ja wyjmowalem szybe w e32 ale nie gruba kolega pisal jak zdjac boczek jak odepniesz go od dolu to nie grzebaj przy chromie bo go pozaginasz tylko caly boczek podnies do gory sam zejdzie i pamietaj o podwazaniu z dolu przez szmatke jak jeden klips pusci to lepiej reszte reka do siebie pociagnij a co do szyby to opuszczasz ja na dol i ona chodzi na 2 ramionach sa na ich koncach zawleczki musisz je wyjac w bok a pozniej te ramiona ciagniesz mocno do siebie tylko trzymaj szybe co nie odskoczy i nie peknie a z reszta ty masz grube szyby przecie to nie powinno byc problemu pozniej szyba sie juz niczego nie trzyma i tylko ja dajesz do gory bardziej jedna strona i sama wyjdzie jest to prostrze niz wyglada

tylko przypominam ze ja wyjmowalem cienka szybe a lusterka nie musisz ruszac ani tego glosniczka kolo lusterka sam boczek zreszta jak sie zabierzez do roboty to wyjdzie w praniu naprawde nie jest to nic trudnego

jak zrobisz to wstaw fotki bo myslalem tez o takim czyms do bordowej 7 tylko nie wiem czy warto oczywiscie jak juz to na czarno bo mam wszystkie kierunki czarne i halogeny + black hella