BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 09:05

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 września 2009, 13:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Barthezz napisał(a):
Misek napisał(a):
ten co jedzie prosto ma pierszeństwo.

Jasne, a może pierwszeństwo ma ten co ma opłacone autocasco? :hyhy: :rotfl:

Tatuś mnie uczył, że duży może więcej,więc wpychającemu się TIR-owi zawsze ustąpię :)

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 10 września 2009, 13:52 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 530d
Kod silnika: M57D30
Garaż: www.tinyurl.com/podol-e39
agrafka napisał(a):
Tatuś mnie uczył, że duży może więcej,więc wpychającemu się TIR-owi zawsze ustąpię
dokładnie, większy ma pierwszeństwo :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 września 2009, 14:00 
Zacna persona forum

podol napisał(a):
agrafka napisał(a):
Tatuś mnie uczył, że duży może więcej,więc wpychającemu się TIR-owi zawsze ustąpię
dokładnie, większy ma pierwszeństwo :D

Wiecie jak sie fajnie jezdzi e32 po krakowie?? :hyhy: :hyhy:
W e30 znacznie dluzej sie w korkach stoi, wlacza do ruchu ittp :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 10 września 2009, 14:09 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Jeżdziłam busem. Też było lekko :)

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 10 września 2009, 22:56 
Częsty bywalec

maad i kyo pewnie ze macie racje :) oczywiscie ze to nie jest nowy przepis :lol: jedyna zmiana w tym przepisie polegala na wykresleniu drogi tluczniowej kilka lat temu ..

poza tym trzeba tez pamietac o art. 3.1.. :)

[you] obejrzyj :

Moje 330 XI

Brata Audi AWE S4

Tytuł:
PostNapisane: 11 września 2009, 21:58 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e 60
Kod silnika: 530 I
ps. ładny szkic sytuacyjny :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 11 września 2009, 22:17 
Częsty bywalec

agrafka napisał(a):
Barthezz napisał(a):
Misek napisał(a):
ten co jedzie prosto ma pierszeństwo.

Jasne, a może pierwszeństwo ma ten co ma opłacone autocasco? :hyhy: :rotfl:

Tatuś mnie uczył, że duży może więcej,więc wpychającemu się TIR-owi zawsze ustąpię :)

No bo tak jest właściwie, jakiś czas temu niedaleko mnie tir wymusił pierwszeństwo, bmw wbiło się pod niego, na szczęście nikomu nic się nie stało, policjanci powiedzieli tylko kolesiom z e36 że tir ma pierwszeństwo bo jest większy... wielki ch. co się znają Pierdo.. niedouczeni policjanci. Choć z drugiej strony wiem że w tym bmw hamulce ledwo co działały jednak nikt im tego nie był w stanie udowodnić bo z przodu i dachu dużo nie zostało, a mi się chociaż skapło lusterko które ktoś wcześniej mi utrącił na parkingu.

Tytuł:
PostNapisane: 11 września 2009, 23:42 
Zacna persona forum

czyli dobrze dozumuje ? Bobby niebył sprawcą tylko dlatego ze babka jechała drogą mniejszą niz 20 metrów ?

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 08:11 
Częsty bywalec

kazio1919 napisał(a):
czyli dobrze dozumuje ? Bobby niebył sprawcą tylko dlatego ze babka jechała drogą mniejszą niz 20 metrów ?

No na to wygląda - szczęściarz :cool:

Tytuł: Re: Markietowe stłuczki...
PostNapisane: 12 września 2009, 08:49 
Zacna persona forum

Bobby_Valentino napisał(a):
Widziałem kątem oka że Pani wjeżdża w tą krótką uliczkę i gapi się gdzieś na bok i już wiedziałem... będzie bum :kwasny:
Skoro ja widziales to nie mogles sie zatrzymac i jej przepuscic?

PostNapisane: 12 września 2009, 09:04 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
styks napisał(a):
Widziałem kątem oka że Pani wjeżdża w tą krótką uliczkę i gapi się gdzieś na bok i już wiedziałem... będzie bum :kwasny:
Skoro ja widziales to nie mogles sie zatrzymac i jej przepuscic?

