BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 19:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lipca 2009, 11:44 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
caly ten wątek to jakaś masakra jest :wstyd:

Jacuś Graniecki wylansowal sie na guru znawce życia ?
i dlatego wart odnotowania jest jakiś gniot z dzwiną nazwą :D
Skąd sie bierze to wzniecenie umyslu, że aż autor wątku chcial sie podzielić z innymi emocjami ? ;)

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 20 lipca 2009, 17:14 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E36 & E46
Tak czytam co piszecie, rozpływacie się nad Legendami PRL'u... fakt, może jest to jeden z lepszych programów na tle innych w TVN Turbo, ale prowadzący wcale nie powala wiedzą. Często wypowiada się o danym samochodzie mając tylko powierzchowną wiedzę na jego temat, co kończy się wprowadzaniem widzów w błąd. Nie mówię, że jest tak w każdym programie. Ale Pan Mikiciuk, uważany za "znawcę" powinien poświęcać więcej czasu w celu weryfikacji informacji, którymi chce się podzielić z nami na ekranie.
Co do OPT, myślę, że wszystko zostało powiedziane. Jest to program, którego zadaniem jest zwiększenie oglądalności. Swoją drogą niewiem czemu aż tak czepiacie się Tedego... przecież to ktoś mu pisze scenariusz, on sam go nie wymyśla. To tak, jak byście przyczepili się do Rysia z Klanu, że jest taksówkarzem...

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2009, 09:40 
Forumowicz

Pewnie scenariusz pisze mu KASIA ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lipca 2009, 12:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: X5 G05 40i
Kod silnika: B58
W programie najwazniejszym punktem powinno byc jak sama nazwa wskazuje wszystko co zwiazane z tuningem a tak naprawde najwazniejszym punktem programu sa prowadzacy... :wstyd:

Ogolnie program sredni...nie lubie tego typu swirowania i malo do tego konkretow, jakiejs wiedzy...ale kazdy lubi to co lubi :/

Tytuł:
PostNapisane: 22 lipca 2009, 15:30 
Pierwsze kroki

Idea programu była dobra, ale dobór prowadzących oraz ich motoryzacyjna wiedza..a raczej niewiedza powoduje ,że programem mogą się zachwycić co najwyżej 15-sto latkowie dla których szczyt marzeń to duży basowy głośnik oraz kolorowy spoiler z laminatu-najczęściej pokazywane w programie ,dlatego też dla mnie w tym wydaniu ten program to DNO

Tytuł:
PostNapisane: 26 lipca 2009, 13:58 
Częsty bywalec

Ja lubię Tedego ma dobra muzykę, jest na rynku już od wielu lat i za to szacun. Uważam, że dobrze odnajduje się w takiej formule programu. OPT ma takie być, ma trafiać do młodych gniewnych ;) Jednocześnie żałuję, że poziom programu nie jest lepszy.

Tytuł:
PostNapisane: 26 lipca 2009, 14:29 
Forumowicz

Moje BMW: E34
Kod silnika: M30B35
Obrazek

teraz ma e65, program jest dobry lubie go, ale strasznie mnie denerwuje jak pokazują bananowców takich co lansi o ja mam dwa samochody corvette i lancera, inny ze ma 350z o mocy 600km,

Tytuł:
PostNapisane: 26 lipca 2009, 17:12 
Przyjaciel forum

piterptf napisał(a):
strasznie mnie denerwuje jak pokazują bananowców takich co lansi o ja mam dwa samochody corvette i lancera, inny ze ma 350z o mocy 600km,

Kogo w takim razie chcialbys zobaczyc w takim programie? "Bananowcy" co bys o nich nie sadzil pchaja poziom tuningu w Polsce w gore, maja budzet poprostu, a lans przeklada sie na zwiekszanie wymagan co do jakosci modyfikacji. Co prawda taka droga nie jest dobra, ale lepsza taka niz zadna, prawdziwych entuzjastow i pasjonatow z grubym portfelem w Polsce jest zbyt niewielu (mowie tutaj o kims kto drutuje E30 za 1000 zl, ale o kims kto potrafi w taki samochod wlozyc jego wielokrotna wartosc).

