Regulamin działu
Dodając opinię o danym warsztacie, proszę wyraźnie zaznaczyć czy jest to opinia pozytywna, czy negatywna.
Jeżeli polecacie jakiegoś fachowca/warsztat, koniecznie podajcie w przejrzystej formie dane kontaktowe:
Nazwa firmy
Adres
Tel. kontaktowy
Strona internetowa
etc.
Wszystko w formie czytelnej i łatwej do odnalezienia dla innych użytkowników.
Dział podzielony jest na województwa w których umieszczamy posty z informacjami o warsztatach polecanych i niepolecanych
Tematy ogólne przeznaczone są na sprawy inne niż czysto serwisowe/obsługowe np.:
- autodetailing
- warsztaty blacharsko/lakiernicze
- przyciemnianie szyb
- usługi programowania/kodowania
- chiptuning/hamownie
- tuning i SWAPy
- renowacja felg
etc.
Przypominam iż tutaj - tak jak i na całym forum obowiązuje Regulamin
Zabronione jest reklamowanie swoich warsztatów, sklepów tudzież innych działalności.
BMW Sport nie odpowiada za opinie użytkowników. Pamiętaj, zanim napiszesz opinię Ty odpowiadasz za nią!
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kedzior001
|
Tytuł: [E46] Warsztat godny polecenia w Warszawie, naprawa skrzyń w Napisane: 4 sierpnia 2009, 12:20 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
Posty: 1206 Lokalizacja: Tomaszów Lubelski Moje BMW: e46 330ci Kod silnika: m54b30+ Garaż: 330 ci http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 5#p1226185
|
Witam czy moglby mi ktoś poleciś dobry warsztat w warszawie w którym sprawdzą mi skrzynię i wał, a w przypadku wykrycia usterki naprawią ją?
Prosze o podanie konkretnego warsztatu (nazwa, i dokładny adres), prosze tylko o konkretne warsztaty gdzie mają jakieś pojęcie poniewaz nie chcę jezdzić od warsztatu do warsztatu płacić za sprawdzenie a w każdym podają mi coś innego lub mówią że wszystko w porządk jak naprzykład było to w ASO BMW.
A przecież widze i słysze że coś jest nie tak.
|
|
Góra |
|
 |
hullerek
|
Tytuł: Napisane: 4 sierpnia 2009, 23:45 |
|
 |
Pierwsze kroki |
|
NIE polecam
Auto-Józefów w Józefowie
POLECAM
Auto-max
jacek Wojciechowski
Żurominek, k/Mławy.
100 km od Wawy ale warto..
Tel.: 023 6557502
|
|
Góra |
|
 |
kedzior001
|
Tytuł: Napisane: 5 sierpnia 2009, 22:21 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
Posty: 1206 Lokalizacja: Tomaszów Lubelski Moje BMW: e46 330ci Kod silnika: m54b30+ Garaż: 330 ci http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 5#p1226185
|
trochę daleko, ale twoim zdaniem konkretny zakład, czy też taki który gdyba i przepuszcza ze może to a może tamto?
|
|
Góra |
|
 |
kedzior001
|
Tytuł: Odpowierzanie skrzyni korbowej w BMW e46 330ci Napisane: 10 sierpnia 2009, 23:51 |
|
 |
Zacna persona forum |
 |
|
Witam
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co to jest odpowietrzanie skrzyni korbowej w BMW e46 330 ci/
Na czym ono polega, czyli jak odpowietrza się ją, oraz jak sprawdzić czy należy ją odpowietrzyć?
|
|
Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|