O patrz nie pomyślałem o tym... :zalamany: Szkoda że wcześniej o takiej opcji nie wiedziałem.

PostNapisane: 12 września 2009, 09:17 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
Otóż spotkała mnie dzisiaj taka oto historia... Szukałem właśnie sobie miejsca parkingowego pod moją ulubioną siłownią w której regularnie buduje swoją muskulaturę ale mniejsza z tym :D Picasso to ze mnie nie jest ale machnąłem mały schemacik sytuacyjny otakO:

Obrazek

Otóż ja podróżowałem niebieskim samochodem a sprawca, oczywiście kobieta :zly: czarnym ( na marginesie kobiety nie powinny mieć prawa jazdy tak jak w Kazachstanie, w przeciwieństwie do koni... ) Widziałem kątem oka że Pani wjeżdża w tą krótką uliczkę i gapi się gdzieś na bok i już wiedziałem... będzie bum :kwasny: Zdążyłem tylko truknąć licząc na to że Pani się obudzi i opamięta ale usłyszałem tylko bum i było po japkach. Trafiła mnie w tylne prawe koło i oczywiście stwierdziła że ona nie jest winna bo była z prawej strony i nie ważne czy się wali czy pali i to że ja już na tym skrzyżowaniu byłem to i tak moja wina :znudzony: Wezwałemy więc Policję. Pierwsze pytanie policjanta odnośnie sprawczyni brzmiało: A przynajmniej ładna ? :rotfl: Ale ogólnie zrobili notatkę i miałem się z babą sądzić bo to nie jest droga pod ich jurysdykcją i nie wiadomo kto ma rację bo niema znaków która droga to główna. Potem sprawdzili coś w centrali i okazało się że jest nowy przepis który mówi że jeżeli boczna droga ma mniej niż 20m to kierowca nią jadący ma się zachowywać jak na podporządkowanej.

Dobrze że zrobili ten przepis bo przynajmniej nie będzie teraz problemów przy takich stłuczkach ! :D Życzę więc miłego walenia :hyhy:

krotko i na temat :[b]konie ,kobiety[/b] tak ale Ty sobie daruj prowadzenie pojazdu, a zamiast na siłownie to weź wykup sobie lekcje jazdy dodatkowe :wstyd:
jak czytam takie posty to mnie krew zalewa...prawdziwy mężczyzna nic nie umie i nic nie wie alt to kobieta winna
w jednym jestes lepszy od kobiet na pewno...masz miesnie wytrenowe kosztem...dopisz sobie

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

PostNapisane: 12 września 2009, 09:22 
Częsty bywalec

becek napisał(a):
Otóż spotkała mnie dzisiaj taka oto historia... Szukałem właśnie sobie miejsca parkingowego pod moją ulubioną siłownią w której regularnie buduje swoją muskulaturę ale mniejsza z tym :D Picasso to ze mnie nie jest ale machnąłem mały schemacik sytuacyjny otakO:

Obrazek

Otóż ja podróżowałem niebieskim samochodem a sprawca, oczywiście kobieta :zly: czarnym ( na marginesie kobiety nie powinny mieć prawa jazdy tak jak w Kazachstanie, w przeciwieństwie do koni... ) Widziałem kątem oka że Pani wjeżdża w tą krótką uliczkę i gapi się gdzieś na bok i już wiedziałem... będzie bum :kwasny: Zdążyłem tylko truknąć licząc na to że Pani się obudzi i opamięta ale usłyszałem tylko bum i było po japkach. Trafiła mnie w tylne prawe koło i oczywiście stwierdziła że ona nie jest winna bo była z prawej strony i nie ważne czy się wali czy pali i to że ja już na tym skrzyżowaniu byłem to i tak moja wina :znudzony: Wezwałemy więc Policję. Pierwsze pytanie policjanta odnośnie sprawczyni brzmiało: A przynajmniej ładna ? :rotfl: Ale ogólnie zrobili notatkę i miałem się z babą sądzić bo to nie jest droga pod ich jurysdykcją i nie wiadomo kto ma rację bo niema znaków która droga to główna. Potem sprawdzili coś w centrali i okazało się że jest nowy przepis który mówi że jeżeli boczna droga ma mniej niż 20m to kierowca nią jadący ma się zachowywać jak na podporządkowanej.

