BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 10:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 19:09 
Forumowicz

Moje BMW: E46 Touring
prozac 318is napisał(a):
tylko dlaczego policja, straz miejska nie reaguja na cos takiego...?

Sa oplacani przez mafio-myjnie!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 19:27 
Zacna persona forum

W krk pod KFC na opolskiej swego czasu krazyla banda zuli i prosili zeby im kupic cos do jedzenia. Spoko jakby nie mieli na chleb mozna kupic, ale jedzie od jednego z drugim tanim winem fajka w gebie i on k....a glodny :wsciekly: Zawsze mowilem ze nie po to po 16h zapie.... znaczy sie pracuje zeby mu obiadki fundowac i ze jak przestanie pic to i na zarcie zostanie.

Raz o malo nie pobilem rumunki w przejsciu kolo d\worca w KRK bo siedzi z dzieckiem na rekach i ze dziecko glodne i to i tamto daj pan kase itp. Zal mi malucha bylo (moze 2 latka) to polazlem jak glupi do sklepu kupilem jakas bulke szyneczke itp a ta k....a wziela i w kosz i zmorda do mnie ze kase chciala. Zeby nie moja malzonka, ktora mnie za fraki wziela to bym jej chyba kilka przerw miedzy zebami zrobil.

I jeszcze jedna akcja - rumunka,krupowki zebra z dzieckiem ze biedna itp. Dziecko ledwo owiniete jakims kocykiem prawie sine a temp kolo -15. Mozecie sie domyslic jak milo z nia pokonwersowalem ale zebrala dupe w troki i poszla.

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 19:30 
Częsty bywalec

Nex napisał(a):
prozac 318is napisał/a:
tylko dlaczego policja, straz miejska nie reaguja na cos takiego...?

W bydgoszczy próbują ale widząc ich "skutecznośc" nie dziwię się, że w godzinach szczytu po furkach potrafi skakać nawet ośmiu troli na jednym rondzie! Ci młodzi "biznesmieni" są bezkarni jeśli policja zajeżdża z daleka jednym oznakowanym radiowozem,a chłopcy spokojnie nadążają chować się za pobliskimi garażami, wykrzykując przy tym "dobre słowo" w kierunku naszych dzielnych stróżów prawa. Myślę,że dopóki ludzie nie zaczną się głośno buntować, sprawa nie trafi do chociażby lokalnej telewizji albo nie pomazgają szyby jakiemuś wpływowemu radnemu to będą dalej robić swoje, czyli dewastować nasze wypucowane cacka. Pozdrawiam :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 20:09 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M4 M6
najbardziej wkurw** że wszystkie służby mają na to wyjeb*** . . .

za fraki, 48 na dołku lub inne procedury to by się nauczyli . . . :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 20:12 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e 60
Kod silnika: 530 I
ANDREW E36 napisał(a):

łatwo powiedzieć ale przepisy to ograniczają :/

Gdyby tylko była taka możliwość to dołki byłyby pełne rumunów i wiaderek z gąbeczkami :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 20:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: m52b20
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... adams+320d

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... iadams+e30
ANDREW E36 napisał(a):
najbardziej wkurw** że wszystkie służby mają na to wyjeb*** . . .

No i masz racje...plaga, tak sie ludzie jakos glupio nauczyli, ze za frajer kase dostana...mnie jak zaczepiaja i mowia, ze na chleb chce to go pytam na co powaznie...i zawsze wychodzi, ze na piwo albo szlugi...ja mu mowie, ze ja na kazda zlotowke musze zapie***lac i niech sam sie wezmie do roboty....

Ale tak jak Wnukusmowi, tak samo jest na ul. Szpitalnej w Rynku na parkingu...zawsze ku**a tam ktorys jest...nie dasz to porysuje szmaciarz...kumplowi tak 206-tke zalatwili...no i kogo za szmaty wezmiesz?

