BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 07:43

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 10:06 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
becek napisał(a):
Cytuj:
I po co mi niby lekcje jazdy skoro jechałem przepisowo i nie była moja wina :zdziwko:
,ale tak tylko Ty myślisz,bo moim zdaniem jesteś sprawca tej stłuczki..
mnie kiedyś TIR zgarnął i ciągnął 200 metrów masakrując mi auto...odbierając mandat był przekonany o mojej zmowie z policja bo on przecież był niewinny , to ja mu się wcisnąłem pod kola a on tylko chciał jechać prosto z pasa dla skręcających w prawo..
myślę ze on kiedyś kogoś zabije bo naprawdę był przekonany o swojej niewinności ...i totalnie bezmyslny

Człowieku ja wiem że samochód po prawej na skrzyżowaniu równorzędnym ma pierwszeństwo ale jeżeli ja już na tym skrzyżowaniu jestem a on się tam nagle zza winkla pojawia to nie daje mu prawa żeby we mnie walić. Widzę że rozumujesz jak ta kobieta. Jestem sprawcą według twojego kodeksu drogowego ? Jakoś z tym przeżyję bo czuję się bardziej obywatelem Rzeczypospolitej Polskiej a nie Becekolandii.

Szkic podkreślę że jest poglądowy i narysowany w 30 sekund w Paintcie a zrobiłem to dla forumowiczów jeżeli mieliby kiedyś podobna sytuację. Wygląda to tak jakby ona stała a ja na chama jej wyjechał przed zderzak ale nie tak było zresztą opisałem to dość wyraźnie a jeżeli miałeś wątpliwości to trzeba było zapytać a nie wyjeżdżać do mnie od tępych koksów bo ja tak jak Kyo pamiętam na spotach co ktoś na mój temat pisze na forum.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 10:17 
Częsty bywalec

Cytuj:
Wygląda to tak jakby ona stała a ja na chama jej wyjechał przed zderzak ale nie tak było zresztą opisałem to dość wyraźnie a jeżeli miałeś wątpliwości to trzeba było zapytać a nie wyjeżdżać do mnie od tępych koksów bo ja tak jak Kyo pamiętam na spotach co ktoś na mój temat pisze na forum.

Zamawiam wideo z najbliższego spotu! :rotfl:
Hah, tak to już jest, ktoś wali stereotypem o "koksie" a sam wytyka innym stereotyp kobiety kierowcy, ale ok, tylko że po 10 min. obserwacji 86% kierowców to mężczyźni... więc nijak się mają statystyki do sytuacji na drodze, sam znam kilka osób trochę "większych" i wcale nie są tępi, zresztą powiedz pierwszemu napotkanemu "koksowi" że jest tępy, proste czego ludzie się boją to krytykują. Tyle z mojej storny.

Ostatnio edytowano 12 września 2009, 10:21 przez AdRian52, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 10:18 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
u mnie pod domem zmienili pasy poziome,i większość kierowców jadąc na pamięć wymusza pierwszeństwo, a ostatnio zrobił to młody chłopak właśnie na kobiecie ,która jechała prawidłowo wiec go obtrabila.....to straszne...kobieta śmiała obtrabic faceta..wiec jej pokazał faka wyciągając rękę aż po łokieć za okno...prawdziwy kozak...samiec
poczułem wstyd za tego gnoja,miałem ochotę zajechać mu drogę i go zmasakrować...,a kobita starym golfem go objechała prawym pasem i się wcisnęła przed niego ,a za kilkaset metrów skręcała w prawo ale jak ja mijał to widać było jak komentuje ta "głupią babę co nie umie jeździć"
najgorsze jest to ze ten pajac nie ma pojęcia ze wymusił pierwszeństwo i zrobi to pewnie jeszcze nie raz ,dopóki nie dostanie mandatu ,spowoduje wypadek albo dostanie wpier####ol od silniejszego na którym wymusi to pierwszeństwo,a kumplom opowiada na jaka to głupią krowę za kierownica trafił
jeździłem po wielu krajach i kontynentach ale tak zarozumiałych i bezmyślnie jeżdżących kierowców jak u nas to nie spotkałem...
przepraszam ,spotkałem ,arabusy to prawdziwe gamonie ale to podobno 3 świat wiec z czym sie równać??

