LeSiO, w każdym możliwym temacie się do mnie dopieprzasz, weź skończ już tą dziecinadę, masz problem to umówmy się na solo walniesz mi bombę i tyle. Jak potrzebujesz wiedzy o SATach i duperelach, to jesteś miły i wszystko fajnie, jak jest okazja, zawsze się dopieprzasz z jakimiś głupimi wycieczkami...
Zarzucasz mi, że to zabawne, a ja Ciebie pytam dlaczego napisałeś e60 m-pack? e36 qp?
Co do e36 cabrio i touring- wiadomo. Sztywność, masa, CS. Lecz co masz na sedana? Ma ramki w drzwiach i więcej drzwi. Co poza tym, że qp wg. Ciebie ładniej wygląda? Tak samo jaka jest różnica w E60 seryjnej, a E60 bez m-pakietu? Może silniki mają inne? M52 w 328i sedan jest inne, niż w qp?
Wymieniłeś e36 qp i e60 m-pack, bo są ładne, dla Ciebie szczególnie ładne. I tylko to, bo nie widzę jeszcze jakiegoś lepszego powodu.
Owszem, fajne wymieniłeś auta, ale BMW robi trochę dłużej samochody, jak przez ostatnie 20 lat.
Wolisz E36 od tego?
Piszesz E36 zapominając o historii... spoko, ocena subiektywna. Może tak właśnie ma być.
Tylko czemu czepiasz się mnie?
Beemki które wkleiłem, są moje ulubione, najbardziej porządane, wolałbym 100 razy mieć w garażu M1, niż E92 M3.
Tu nic nie trzeba tłumaczyć.... wokół E36, czy plastikowego E60 nigdy nie będzie tyle legend, ile jest o samochodach, które wymieniłem. Więc czemu uważasz, że to zabawne?
Poza 507, wspomniane przeze mnie samochody odnosiły sukcesy w sportach motorowych, gdy wspomina się o nich, przed ich nazwą mówi się "legendarny".
LeSiO napisał(a):
p.s. to niech moze jeszcze Frank podpowie ci zebys nie fantazjowal za bardzo[/i]
A tutaj, to ewidentnie przesadziłeś. Nie wiem do czego dążysz, zarzucasz, że wszystkie wypowiedzi konsultuję z Frankiem? Bo tego to już kompletnie nie rozumiem.
Napisz mi po prostu PW co Cię boli, nigdy Ci nie docinałem chamsko, ani nie robiłem świństw, może jedynie kiedyś dałem Ci osta, które Andrew prosił mnie, bym Ci dał dla żartu, kiedy jeszcze nie był modem? Wyjaśnij to i nie odwalaj szopek.