Witam jestem tu nowy, mimo iż zarejestrowałem się zaraz po kupnie swojego śmigiełka ale dopiero teraz zebrałem się aby ją pokazać:). Dość długo się zastanawiałem jaki model kupić początkowo myślałem nad E36 320i w sedanie, ale dzięki namowie kuzyna który właśnie takowy model miał odradził mi go i powiedział że lepszy będzie 325 albo 328. Tak więc trafiło mi się Śliczne BMW 328 w coupe w ślicznym fioletowym kolorze, tak więc od 17 maja jestem jej posiadaczem. A teraz trochę danych:P
E36 328i Manual Coupe
Kolor Fiolet Metallic
Przebieg 294400km w chwili obecnej:P
M-Pakiet nie wiem czy jest on pełny czy nie sami ocenicie:)
Ładne felgi wzór AC 17" 8,5" ET13 z oponami 215/40/17 przód i 235/40/17 tył.
A w tym czasie co ją mam to zdążyłem wymienić tarcze+klocki przód, klocki tył, wiatrak wiskozy,wszystkie końcówki tuleje itd i łożysko tylne. Największym minusem tego auta jest instalacja gazowa II generacji ale w planach mam wyrzucenie starej i montaż sekwencji, drugim minusem są nadkola które poprzedni właściciel poszerzył aby koła się zmieściły i pewnie zrobił to na odpier... ale na jesieni się tym zajmę.
W planach w mojej głowie roi się wiele rzeczy do zrobienia ale najważniejsze to:
1. Odświeżenie lakieru, zrobienie nadkoli i konserwacja spodu,
2. Zmiana instalacji gazowej z II na IV generację,
3. Założenie gwintowanego zawieszenia.
4. Zmiana wydechu bo ten mi się nie podoba(rzecz gustu) niby Remus ale wole coś w kształcie owalu coś podobnego
http://moto.allegro.pl/it...op.html#gallery5. Zmiana lamp na Depo z ringami i dymionymi kierunkami
6. Zmiana kierownicy i pewnie jakiś pierdół w między czasie ale będę pisał na bieżąco

Mile widziane propozycje co do zmian:)