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 10:21 
Zacna persona forum

Cytuj:
Człowieku ja wiem że samochód po prawej na skrzyżowaniu równorzędnym ma pierwszeństwo ale jeżeli ja już na tym skrzyżowaniu jestem a on się tam nagle zza winkla pojawia to nie daje mu prawa żeby we mnie walić. Widzę że rozumujesz jak ta kobieta. Jestem sprawcą według twojego kodeksu drogowego ? Jakoś z tym przeżyję bo czuję się bardziej obywatelem Rzeczypospolitej Polskiej a nie Becekolandii.
z Twojego rysunku widać ze dojeżdżasz do skrzyżowania i powinieneś ustąpić pierwszeństwa zastanawiam się czy rozumiesz znaczenie słowa ustąpić...

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 10:24 

becek napisał(a):
,arabusy to prawdziwe gamonie ale to podobno 3 świat wiec z czym sie równać??

3 swiat,to tak jak my :D

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 10:24 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
becek, przecież wyraźnie napisał że narysował jak narysował a na skrzyżowaniu już był, nie przed, nie za, tylko na. Mam ja albo on drugi rysunek zrobić?

Poza tym, jak ustaliliśmy to nie było równorzędne, tylko kobieta była na podporządkowanej bo droga która ona jechała nie ma 20m, więc nawet gdyby sytuacja się pokrywała z rysunkiem to i tak bobby by miał pierwszeństwo.

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 10:30 
Częsty bywalec

Moje BMW: E36 coupe/E30
Kod silnika: M52B28/M60B40
becek napisał(a):
z Twojego rysunku widać ze dojeżdżasz do skrzyżowania i powinieneś ustąpić pierwszeństwa zastanawiam się czy rozumiesz znaczenie słowa ustąpić...

Skoro policja na podstawie obowiązujących przepisów stwierdziła, że nie musiał ustępowac pierwszeństwa i wina leży po stronie drugiego kierowcy - kobiety to na jakiej podstawie piszesz tłustymi literami, że jednak powinien ustąpic???

Może za każdym razem jak dojeżdżamy do skrzyżowania powinniśmy patrzec czy nie nadjeżdża przypadkiem kobieta, żeby jej ustąpic pierwszeństwo???

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 10:49 
Zacna persona forum

Cytuj:
Poza tym, jak ustaliliśmy to nie było równorzędne, tylko kobieta była na podporządkowanej bo droga która ona jechała nie ma 20m, więc nawet gdyby sytuacja się pokrywała z rysunkiem to i tak bobby by miał pierwszeństwo.

ze mną nie ustalałeś :P ,będę się widział z kolegami z sekcji to popytam dla pewności
Cytuj:
Może za każdym razem jak dojeżdżamy do skrzyżowania powinniśmy patrzec czy nie nadjeżdża przypadkiem kobieta, żeby jej ustąpic pierwszeństwo???
jak jezdzisz starem to nawet nie zwalniaj ,w inny wypadku stosuj się do przepisów ruchu drogowego ,jeśli oczywiście wiesz co to jest

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 10:51 
Administrator

Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
becek napisał(a):
ze mną nie ustalałeś

bo nie musze ustalać czegoś z tobą żeby ustalone było :)
kopernik z tobą też nie ustalał że ziemia się wokół słońca kręci a jednak popatrz jest to fakt. ;)

zobacz na pierwszą stronę, na przepisy które podałem i na to co piszą maaaad i mormo którzy się na codzień zajmują interpretacją prawa. Jak znasz kogoś kto się zna (u nas modnie jest znać kogoś kto zna kogoś kto widział kogoś kto sie zna) to napisz co powiedzieli, a nóż widelec jest jakaś inna interpretacja którą warto wiedzieć :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 11:00 
Zacna persona forum

tak ,czytałem ale tez zajmuje się "prawem" pośrednio i nie do końca sie z kolegami zgadzam :) ,ale oczywiście mogę się mylić
ja na logikę biorę takie zdarzenia i wole ustąpić niż lakierować później auto...
mam trochę doświadczenia z wypadkami,bo trochę ich miałem i czasami można w sadzie wygrać a pieniędzy nie zobaczyć

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 12:39 

spider napisał(a):
becek napisał(a):
,arabusy to prawdziwe gamonie ale to podobno 3 świat wiec z czym sie równać??

3 swiat,to tak jak my :D

Mógłbym "gnić" z arabami w takim Trzecim Świecie jak Emiraty Arabskie :)

becek napisał(a):
zastanawiam się czy rozumiesz znaczenie słowa ustąpić...

Nie bałdzo... Ale po co mi to jak biorę 120 na klatę ? Łokcie na boki i do przodu :hyhy:

becek napisał(a):
a na logikę biorę takie zdarzenia i wole ustąpić niż lakierować później auto...
mam trochę doświadczenia z wypadkami,bo trochę ich miałem i czasami można w sadzie wygrać a pieniędzy nie zobaczyć

Nie no jak to zrobiłem tak 4 fun bo właśnie wyczyściłem samochód i włożyłem w niego trochę grosza z myślą o wystawieniu go na sprzedaż i pomyślałem że parę rys na boku z pewnością pomoże mi go dobrze sprzedać.

