BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 09:06

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 10:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
agrafka napisał(a):
ded napisał(a):
i ze ma za to zaplacic.

Jakie partnerstwo :) BOSKIE, UROCZE i takie........uczciwe :)

:wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Daj babie palec, a będzie chciała całą rękę. :niepewny: Powinien był ją pogłaskać, utulić, przeprosić, że się uniósł po czym zrezygnować z tego samochodu i jej go dać. A na poważnie - nie dla psa kiełbasa.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 13:27 
Forumowicz

Moje BMW: E39
samochodu i kobiety się nie pożycza
samochodu kobiecie się nie pożycza ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 14:29 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46
Kod silnika: m47n
przeraza mnie to co piszecie....wściekać się na potencjalna matkę swoich dzieci ze samochód porysowała??bo chce jeździć?
większość tu boi się mechanika jak diabeł wody święconej i jeździ starym autem i płacz bo lakier zarysowany!!!!!
porażka
bardziej zasługujemy na tytuł-IV świat

https://picasaweb.google.com/100024553116878785483/Indochiny

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 14:44 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
becek napisał(a):
przeraza mnie to co piszecie....wściekać się na potencjalna matkę swoich dzieci ze samochód porysowała??bo chce jeździć?

Ale mi ksiądz już na religii w podstawówce mówił że babę trzeba trzymać krótko :(

becek napisał(a):
większość tu boi się mechanika jak diabeł wody święconej i jeździ starym autem i płacz bo lakier zarysowany!!!!!

Nie dziwne jeżeli dla sporej części ludzi na tym forum te samochody to coś więcej niż tylko wozidło a znaleźć porządnego mechanika łatwo nie jest.[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 15:11 
Częsty bywalec

becek napisał(a):
porażka

Jak ktoś chce jeździć niech kupi sobie swój samochód i szpachluje go do woli. Ja raz dałem poprowadzić samochód byłej dziewczynie, skończyło się na tym że musiałem ściągać bieg, hamować ręcznym i odbijać kierownicą z miejsca pasażera, a mimo to brakło z 20cm od nowego zderzaka. Moja siostra chciała jeździć to wzięła mój wcześniejszy samochód i jakoś go nigdy nie obtarła, i bez problemu też mogę jej pożyczyć swój bo wiem że jeździ pewnie. Ale niektórzy nie są do tego stworzeni i tyle, nie wszyscy ale jednak są (nie mówię tylko o kobietach ale tak samo o mężczyznach), a ja nie będę płacił i miał bity samochód tylko dlatego że ktoś chce sobie pojeździć.
Bobby_Valentino napisał(a):
Nie dziwne jeżeli dla sporej części ludzi na tym forum te samochody to coś więcej niż tylko wozidło a znaleźć porządnego mechanika łatwo nie jest.

2x!!

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 15:20 
Zacna persona forum

Cytuj:
Nie dziwne jeżeli dla sporej części ludzi na tym forum te samochody to coś więcej niż tylko wozidło a znaleźć porządnego mechanika łatwo nie jest.

Bobby_Valentino może dla Ciebie :D ,bo jak czytam posty ,to widzę ze fury kupione w agonalnym stanie za "ostatnie " pieniądze , a one ....nie chcą jeździć!!!pomocy!!!!lampka się pali!!! szarpie!!!muli!!!PALI ZA DUŻO A JAK WAM???POMOCY!!!

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 15:20 
Przyjaciel forum

becek napisał(a):
porażka

Daj kilka razy swój samochód co zdolniejszym kobietkom to może przyznasz rację. :]

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 15:23 
Zacna persona forum

Cytuj:
Daj kilka razy swój samochód co zdolniejszym kobietkom to może przyznasz rację. :]
wiesz wole dać dziewczynie,bo mam 80% szansy ,ze się nic nie stanie...ale kumpel już mi tylko daje 16% bezpieczeństwa..to trochę mało prawda??

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 15:25 
Przyjaciel forum

80% to też za mało, dlatego ja generalnie nikomu nie daję auta. :cwaniak:

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 15:29 
Częsty bywalec

becek napisał(a):
Cytuj:

Bobby_Valentino może dla Ciebie :D ,bo jak czytam posty ,to widzę ze fury kupione w agonalnym stanie za "ostatnie " pieniądze , a one ....nie chcą jeździć!!!pomocy!!!!lampka się pali!!! szarpie!!!muli!!!PALI ZA DUŻO A JAK WAM???POMOCY!!!

To patrz w galerie, bo w mechanika&elektryka&eksploatacja większość postów ludzi z kilkoma postami. Są ludzi którzy piszą tylko o poradę, zresztą lepiej jak pytają, czyli próbują naprawić niż mają wszystko gdzieś i jeżdżą złomami. A poza tym pokaż mi samochód który się nie psuje.

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 15:48 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Kyokushin napisał(a):
agrafka napisał(a):
Jakie partnerstwo BOSKIE, UROCZE i takie........uczciwe

No a kto miałby zapłacić w tym przypadku, może on, przecież to wyraźnie jego wina że ona obtarła auto - mógł jej nie dawać a dał ....?

Były mi auto otarł. Nie płakałam. Nie wyliczałam kosztów. Żenujące IMHO jest wyliczać bliskiej osobie coś co stało się z przypadku. Bo niby jak? SPECJALNIE?

Może zakłady ubezpieczeniowe powinny pomyśleć nad "OC dla par z przypadku".
Facetowi na lakier do auta a kobiecie na lakier do paznokci. Też stłuczony.

Bla, bla, bla.......

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 19:10 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 530d
Kod silnika: M57D30
Garaż: www.tinyurl.com/podol-e39
AdRian52 napisał(a):
A poza tym pokaż mi samochód który się nie psuje.

