sp.ndoc napisał(a):
Po tym jak zgasną zielone zapala się pomarańczowa, potem dodatkowo za nią czerwona a potem sama czerwona...no a potem to nie wiem bo się bałem sprawdzać

No ale, w każdym razie, temu panu coś nie poszło z kasowaniem... no chyba, że pisząc, że "świeci się jeden segment" masz na myśli 5 zielonych pól.
...teraz świeci 1 prostokącik zielony a wcześniej świeciły 2, przed i po skasowaniu niby tej inspekcji, a gdy zapytałem czy tak ma być że dalej to świeci odpowiedział że jakiś czas poświeci a potem zgaśnie

...kasował to za pomocą chyba firmowego komputera bo były na nim loga BMW podpiętego do gniazda serwisowego przy kole kierownicy (rocznik BMW 2001) przy otwartych drzwiach (gdzieś wyczytałem że powinno być wszystko pozamykane...drzwi, szyberdach itp.)...chciałem najpierw zajechać z wymianą oleju, filtra i skasowaniem inspekcji do
http://www.m-auto.pl/ z Katowic ale trochę mnie przystopowała cena za tą przyjemność (320PLN z moim olejem i filtrem)...więc wymienili mi olej i filtr w serwisie gdzie od zawsze mi to robią
www.autoserwis.kw.pl z Rudy Śląskiej (koszt 30PLN), a inspekcję niby skasował mi pan z AUTO-ELEKTRO Mikołów-Wygoda ul.Gliwicka 236 (koszt 60PLN)...więc wyszło niecała stówa, a dzwoniłem do niego to powiedział że mam przyjechać po wakacjach bo to że coś sieci nie tak na nic nie wpływa, że to zwykła "duperelka" więc domyślam się że to tylko jest po to by raziło po oczach i gdy oświeci się czerwone światełko w żaden sposób elektroniczny nie zablokuje mi silnika

...od tego czasu co mi niby skasował tą inspekcję zrobiłem 2000km...no i jeszcze miałbym pytanie gdzie najlepiej na przyszłość przeprowadzić ten zabieg w moim regionie (Ruda Śląska)...by było dobrze i nie przepłacić...za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję i pozdrawiam Wszystkich forumowiczów