie wychodzi.Zapewne dzieciak sam wszystko upiększał a nie firma tunerska jak to z Tedego 7 było.
Nie jeden z forum też taki był narwany i robiący tanim kosztem malucha czy trabanta.
Chłopak się ośmieszył ale czy powiedzieli mu,że tede będzie zlewać się z jego auta?
Dla mnie prowadzący Tede i osoba nadzorująca program OPT pokazali tym odcinkiem jakimi są wieśniakami Kopiąc leżącego..

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 19:21 
Forumowicz

Tede chciał upokorzyć chłopaka bo napisał meila

Niech lepiej przeczyta moje :hyhy:
Chętnie bym się z nim pośmiał z jego 7
Ciekawe jakby się poczuł debil

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 19:55 
Forumowicz

Tede jest bystry nie ma co ukrywać.
Stwierdził,że instalacja o napięciu 12V może porazić prądem :zdziwko:

Tede jeśli to czytasz to powiem jedno. Trzeba Jaja ci ogolić i do przedszkola wysłać :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 19:59 
Zacna persona forum

emcio27 napisał(a):
Tede jest bystry nie ma co ukrywać.
Stwierdził,że instalacja o napięciu 12V może porazić prądem :zdziwko:

Tede jeśli to czytasz to powiem jedno. Trzeba Jaja ci ogolić i do przedszkola wysłać :rotfl:

Ej mnie ostatnio 12V pokizialo po paluchach. Do teraz lecze sie z urazow psychicznych, nawet wpiecie ladowarki do kontaktu napawa mnie lekiem :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 22:04 
Uzależniony od forum :)

emcio27 napisał(a):
Zamienił bym Kaczke na Lepperka..

Chyba nie załapałeś, o kogo mi chodzi, no ale cóż, zdarza się.

emcio27 napisał(a):
Stwierdził,że instalacja o napięciu 12V może porazić prądem

Nie napięcie, a natężenie może zabić człowieka, ale mogłeś opuścić tą lekcje fizyki.

Zapewne też opuściłeś regulamin, który wyraźnie mówi, o edytowaniu postu, a nie strzelaniu siedmiu, jeden pod drugim.

I wbrew pozorom moje wypowiedzi w tym temacie nie mają na celu obronę Tedego, OPT, czy tym bardziej obrazę użytkowników, tylko po prostu chciałem Wam przedstawić swój pogląd i swoje podejście na tego typu sprawy.

:08: I tyle na ten temat, bo się zrobi zbyt gorąco.

Ostatnio edytowano 23 czerwca 2009, 22:06 przez valdorane, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 lipca 2009, 22:24 
Forumowicz

Obejrzałem kolejny odc OPT...
Kolejny raz tede pokazał,że jest na poziomie Kasi

Tytuł:
PostNapisane: 7 lipca 2009, 22:29 
W OT najlepsza jest ta blond lalka co udaje że wie co mówi o motoryzacji. Smieszny jest ten caly program- kozak a la murzyn w za duzych portkach co mysl ze jest gangst, jazzy i cool bo sprzedal e38 za 120tysi czy ile tam, blond cos co mowi bardzo mądre slowa (wkute zapewne na pamiec) i super bryki ( :wstyd: ). Ogolnie wg mnie straszna lipa, pare razy obejrzalam zeby sobie zdanie wyrobic. Moze jak mialam 15lat to by mi sie ten program spodobal, ale nie teraz.... Jako tak..taki ten B.L.A.S.K nie w moim guscie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lipca 2009, 09:57 
Forumowicz

Moje BMW: e46 323ci coupe
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=108882
to chyba juz wszyscy wiedza ze program jest kierowany w strone malolatow i malolatek :) heh. A Tede ? Tede ma robic show i to wlasnie robi. OPT nie jest w zaden sposob, z zadnej strony programem do poszerzenia wiedzy o autach lub ich tuningu :). Program wypuszczony przez Tvn w celu powiekszenia ogladalnosci.
Dziekuje ;)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lipca 2009, 16:03 
Częsty bywalec

Moje BMW: Em Fünf
Kod silnika: S62B50
Taki mały OT, ale co sądzicie ogólnie o TVN TURBO. Mnie dobija, że w kółko leci niemalże TO SAMO, a jeden prowadzący jest w 10 programach i prowadzi je tak samo :kwasny: Brakuje mi TOP GEAR i reszty motoryzacyjnej śmietanki. Irytuje mnie program " uwaga pirat " a zwłaszcza idiotycznie i wyolbrzymiane komentarze robiące z każdego kierowcy wariata za kierownicą. Natomiast jak wiadomo zawsze może być lepiej, ale jak na " nasze " warunki program MOTO ON pomimo średniego jak dla mnie prowadzącego daje rade :) Ciekawe auta w fajnych miejscach, taki nasz mały własny najwyższy bieg :P A jeszcze lepiej wypadają LEGENDY PRL-u, które zawsze oglądam z uśmiechem na twarzy podziwiając piękne Fiaty, Syrenki, Komarki, Romety oraz różnego rodzaju białe kruki dowiadując się przy okazji dobrze przedstawionej historii tych maszyn. Prowadzący, oprawa graficzna a zwłaszcza dźwiękowa na 5+ :super: A Wy jak to widzicie :chytry:

Tytuł:
PostNapisane: 19 lipca 2009, 16:09 
Częsty bywalec

Ghost_Rider napisał(a):
TOP GEAR

ja mam na BBC :D
ale ogólnie mi się podoba :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lipca 2009, 16:34 
Pierwsze kroki

Ghost_Rider napisał(a):
Taki mały OT, ale co sądzicie ogólnie o TVN TURBO.

Lubię. Niekiedy, jak nie ma nic ciekawego do roboty, to włączam właśnie ten kanał i jak trafię na interesujący program, to zdecydowanie oglądam. Ogólnie lubię programy, które prowadzi Adam Kornacki, który fajnie się sprawdza w swojej roli, stwarza, że programy są ciekawe i z ciekawością chętnie się je ogląda, ogólnie sympatyczny człowiek z poczuciem humoru. Poza tym Operacja Tuning, może nie jest to ambitny program, ale lubię obejrzeć, czasem ciekawe odcinki lecą, niekiedy nawet tak dla zabicia czasu patrzę. A z tych zagranicznych ciekawa jest Motorwizja, w roli tych dwóch kolesi, naprawdę interesujące. Ogólnie rzecz biorąc fajnie, że jest TVN Turbo, fajna sprawa.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1