jako ze dzis mylem auto (czyli od swieta:D) i nie moglem sie powstrzymac zrobilem i wklejam pare fotek niestety p990 nie radzi sobie wieczorem dobrze ze zdjeciami
jak dostane aparat w lapy (nie dlugo) to zrobie porzadne zdjecia i wkleje a narazie tyle
z wyposazenia dodatkowego to
fotele skorka z podgrzewaniem i pamiecia (tyl bez elektryki) + lusterka z pamiecia ale to chyba bylo razem z fotelami
podgrzewane zamki
oswietlenie podlogi
asc
czarna podsufitka
szyber (oczywiscie el. ale to chyba wiadomo)
Edelholzausfuehrung in Nussbaumwurzel, hochglaenzend mit Intarsien

(chodzi o polerowane drewienka z paskiem)
tylna roleta (manual)
tempomat
poduszki byly 2 ale juz nie ma
black hella
no i chyba tyle nie bede pisal ze 4xel. szyby czy worek na narty bo to standard w e32
stare fotki wywalilem zeby szybciej sie wczytywalo
w planach mam lakiernika renowacje skory bo podlokietnik kierowcy jest troszke przytarty nowy przedni zderzak ale to przy malowaniu bo nie bylo tej oslonki na hak a ta druga zgubilem dodatkowo zachaczylem o kraweznik (ciezki wyjazd z pod domu) lekko obnizyc zawieszenie i cale wymienic (troche juz puka) 18" alpiny na lato (mam juz na oku) zrobic podgrzewanie tylnej kanapy dokupic boczne roletki wymienic przednia szybe
teraz mysle nad zabudowa tych glosnikow sredniotonowych w desce bo troche wioska jest (nie mieszcza sie przeszkadza rurka z nawiewu) wywaleniem tych glupich ringow z allegro (ale bylem glupi je zakladajac) zalozyc te listwy na tylne drzwi ale musze po spinki jechac do aso a narazie brak czasu

znalezc czemu w 3 dni postoju aku sie rozladowuje (nowy) no i zamienic kiere na ta z poducha fajnie jakby spasowala od e38 bo ladniejsza (moge sie zamienic

) no i dokupic poduche pasazera troche duze i kosztowne plany ale mysle ze do konca tego roku bedzie wszystko na cacy:)
to chyba tyle jak mi sie cos przypomni bede dopisywal