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 20:55 
Forumowicz

Ja wam mówie nie dawać żadnym żebrającym na ulicy. Mój tata pracuje w barze dla takich meneli. Co drugi klient to na ulicy stoi i żebra, niewidomi, bez kończyn itp. A jak przyjdzie do baru to reszty nie chce taki jest bogacz :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 28 sierpnia 2009, 21:03 
Zacna persona forum

bartiadams napisał(a):
Ale tak jak Wnukusmowi, tak samo jest na ul. Szpitalnej w Rynku na parkingu...zawsze ku**a tam ktorys jest...nie dasz to porysuje szmaciarz...kumplowi tak 206-tke zalatwili...no i kogo za szmaty wezmiesz?

To ode mnie raczej grzecznie odchodza. Moze kwestia wielkiej lochy :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2009, 01:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 Coupe
Kod silnika: M54b25
Ja miałem tak kilka razy jadąc z Magdalenki i przecinając skrzyżowanie z trasą Kraków Warszawa tam zawsze jakieś rumuny stoją, więc zawsze jak podchodzą to na maksa daję spryskiwacz na szyby i po wciśnięciu S na manetce również na reflektory, zawsze odchodzą dalej :hyhy: raz jeden rumun już prawie chciał mi umyć szybę to ja wtedy S wcinąłem to aż dostał po łbie i odskoczył :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2009, 12:41 
Częsty bywalec

Moje BMW: E90 320dA
W Zabrzu tak samo na Wolnosci przy Toyocie, i na skrzyzowaniu Wolnosci z Korfantego. Jak by to bylo na zasadzie nie dziekuje i odchodzi to ok, ale tak nie jest, i jest to bardzo wkurzajace.

Sory za OT ale musze napisac bo nie wytrzymam. Musialem zaparkowac tak ze zastawilem komus auto. Wyszedlem na 1 minute. Wracam, i oczywiscie z moim szczesciem nie moglobyc inaczej, jak odrazu dym od faceta ktorego zastawilem. Zaczal sie drzec ze 5 min juz tu stoi, ze jak mam takie auto to sobie mysle moge sobie stawac jak chce, ze tak sie nie parkuje, i teraz najlepsze, ze zaraz spisze numery. Ja grzecznie odpowadam ze nie 5 min a 1 min, musialem tak stanac bo nigdzie nie bylo miejsca, a w sprawie numerow to niech pisze podyktuje. Facet sie uspokoil, ale dalej gadac ze jego czas jest cenny itp., a sama ta dyskusja trwala dluzej. No kurde spoleczenstwo mnie naprawde zaskakuje w tym kraju.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2009, 12:49 
Częsty bywalec

Moje BMW: e39 530i Sport
Kod silnika: M54B30
///M_ichał napisał(a):
No kurde spoleczenstwo mnie naprawde zaskakuje w tym kraju.

Wszyscy się gdzieś spieszą, denerwują, krzyczą, plują, hałasują :zalamany:

Jakby te kilka minut miało kogoś zbawić albo przed jakimś nieszczęściem wyratować :znudzony:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2009, 12:53 
Częsty bywalec

Moje BMW: E90 320dA
marcin28 napisał(a):
Wszyscy się gdzieś spieszą, denerwują, krzyczą, plują, hałasują

Jakby te kilka minut miało kogoś zbawić albo przed jakimś nieszczęściem wyratować

Dokladnie. Ale tak jak pisze to trwalo 1 minute. Jak by to bylo 5 minut, to byla by to przesada i mozna sie wkurzyc. Ale widzialem ze facetowi sie nie spieszylo, bo prowadzil taka dyskusje, i bardzo powoli odjezdzal, wiec naprawde nie wiem po cholere robic sobie problemy.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2009, 15:49 
Forumowicz

Zdecydowanie potrzeba nam więcej pięknych cyganów i innych dzikusów, którzy są dokładnie tacy sami jak my i nasze rodziny, niczym się nie różnią, też są ludźmi i witamy ich z otwartymi ramionami. Białe ku**y będą się miały z kim puszczać, a i szyby wszyscy będą mieli czyste i lśniące, co wpłynie na poprawę estetyki, widoczności i co za tym idzie, bezpieczeństwa.
Z tym zastawieniem na parkingu, to sam bym pewnie wyskoczył z ryjem i to właśnie decyduje o tym, że Polska jest normalnym krajem, a ludzie mają charakter, w przeciwieństwie np. do zamulonych Niemców, którzy prowadzą samochody osobowe jak ciężarówki, zwalniają pół kilometra przed skrzyżowaniem, żeby specjalnie nadziać się na czerwone światło i mają taką kulturę jazdy, że kilka dni temu jeden z óbermenshuf wjechał mi nowiutką trójką w moją starą trójkę na parkingu i uszkodził zderzak. Różne ciekawe posty, łącznie z gołymi prostytutkami przy drogach, wszystko łączy się w piękną całość, świat idzie ku lepszemu, krótkowzroczność kiedyś wyjdzie bokiem.