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 14:11 
Zacna persona forum

kazio1919 napisał(a):
czyli dobrze dozumuje ? Bobby niebył sprawcą tylko dlatego ze babka jechała drogą mniejszą niz 20 metrów
bobby ??

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 15:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Idę się uczesać.....Bobby.

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 15:30 

agrafka napisał(a):
Idę się uczesać.....Bobby.

Oookej... czekam w sypialni... Agato.

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 15:42 
becek napisał(a):
arabusy to prawdziwe gamonie ale to podobno 3 świat wiec z czym sie równać??

Powiedział zdolny "Polaczek" :ok:

A Bobby to prawdziwy koks. Na necie to łatwo się pisze, ale Bobby Was znajdzie na mieście i będą kłopoty. Big, Frank i ja razem czujemy respekt.

A co do koni, kobiet, to niektórzy mają naprawdę ograniczone horyzonty oraz poczucie humoru :0

Łałałiła!

HAJ FAJF!!

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 22:10 

Moje BMW: e39
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p ... 0#p2043810
Nigdy nie mialem stluczki z kobieta ale jak moja obtarla bume to najpierw sie wypierala, potem poplakala i powiedziala ze tylko samochod kocham a nie ja. Gdy obtarla drugi raz to powiedzialem ze koniec jezdzenia... Do dzis uwaza mnie za swinie, plakala chyba pol dnia gdy powiedzialem ile bezie kosztowac lakierowanie obydwu zderzakow i ze ma za to zaplacic. Jestem ostro zly bo zamiast przeprosic i odkladac pieniazki na lakiernika to ona caly czas probuje sprawic zebym poczul sie jak swinia.

Gdybym zderzyl sie z kobieta to policje wolalbym od razu. Mala cwaniara nie odroznia lewej od prawej, rozmawiala przez telefon jednoczesnie podmalowujac oczka ale oczywiscie to ja jestem winny bo jej wyjechalem... Mam znajoma ktora miala 2 przygody. Swiatlo zmienialo sie na czerwone ale ona uznala ze jeszcze przeleci. Pan przed nia uznal ze trzeba sie zatrzymac i gdy walnela w niego to twierdzila ze zbyt gwaltownie zachamowal. Drugi raz wysypala sie na zakrecie prosto w plot gospodarza. Gdy policja przyjechala bo nie chciala dogadac sie z gospodarzem, twierdzila ze krowy przechodzac przez droge sraja a jej auto posliznelo sie wlasnie na krowim placku. Podobno plakali ze smiechu...

Jesli chodzi o statystyki to ja robie 20 tys w roku, moja buba pewnie ok 1 tys. Jak policze jej obcierki i moje to statystyka wychodzi zgola odmienna. Swoja droga zaluje ze nie moge kupic AC na moja bume w rozsadnej cenie...

Tytuł:
PostNapisane: 12 września 2009, 23:17 
Zacna persona forum

Moje BMW: M5
Kod silnika: nie wiem nie znam si
Bobby_Valentino napisał(a):
HAJ FAJF!!

ee tam HAJ LAIF

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 08:36 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
ded napisał(a):
i ze ma za to zaplacic.

Jakie partnerstwo :) BOSKIE, UROCZE i takie........uczciwe :)

:wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 10:00 

ded napisał(a):
Nigdy nie mialem stluczki z kobieta ale jak moja obtarla bume to najpierw sie wypierala, potem poplakala i powiedziala ze tylko samochod kocham a nie ja. Gdy obtarla drugi raz to powiedzialem ze koniec jezdzenia... Do dzis uwaza mnie za swinie, plakala chyba pol dnia gdy powiedzialem ile bezie kosztowac lakierowanie obydwu zderzakow i ze ma za to zaplacic. Jestem ostro zly bo zamiast przeprosic i odkladac pieniazki na lakiernika to ona caly czas probuje sprawic zebym poczul sie jak swinia.

Hehehe klasyka :) Ciekawe jakby się zachowała jakbyś zgubił albo jakoś zepsuł dwie pary jej ulubionych butów... :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 10:11 
Administrator

agrafka napisał(a):
Jakie partnerstwo BOSKIE, UROCZE i takie........uczciwe

No a kto miałby zapłacić w tym przypadku, może on, przecież to wyraźnie jego wina że ona obtarła auto - mógł jej nie dawać a dał ....?

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1