Tytuł:
PostNapisane: 26 lipca 2009, 17:23 
Forumowicz

Vermilion napisał(a):
piterptf napisał(a):
strasznie mnie denerwuje jak pokazują bananowców takich co lansi o ja mam dwa samochody corvette i lancera, inny ze ma 350z o mocy 600km,

Kogo w takim razie chcialbys zobaczyc w takim programie? "Bananowcy" co bys o nich nie sadzil pchaja poziom tuningu w Polsce w gore, maja budzet poprostu, a lans przeklada sie na zwiekszanie wymagan co do jakosci modyfikacji. Co prawda taka droga nie jest dobra, ale lepsza taka niz zadna, prawdziwych entuzjastow i pasjonatow z grubym portfelem w Polsce jest zbyt niewielu (mowie tutaj o kims kto drutuje E30 za 1000 zl, ale o kims kto potrafi w taki samochod wlozyc jego wielokrotna wartosc).

Tak masz racje ale czemu w wiekszosci z racji tego ze ma pieniadze i kasiastych starych jest w telewizji, są ludzie co normalnie idze do roboty na 8-m godzin zarabia 1300zł i ładuje kase w e30, vectre czy crx-a. i takich ludzi też powinni pokazywać a nie tzw "DZIANYCH LUDZI".

Tytuł:
PostNapisane: 26 lipca 2009, 17:39 
Przyjaciel forum

piterptf napisał(a):
Tak masz racje ale czemu w wiekszosci z racji tego ze ma pieniadze i kasiastych starych jest w telewizji, są ludzie co normalnie idze do roboty na 8-m godzin zarabia 1300zł i ładuje kase w e30, vectre czy crx-a. i takich ludzi też powinni pokazywać a nie tzw "DZIANYCH LUDZI".

Sorry za bolesna szczerosc, ale pokaz mi projekt wart pokazania w TV zrobiony przez kogos takiego, bo ja osobiscie nic takiego nie znam. Projekt nie wart pokazania = niska ogladalnosc, niska ogladalnosc = niski wplyw z reklam, a biznes musi sie przeciez z czegos krecic. Co przyciaga bardziej uwage przecietnego widza - E30 zrobiony za kilka groszy czy nowe EVO zdlubane na 400-500 KM?

Tytuł:
PostNapisane: 26 lipca 2009, 17:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: M5
Kod silnika: nie wiem nie znam si
piterptf napisał(a):
teraz ma e65, program jest dobry lubie go, ale strasznie mnie denerwuje jak pokazują bananowców takich co lansi o ja mam dwa samochody corvette i lancera, inny ze ma 350z o mocy 600km,

a on sam jaki jest?
czesto ci bananowcy doszli do tej corvetty wlasna ciezko praca i pomyslem
a mnie denerwuja ludzie tacy jak ty ktorych zazdrosc z tego powodu zzera

Tytuł:
PostNapisane: 26 lipca 2009, 17:52 
Częsty bywalec

piterptf napisał(a):
[url=http://img156.imageshack.us/img156/4668/tede2.th.jpg]Obrazek[/URL]

Oooooo widzę że kolegę kuje w oczko jak ktoś ma lepiej... :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 26 lipca 2009, 17:56 
Częsty bywalec

Davvid napisał(a):
Oooooo widzę że kolegę kuje w oczko jak ktoś ma lepiej... :wstyd:

:rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lipca 2009, 09:18 
Forumowicz

No dobra przyznaję macie racje, może czasami mam w sobie troche zawisci i zazdrości
Ale nie uważam ze np. cygan czy jakis przypalony majacy góra 30 lat jadący najnowszą eSką 600 zasługuje na wiekszy szacunek niż przecietny kowalski co ma civica z 1995.
i ze zrobiona eSka ma wstęp na plan OPT a nie lekko podrasowany civic.

ale jak kolega dobrze powiedział : wszystko obraca sie wokół kasy i roba tak aby ogladalnosć skakała i jest troche wieksza.
PS

Moje zdanie i tak nic nie znaczy i nie zmieni dla tvn. to tylko takie moje osobiste zdanie.

