BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 05:34

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2009, 18:43 
Ania napisał(a):
MadziaWU napisał/a:
Ja skutków ubocznych nie miałam

a to co obserwujemy od dwóch lat na forum to nie są skutki uboczne?

Nie, to reakcja na kobiety stare ale głupie, które nie mają w życiu innych zajęć niż siedzenie na forum.

Czytając ze zrozumieniem doszlibyście do tego, że brałam leki na epilepsję-ale krótko, bo okazało sie że WCALE NIE MAM epilepsji, więc nie ma czego leczyć. Ale cóż..jak sie nie czyta tylko bzdurnie komentuje żeby błysnąć na forum to tak jest...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2009, 20:35 
Uzależniony od forum :)

Madziu, Ty zacznij w końcu czytać ze zrozumieniem posty innych. Ja już napisałem, co myślę o jej głosie oraz o umyśle. Zauważ, że ta kobieta nie zażywała apapu, tylko silnie działające i upośledzające system nerwowy chemikalia, które teraz są w spisie leków zakazanych. I z takimi NARKOTYKAMI nie jest tak, że się w 100% metabolizują. Niektóre ich pierwiastki osadzają się na różnych częściach układu nerwowego i go upośledzają, bądź - co gorsza - niszczą. Poza tym nie podejrzewam u niej stricte schizofrenii, tylko nieco bardziej rozbudowane zespoły upośledzenia umysłowego. Dodaj sobie do tego ciągłą "fazę na prochach", przebyte choroby i stan, w którym się znajdowała, a dostaniesz właśnie ww. mieszankę. Ale zacznij myśleć zanim coś napiszesz, i zastanów się, czy Twoje słowa nie są zbędną plątaniną literek.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lipca 2009, 20:50 
Okej, brzmi racjonalnie to co napisales. Ale czy mloda kobieta jest w stanie 'udawac' tak meskie glosy? Powiem Ci ze probowalam, ale .. nie umiem.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 01:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
MadziaWU napisał(a):
Ania napisał(a):
MadziaWU napisał/a:
Ja skutków ubocznych nie miałam

a to co obserwujemy od dwóch lat na forum to nie są skutki uboczne?

Nie, to reakcja na kobiety stare ale głupie, które nie mają w życiu innych zajęć niż siedzenie na forum.

Czytając ze zrozumieniem doszlibyście do tego, że brałam leki na epilepsję-ale krótko, bo okazało sie że WCALE NIE MAM epilepsji, więc nie ma czego leczyć. Ale cóż..jak sie nie czyta tylko bzdurnie komentuje żeby błysnąć na forum to tak jest...

Więc nerwicy nie leczyłaś? Samo przeszło? Czy tego się nie da wyleczyć?

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 19:16 

MadziaWU napisał(a):
Ale czy mloda kobieta jest w stanie 'udawac' tak meskie glosy?

Chrowała na gruźlicę. Poza tym głos mógł być przpuszczony przez rożne syntezatory i efekty.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 20:28 
valdorane napisał(a):
MadziaWU napisał/a:
Ale czy mloda kobieta jest w stanie 'udawac' tak meskie glosy?

Chrowała na gruźlicę. Poza tym głos mógł być przpuszczony przez rożne syntezatory i efekty.

Przeciez to stare nagranie, te tasmy nagrywal ksiadz na magnetofonie podczas egzorcyzmow i on wypowiadal sie, ze te glosy sa prawdziwe.

jiGsaw napisał(a):
Więc nerwicy nie leczyłaś? Samo przeszło? Czy tego się nie da wyleczyć?

Masz pw jesli Cie to interesuje.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lipca 2009, 21:22 

Moje BMW: e60
Kod silnika: M54b25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=134731
valdorane napisał(a):

Marku prosze CIe zaraz mi powiesz, że Anneliese była mężczyzną i rzecz sie działa w RPA :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lipca 2009, 09:41 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
MadziaWU napisał(a):
tasmy nagrywal ksiadz na magnetofonie podczas egzorcyzmow i on wypowiadal sie, ze te glosy sa prawdziwe.

Księża rzadko mówią prawdę :)

Zamiast kebaby powinnaś egzorcyzmy odprawiać :)

Tytuł:
PostNapisane: 15 lipca 2009, 10:07 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
MadziaWU napisał(a):
Przeciez to stare nagranie, te tasmy nagrywal ksiadz na magnetofonie podczas egzorcyzmow i on wypowiadal sie, ze te glosy sa prawdziwe.