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2009, 16:01 
Zacna persona forum

Moje BMW: e34, Audi A4 B5
ja też się cieszę że w moim barlinku jest spokoj :hurra:

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2009, 17:05 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 Coupe +Mustang
inrzynjer napisał(a):
Polska jest normalnym krajem, a ludzie mają charakter

Za to totalny brak kultury...

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2009, 17:30 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: m52b20
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... adams+320d

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... iadams+e30
theDAMIstrzu napisał(a):
inrzynjer napisał(a):
Polska jest normalnym krajem, a ludzie mają charakter

Za to totalny brak kultury...

No i wszyscy o tym mowia i nic z tym dalej sie nie dzieje....

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2009, 17:44 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 Coupe +Mustang
Na to wszystko przecież trzeba czasu. Chociaż i tak jest lepiej jeśli chodzi o świadomość społeczną- nie mamy już LPR ani samoobrony w rządzie ;).

Tytuł:
PostNapisane: 29 sierpnia 2009, 18:30 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: m57
w Krk w kilku miejscach "czyściciele" szyb są plagą - jak tylko zaczyna się sezon regularnie obstawiają np. rondo przy makro na wylotówce na Olkusz i Katowice, rondo Mateczny czy skrzyzowanie przed AGH;
w zeszlym roku była akcja z nożem na jednym z w/w - kierowca wyraził niezadowolenie, a pomywacz akurat miał nóż.. :znudzony:
wkurzają mnie ci upierdliwcy jak chyba wszystkich;
ostatnio jak powiedziałam, że nie chcę mycia, i że i tak nie dam kasy, to koleś obrzucił mnie wyzwiskami i rzucił się do klamki - na szczęście zawsze blokuję drzwi jeżdżąc po mieście;
odjechałam kawałek dalej i zadzwoniłam po policję - panowie pojawili sie szybko, nie wiem dokładnie na czym interwencja się skończyła, ale faktem jest że przez jakiś czas po tym nie widzialam ich już w tamtym miejscu

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2009, 14:04 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 325
ostatnio jak byłem w wawie to przy wjezdzie do wawki (zakret) podeszla rumunka a ja mowie dziekuje a ta mi piekny jestes serce na szybie to juz odpuscilem i dalem jej 50gr,
potem jechalem w strone marek i rumun sie trafil i ten sam tekst do mnie :hyhy: wku.... sie wlaczylem wycieraczki zmyłem to jego pedalskie serce przeprosil powiedzialem ze to ostatni raz... i polazl dalej ;)

Jak leci sie z Lublina na Kock sa przebudowy mostow gdzie czeka sie po kilka-kilkanascie minut i zobaczylem ze polskie malolaty myja szyby i nie sa natretni, wiec od razu jednego poprosilem umyl szybke wyglancowal az milo dostal troche ponad norme az dziewczyna wzdrygnela ze tyle mu dalem :P Ale po prostu podobal mi sie ich sposb bycia ;)

Od razu mowie ze nie mam nic przeciwko Zydom, murzynom, afroamerykanom, chinczykom, indianom, rumunom, nawet nie mam nic przeciwsko polakom ale strasznie irytuje mnie jak ludzie sa nachalni... to po prostu sie gotuje :zly:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2009, 14:11 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e36 Coupe
kumpel kiedyś miał też taka sytuacje podchodzi do niego gościu i pyta czy umyc szyby a kumpel tylko pokazał policyjnego lizaka i sprawa załatwiona:) to jest dla nich najlepszy sposób :] POZDRAWIAM

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 128 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1