BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 06:06

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2009, 14:40 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E36 316i Compact
mongooes napisał(a):
P.S sam oblalem za pierwszym razem. Przejechalem za blisko obok nieprawidlowo zaparkowanego samochodu, tylko przez to ze nie chcialem najechac na podwojna linie. Egzaminator moze i mial racje, przejechalem za blisko, ale wiem, ze najechanie na linie powoduje natychmiastowe przerwanie egzaminu (podobnie jak za czerwone swiatlo).

no nie zawsze, ja na egzaminie najechałem na linie ale dlatego że auta były zaparkowane na ulicy i bez najechania się przejechać nie dało i w sumie zdałem...

Choć miałem więcej szczęścia niż rozumu, pokazałem egzaminatorowi tylne światła mijania, zawaliłem raz łuk, a przy ruszaniu z ręcznego pod górkę się spiąłem i zapomniałem zmienić ze wstecznego na jedynkę :wstyd:

Ale mimo tych wtop i tak siadło za pierwszym razem :hyhy:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 27 maja 2009, 15:32 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 08&start=0
W poniedziałek zdawałem na A.
Stresa miałem przed testami bo po 8 latach za kółkiem lipa było by niezdać z powodu nieznajomości przepisów..ale udało się..0 błędów :cwaniak:

Plac..prosta sprawa, każdy kto poćwiczył troche wcześniej to plac przejedzie bez problemu, ja ćwiczyłem plac 2h przed egzaminem..ale udało się :cwaniak:

Miasto..w Ostrołęce jest jedna trasa egzaminacyjna, jako że jazdy miałem tylko po tej trasie to znałem ją na pamięć. I teraz najśmieszniejsze, egzaminator zapytał czy znam trasę ?? nie wiedziałem co mu odpowiedzieć, niepewnie powiedziałem że znam..On powtórzył pytanie..znam czy nie znam.. to ja że znam, no to on że jedziemy. Całą trasę nie usłyszałem ani słowa od niego, przejechałem trasę, wróciłem do WORDu, podchodzę do niego, a egzaminator tylko: pozytywnie..i poszedł :]

Życzę wszystkim takiego przebiegu egzaminu :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lipca 2009, 20:37 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: m52b20
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... adams+320d

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... iadams+e30
Mnie z egzaminu na prawo jazdy do tej pory dlaczego facet mi podbił zdawke skoro 2 razy mi zgasła strzałka i na czerwieni przeleciałem :] :] , cóż tak miało być :rotfl: :rotfl:

A i zapomniałbym, zdanie, które też mi zostanie w głowie do końca świata, wjeżdżamy na ulicę z ograniczeniem 70 km/h, a ja delikatnie przyspieszam, a egazminator do mnie "No niech Pan rozbuja ten wehikuł, chce zobaczyć jak sobie Pan radzisz przy dużych prędkościach" :hyhy: :hyhy: :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lipca 2009, 20:41 
Częsty bywalec

haha :D ja już swojego nie pamiętam :D

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1