Dobrze że zrobili ten przepis bo przynajmniej nie będzie teraz problemów przy takich stłuczkach ! :D Życzę więc miłego walenia :hyhy:

krotko i na temat :[b]konie ,kobiety[/b] tak ale Ty sobie daruj prowadzenie pojazdu, a zamiast na siłownie to weź wykup sobie lekcje jazdy dodatkowe :wstyd:
jak czytam takie posty to mnie krew zalewa...prawdziwy mężczyzna nic nie umie i nic nie wie alt to kobieta winna
w jednym jestes lepszy od kobiet na pewno...masz miesnie wytrenowe kosztem...dopisz sobie

:rotfl: :rotfl: nie chcę tutaj nikogo bronić, ale co do ch... mają mięśnie do prowadzenia samochodu? jakiś mniejszy zakres ruchów? Z własnego doświadczenia wiem że kobiety nie są pewne za kółkiem, mają problemy z używaniem lusterek (w innym celu niż makijaż), rozglądaniem się itp. choć nie wszystkie, ale sporo jest takich kobiet.

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 09:27 
Zacna persona forum

Cytuj:
własnego doświadczenia wiem że kobiety nie są pewne za kółkiem, mają problemy z używaniem lusterek (w innym celu niż makijaż), rozglądaniem się itp. choć nie wszystkie, ale sporo jest takich kobiet.
i pewnie dlatego za tak myslacych jest duzo -wsrod facetow to oficjalne statystyki policji podaja:
Typowy sprawca
mężczyzna

który jedzie zbyt szybko samochodem osobowym
co 10. jest nietrzeźwy

Typowa ofiara
mężczyzna
Zwykle jest kierowcą samochodu osobowego lub pieszym
najwięcej zabitych lub zmarłych w ciągu 30 dni od wypadku jest wśród pieszych
no tak ale zaraz napiszecie ze to nieprawda i ze oni sie myla
to tacy jak kolega wyzej ,napakowany i "myslacy " inaczej sa sprawcami wypadkow a nie kobiety
Zachecam do doksztalcenia:

www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/articl ... N/26946612
"Gdy przeanalizowano statystyki wypadków samochodowych okazało się, że niewielka grupa kierowców (ok. 5 proc.) powoduje prawie jedną trzecią (36 proc.) wszystkich wypadków samochodowych. Cechę osobowości, zwiększającą prawdopodobieństwo wywołania wypadku, nazwano niezbyt elegancko "wypadkowością".
Jest ona związana ze skłonnością do brawurowej jazdy, postrzegania przepisów ruchu drogowego jako wyzwania, skłonnością do nadmiernej rywalizacji, nadużywania alkoholu itp. [....]
Wypadki powodują najczęściej młodzi kierowcy. Wiele stereotypów mówi, że kobiety i starzy kierowcy są największymi zawalidrogami. Sądzimy, że młodzi faceci myślą szybko, mają dobry refleks, lepszą koordynację wzrokowo-ruchową i wyobraźnię przestrzenną, co sprawia, że są "lepszymi kierowcami”. Dlatego wyścigi samochodowe to domena mężczyzn.
Tymczasem badania pokazują, że to właśnie młodzi mężczyźni są bardziej niż inne grupy niebezpieczni na drogach [....]"

I tu jeszcze: www.policja.pl/portal/pol/8/21830/Wypad ... 007_r.html

16% - kobiety
78% - mezczyzni.
(reszta b/d)

PostNapisane: 12 września 2009, 09:44 

becek napisał(a):

Kolejny internetowy bed boj ! HUH !

