Witam !
Jestem nowym użytkownikiem na forum i chciałbym pozdrowić wszystkich członków Forum. Od niedawna jestem posiadaczem BMW E24 628 CSi. Chciałbym zamontować skórzaną tapicerkę oraz klimatyzację ( niestety, tylko tego brakuje mi w aucie ). Kupiłem kompletną niebieską tapicerkę z anglii na eBayu :
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250474944747&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
Nigdy nie zajmowałem się BMW E24, a nie chciałbym wydawać pieniędzy na montaż tego wszystkiego w serwisie. Moje auto również nie posiada oryginalnie elektrycznych foteli. Słyszałem, że montaż okablowania jest bardzo prosty, dlatego zdecydowałem się na ich zakup. Czy mógłbym prosić o przygotowanie intrukcji demontażu całej tapicerki oraz montażu elektrycznych foteli ? Będę niezmiernie wdzięczny. Tak samo prosiłbym o instrukcję montażu klimy. Jakby ktoś miał jeszcze niebieskie plastiki na sprzedaż (potrzebuję plastiki do foteli w kolorze indigo oraz dywanu ) prosiłbym o kontakt. Mój numer to 502240200. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.