A co miał powiedzieć? Że wypędzał z niej prątki gruźlicy, a nie demona?
Czytałem już kiedyś o tej sprawie - na jej podstawie nakręcono film fabularny "Egzorcyzmy Emily Rose", w którym użyto ponoć właśnie fragmentów oryginalnych nagrań z egzorcyzmów Anneliese Michael.
Był kiedyś taki program w tv - Tok Szok, prowadzony przez duet Najsztub-Żakowski. Gościem jednego z odcinków był zakonnik, który zdał relację ze swojego kontaktu z "opętanym". Opowiedział historię młodego faceta, który bardzo chciał wiedzieć, co inni o nim myślą, ale dosłownie - bardzo chciał potrafić czytać w myślach. Nie pamiętam już, czy modlił się o to, czy nie, w każdym razie pewnego dnia odkrył, że... Takową zdolność posiada. Wszystko było pięknie i ok, gdyby nie fakt, że zaczął ostro schizować. Wg relacji tego zakonnika, potrafił unieść się 2-3 m nad ziemią, bełkotać zupełnie obcym głosem, a także posługiwać się nadludzką siłą. Nie pamiętam już dokładnie, ale chyba był nawet świadkiem tych zdarzeń.
Inna kwestia - oglądaliście pewnie film pt. "Egzorcysta", prawda?
Czytałem gdzieś, że obejrzał go kiedyś jakiś ksiądz - spec od egzorcyzmów. Powiedział, że ludzie nie zdają sobie nawet sprawy z tego, ile rzeczy w nim ujętych było prawdziwych. Niestety, nie wiem, czy miał na myśli samą procedurę egzorcyzmów, czy opętanie.
Ja tam jestem sceptycznie nastawiony do tego wszystkiego... W tym do religii.

One redline a day keeps a mechanic away.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lipca 2009, 16:28 
O to, czy demony istnieją na prawdę, można też poszperać o wywoływaniu demonów, czy tam duchów... :-k

Tytuł:
PostNapisane: 15 lipca 2009, 19:58 
Wg mnie, jesli jest ktos katolikiem to wierzy w takie rzeczy. Ja jestem wierząca więc opętanie jest dla mnie czyms mozliwym. I tyle na ten temat z mojej strony.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2009, 01:09 
Pierwsze kroki

http://www.tvn24.pl/0,1610172,0,1,szata ... omosc.html

"- Jeśli ktoś może zaszkodzić beatyfikacji papieża Polaka to tylko szatan - mówi jeden z czołowych egzorcystów na świecie, ksiądz Gabriele Amorth.
Podobno w trakcie egzorcyzmu, gdy wymawia się imię Jana Pawła II, szatan wyjątkowo się uaktywnia. Dlaczego?

- Dla szatana był i ciągle jest trudnym, jeśli nie najtrudniejszym przeciwnikiem. Trudno więc dziwić się temu, co mówi dziś jeden z najbardziej znanych egzorcystów na świecie. Szatan boi się polskiego papieża - mówi ks. Marian Piątkowski, Koordynator Egzorcystów w Polsce, którzy na Jasnej Górze spotkali się z innymi egzorcystami z Europy.

"Jana Pawła II nienawidzę jeszcze bardziej niż Ojca Pio"

Tymczasem ks. Gabriel Amorth w wywiadzie dla włoskiego portalu Pontifex opowiada, że kiedy modli się nad opętanym i wymienia imię Jana Pawła II, szatan staje się jeszcze bardziej brutalny niż kiedy słyszy imię Ojca Pio. Nawet podobno sam to mówi: "Jana Pawła II nienawidzę jeszcze bardziej niż Ojca Pio".

Jak wielka jest nienawiść można przekonać się dzięki taśmom z nagraniami opętanej Analize z Bawarii. Słowa trudno jest jednak zrozumieć.

"Szatan najbardziej boi się świętości"

- Szatan najbardziej się boi świętości, żadna przebiegłość ludzka, wiedza nie robi na nim wrażenia - argumentuje o. Aleksander Posacki, demonolog. - Zły duch przeszkadza w każdej dobrej sprawie. Więc i tutaj też na pewno będzie próbował przeszkodzić. Bo zdaje sobie sprawę z tego jak wielki wpływ miał i może mieć Ojciec Święty Jan Paweł II - dodaje Piątkowski.

Papież pisał o Złym

Ojciec Rufus Pereira z Indii, egzorcysta od trzydziestu lat tłumaczy, że imienia Jana Pawła II przeciwko szatanowi jeszcze nie używał. Nie ma jednak wątpliwości, dlaczego szatan się go boi. Jak twierdzi, prawie ćwierć wieku temu papież pisał w liście do młodych:

"Nie trzeba się lękać nazywać po imieniu pierwszego sprawcę zła: Złego. Taktyka, jaką stosował i stosuje, polega na tym, aby się nie ujawniać, aby zło szczepione przez niego od początku, rosło z samego człowieka..."

Opętana przez szatana

Na trwające w Częstochowie spotkanie egzorcystów przybyła m.in. Angelika, która kilka lat temu była bliska opętania. Jak mówi wówczas pomógł jej ojciec Rufus z Indii.

Teraz pomaga egzorcyście. To co opowiada jest niewiarygodne i trudne do zrozumienia. - Mówiła językami, których nigdy nie znałam. Także po koreańsku. Po angielsku, francusku. Miała w sobie taką siłę, że długi drewniany stół podrzuciła do góry - opowiada Angelika o jednej z egzorcyzmowanych."

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1