Hehe widzę że mamy kolejnego obrońcę ucieśnionych kobiet :rotfl: Ciekawe bo nawet nasze forumowe damy żart zrozumiały i dały mi o tym znać na PW :] Widać nie tylko ja oglądałem Borata :P I po co mi niby lekcje jazdy skoro jechałem przepisowo i nie była moja wina :zdziwko: Ty pewnie jesteś taki dżentelmen że rzucasz kobiecie kurtkę pod nogi gdy jest kałuża a przy stłuczce winę to zawsze ty bierzesz na klatę.... Ooooh My Heroooo :rotfl:

A propo polecam film "Brzydka Prawda" wszystkim szowinistycznym świniom na forum ! :ok: Drugiej połówce też się na pewno spodoba ;)

Ostatnio edytowano 12 września 2009, 09:56 przez MAJSU, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 09:49 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
becek napisał(a):
i pewnie dlatego za tak myslacych jest duzo -wsrod facetow to oficjalne statystyki policji podaja:
Typowy sprawca
mężczyzna

Bo pewnie 80% kierowców to mężczyźni, więc inaczej przecieżnie może statystyka pokazywać, skoro zdecydowana większosć to mężczyźni, to i mężczyźni więcej wypadków powodują.
A statystyka ma to do siebie, że właściciele psów i ich pociechy mają w polsce po 3 nogi.

Wiele kobiet niestety jeździ nieprzewidywalnie i bezmyślnie, mam często tego wyraz na drogach, nie patrzą na pasy, znaki, gadają przez telefony jadąc nie mając podzielnej uwagi.

Jakkolwiek, jeżeli weźmiemy Panią która patrzy gdzie jedzie, jeździ przewidywalnie dla innych to w tym momencie mamy całkiem niezłego kierowcę, pozbawionego wspomnianego i mającego miejsce u facetów efektów rywalizacji.

I to jest prawda, jak stoję autem i jakieś pudło obok się gazuje to mam ochotę wcisnąć gaz i ruszyć pierwszy. Moja żona ma to całkowicie 'gdzieś'. Od kobiet, też można się kilku dobrych rzeczy nauczyć.

Panie powodują wypadki przez bezmyślność i gapiostwo, panowie zaś przez debilizm.

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 09:52 
Częsty bywalec

To wyjdź w końcu na ulice i policz ilu z kierowców to kobiety a ilu to mężczyźni, jestem teraz w pracy i mam piękny widok na dość ruchliwą drogę, policzę ile przez 30min za kółkiem przejedzie kobiet a ilu mężczyzn. Ale i tak nadal nie rozumiem co ma to że ktoś chodzi na siłownię itp do prowadzenia auta? Według Ciebie taki M. Pudzianowski skoro chudy nie jest to wyjeżdża z domu i w przeciągu dnia ma 99 stłuczek bo jest przypakowany? :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 09:54 

Kyokushin napisał(a):
A statystyka ma to do siebie, że właściciele psów i ich pociechy mają w polsce po 3 nogi.

Dobrze że ktoś to rozumie.

AdRian52 napisał(a):
Według Ciebie taki M. Pudzianowski skoro chudy nie jest to wyjeżdża z domu i w przeciągu dnia ma 99 stłuczek bo jest przypakowany? :rotfl: :rotfl:

On jest za głupi żeby stacyjkę znaleźć :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 09:56 
Zacna persona forum

Cytuj:
I po co mi niby lekcje jazdy skoro jechałem przepisowo i nie była moja wina :zdziwko:
,ale tak tylko Ty myślisz,bo moim zdaniem jesteś sprawca tej stłuczki..
mnie kiedyś TIR zgarnął i ciągnął 200 metrów masakrując mi auto...odbierając mandat był przekonany o mojej zmowie z policja bo on przecież był niewinny , to ja mu się wcisnąłem pod kola a on tylko chciał jechać prosto z pasa dla skręcających w prawo..
myślę ze on kiedyś kogoś zabije bo naprawdę był przekonany o swojej niewinności ...i totalnie bezmyslny

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 09:57 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
becek napisał(a):
,ale tak tylko Ty myślisz,bo moim zdaniem jesteś sprawca tej stłuczki..
mnie kiedyś TIR zgarnął i ciągnął 200 metrów masakrując mi auto...odbierając mandat był przekonany o mojej zmowie z policja bo on przecież był niewinny , to ja mu się wcisnąłem pod kola a on tylko chciał jechać prosto z pasa dla skręcających w prawo..

To w koncu jak bylo, bobby jest winny i jest w zmowie z policja ktora orzekla wine babeczki? :rotfl:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1