BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 21:41

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 marca 2009, 18:29 
Forumowicz

Stereotyp stereotypami, ale patrząc na E30-E36 oraz ostatnio co raz częściej na E39 to wygląd i zachowanie tamtejszych kierowców jest rzeczywiście hmmmm.... specyficzny. O ile w innych markach wybrane modele są opanowane przz młodzież/buractwo (np. Golf, Audi A8 i inne itd.) o tyle prostactwo upatrzyło sobie praktycznie każdy model Beemki. Wiadomo, jaki naród - tacy kierowcy, a poza tym ludzie z góry szufladkują właścicieli BMW, a z tym nie ma co walczyć, ale jest coś w tym stereotypie tak patrząc już zupełnie krytycznie. Nic dziwnego, że policja się czepia młodych w ich Bawarkach, a jak jeszcze Ci pyskują to już w ogóle poruszą niebo i ziemie, żeby mu dokazać.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 25 marca 2009, 18:47 
Pierwsze kroki

Zgadzam się z kolegą taka prawda że człowiek który jeździ BMW jest zazwyczaj postrzegany jako bandzior,kryminalista lub jeszcze inny .. :cenzura: Wydawało mi się że ten stereotyp mafiozy,bandyty i złodzieja z okresu lat 90 mamy już za sobą,jak widać jest zupełnie inaczej.Ja kupiłem BMW e34 525TDS TOURING 94r :ok: ,mnie osobiście to nie przeszkadza że ma już 15lat i ponad 300tyś na liczniku wręcz jestem zadowolony z tego auta :super: mimo iż ten model nie jest już pierwszej młodości nadal cieszy się dużą popularnością wśród młodszych kierowców.Każdy użytkownik BMW zasługuje na szacunek nie ważne kim jest i co robi,oczywiście są wyjątki :zawstydzony: .Fakt od otwarcia granic można kupić tanio dobre auto,co owocuje częstym widokiem Aut z pod znaku śmigła na naszych drogach :cool:

Tytuł:
PostNapisane: 25 marca 2009, 19:10 
Forumowicz

Moje BMW: E30
Kod silnika: M40B16
Zgadzam się w 100% z obiema wypowiedziami.

"Gdyby Bóg popierał przedni napęd chodzilibyśmy na rękach"

Tytuł: Heh..
PostNapisane: 25 czerwca 2009, 16:08 
Pierwsze kroki

"Miśki" całkiem inaczej patrzą na BMW niż na inne samochody. Brat mojego kolegi z klasy ma Vectre A z żółtymi ringami i policja nawet na niego nie patrzy. A jeden znajomy ma fajne e36 318is z 17" felgami, nowymi zderzakami i podwójnym wydechem, to za każdym razem jak przejeżdża odwracają głowę.

A jakby ktoś kupił całe klosze z wmontowanymi już ringami, zamiast samych ringów, to niebiescy by się mogli nie doczepić, bo takie klosze pewnie mają homologację. :D np.:
http://moto.allegro.pl/item668337852_lampy_ringi_bmw_e36_czarne_sedan_touring_compact.html

gg 4012119 Obrazek

POZDRAWIAM
Dawid

Ostatnio edytowano 1 lipca 2009, 15:30 przez dawidc1994, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1