Dla biedy mam szacunek duzo wiekszy niz dla zarobasów, sami koledzy napewno nie raz takie coś stwierdziliscie chodź na chwile. Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 28 lipca 2009, 12:17 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: e39
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p ... 0#p2043810
Przecietny uzytkownik tego forum jesli chce "dobrze" zainwestowac w swoje auto to zwykle polega to na doprowadzeni do serii zarowno mechanicznie jak i wizualnie. Aby auto przyciagnelo uwage osoby srednio zorientowanej w tematach motoryzacyjnych musi wrecz krzyczec moca lub wygladem. Dopieszczona e30 jest fajna w oczach forumowiczow ale w oczach telewidzow przypomina troche poloneza.

Osobiscie przestalem ogladac programy podobne do OPT i czytac prase motoryzacyjna na korzysc forum. W TV jest show a na forum wiedza i doswiadczenie z ktorego mozna czerpac garsciami.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lipca 2009, 12:45 
Zacna persona forum

Moje BMW: e34, Audi A4 B5
ded napisał(a):
W TV jest show a na forum wiedza i doswiadczenie z ktorego mozna czerpac garsciami.
:padam: święte słowa

Tytuł:
PostNapisane: 30 lipca 2009, 22:44 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36
Kod silnika: m52b25
to prawda poziom wiedzy jaki jest nie tylko w tym programie ale i kilku innych ktore tam oglądałem to żenua.Nie obrażając naszego forum(porownujac do tvn turbo) bo wiadomo że tutaj nie mamy pełnej kontroli nad użytkownikami (nie obrażając moda) to z tego forum wyciągam 90% wiecej niz z tvn turbo gdzie wszystko w kółko macieja to samo jest.Te same idiotyczne teksty i tede.
Niestety wiekszość spoleczenstwa lubi wieś tuning i tede.

W tym programie niema kompromisu albo pokazuja h..we auta typu skoda,fordzik,fiacik dla przeciętnego obywatela(mamusia,tatus lub slużbowka) albo lamborgini na co wogole malo kogo stać i raczej nie przyda mi sie te info.Malo informacji o kultowych juz autkach 200sx,mx-5,e30 itp cos bardziej realnego....

Ja takie coś nazywam Szambem.

Tytuł:
PostNapisane: 31 lipca 2009, 00:49 
Zacna persona forum

Moje BMW: M5
Kod silnika: nie wiem nie znam si
piterptf napisał(a):
Dla biedy mam szacunek duzo wiekszy niz dla zarobasów, sami koledzy napewno nie raz takie coś stwierdziliscie chodź na chwile. Pozdrawiam

dalej cie nie rozumiem
ja mam wiekszy szacunek do ludzi ktorzy ciezko praca doszli do duzych pieniedzy niz ludzi ktorych ja kucyfix utrzymuja bo siedza na zasilku i mowia ze jest ciezko

Tytuł:
PostNapisane: 31 lipca 2009, 08:31 
Częsty bywalec

tomasz86 napisał(a):
piterptf napisał(a):

dalej cie nie rozumiem
ja mam wiekszy szacunek do ludzi ktorzy ciezko praca doszli do duzych pieniedzy niz ludzi ktorych ja kucyfix utrzymuja bo siedza na zasilku i mowia ze jest ciezko

Chyba się koleś za bardzo osłuchał przybitych tekstów PL Hip-Hopu..., do którego oczywiście nic nie mam , ba nawet lubię, ale trzeba sie umieć do tego zdystansowac a nie takie głupoty wypisywać.

Tytuł:
PostNapisane: 3 sierpnia 2009, 02:07 
Forumowicz

Moje BMW: e46 323ci coupe
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=108882
Wspieram zdanie o PL HH i chcialbym zapytac kto sposrod szanujacych sie artystow, na dzien dzisiejszy spiewa o tym jak jest chu**** za przeproszeniem ? A co do Tedego, to moje zdanie jest takie, ze mam do niego ogromny szacunek, bo pieniadze i to kim jest, na to wszystko sam pracowal ladnych pare lat (no moze z pomoca kumpli) i zaczynal przeciez praktycznie od zera. I zacytuje tutaj Pezeta, ktory w jednym kawalku spiewa "nie mielismy nic a przeciez chcielismy szczesciem tego swiata zyc". I jezeli ktos zazdrosci, to chyba ma jakies problemy ze soba. Szacunek dla wszystkich forumowiczow.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1