Wybrał się facet Rollsem z rodziną w szwajcarskie alpy ale pech chciał, ze auto odmówiło posłuszeństwa. Facet zadzwonił po pomoc, przyleciał helikopter, zabrał ich do 5* hotelu a mechanicy usunęli usterkę. Rano samochód podstawiony pod hotel i rodzinka dalej kontynuowała podróż. Po powrocie facet przypomniał sobie, że w tym całym zamieszaniu nie zapłacił za hotel ani za naprawę auta, a że był to jegomość majętny postanowił uregulować rachunek. Dzwoni więc do Rollsa opowiada swoją historię, po czym słyszy w słuchawce miły damski głos:
- Proszę Pana ale to chyba pomyłka, Rollsy się nie psują.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Mówisz i masz :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 20:34 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
agrafka napisał(a):
Facetowi na lakier do auta a kobiecie na lakier do paznokci. Też stłuczony.

Rzeczywiście, nie ma różnicy, między lakierowaniem paznokci a auta.

Czy jakby mi żona rozwaliła auto bym kazał jej płacić? Nie, kupiłbym sobie drugie, bo taki już jestem, fakt, jestem pewien że sama by chciała naprawić/odkupić, bo też taka jest - gra uczciwie.

Jak ja bym rozwalił jej auto, też kupiłbym jej drugie, raczej odkupił, jakbym zarysował, bym zapłacił za malowanie.

Bo to jest taka oczywista oczywistość, że jak się komuś coś zniszczy, wypada odkupić, niezależnie od płci, bliskiej osoby, ale zależne od dobrego wychowania.
A nie strzelać focha i palić głupa płaczem.

Piękne jest, że jak kobiety coś drogiego spierdzielą to wchodzą na mityczną, niemierzalną sferę uczuć, bliskości, średniowiecznych relacji damsko-męskich, tylko po to aby przypalić głupa i zrzucić winę na faceta, bo to zawsze jego wina a one takie biedne, ale za to najmądrzejsze, zawsze.

Jak to dobrze że nie mam tego typu problemów bo bym chyba nie wyrobił.
Najlepiej, mieć AC.

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 21:04 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 Coupe +Mustang
Kyokushin napisał(a):
Najlepiej, mieć AC.

Chyba najbardziej sensowny wniosek z całej dyskusji ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 września 2009, 21:57 
Zacna persona forum

becek napisał/a:

A ja mam szczescie bo moja najslodsza i najdrozsza druga polowka nie chce jezdzic moimi samochodami bo sa podobno za duze do jazdy :hurra: :hurra: :hurra: :hurra:

becek napisał/a:

[/quote]

Ostatnio wymienialem chlodnice - u mechanika 250zl i na przyszly tydzien bo to 7er to duzo roboty.
U kumpla pod domem - podstawowe narzedzia, 40 min roboty ;)

Jesli umiem zrobic sobie przy samochodzie to wole przeznaczyc np 100 wiecej na lepsze klocki i tarcze hamulcowe i wymienic je pod domem niz kupic byle jakie i dac mechanikowi ta stowke. Proste? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 września 2009, 06:56 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: m57
Kyokushin napisał(a):
Bo to jest taka oczywista oczywistość, że jak się komuś coś zniszczy, wypada odkupić, niezależnie od płci, bliskiej osoby, ale zależne od dobrego wychowania

no normalnie Kyo... się podpisuję w całej rozciągłości :)

jiGsaw napisał(a):
A na poważnie - nie dla psa kiełbasa

pytson! napisał(a):
samochodu kobiecie się nie pożycza

tyaaa...
przedwczoraj kolejny raz miałam przyjemność spotkania na drodze z takim młodym błyskotliwym - biorąc pod uwagę stopień wygadania i kozaczenia, założę się że koleś na codzień rzuca na prawo i lewo podobnymi tekstami
A przy okazji jakaś durna kierowniczka zostaje przerzucona przez całą jezdnię i ląduje pionowo w rowie, a jej piękna, zaje**sta, ukochana beemka zostaje spsuta przez terenówkę... cóż, lajf :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 14 września 2009, 07:24 
Forumowicz

Moje BMW: E39
Raczej parafrazowałem tylko. Nigdy nie wychodziłem z założenia, że kobiety są gorszymi kierowcami lub nie nadają się do prowadzenia samochodów. Według mnie i wśród mężczyzn zdarzają się dobrzy/słabi kierowcy jak i wśród kobiet. Nic odkrywczego, ale tego będę się trzymał. Mam 2 siostry, które posiadają już prawo jazdy i obie radzą sobie za kierownicą bardzo dobrze i bez obaw dałbym im samochód.

Tytuł:
PostNapisane: 14 września 2009, 08:25 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M4 M6
Kyokushin napisał(a):

Rzeczywiście, nie ma różnicy, między lakierowaniem paznokci a auta.

Czy jakby mi żona rozwaliła auto bym kazał jej płacić? Nie, kupiłbym sobie drugie, bo taki już jestem, fakt, jestem pewien że sama by chciała naprawić/odkupić, bo też taka jest - gra uczciwie.

Jak ja bym rozwalił jej auto, też kupiłbym jej drugie, raczej odkupił, jakbym zarysował, bym zapłacił za malowanie.

Bo to jest taka oczywista oczywistość, że jak się komuś coś zniszczy, wypada odkupić, niezależnie od płci, bliskiej osoby, ale zależne od dobrego wychowania.
A nie strzelać focha i palić głupa płaczem.

Piękne jest, że jak kobiety coś drogiego spierdzielą to wchodzą na mityczną, niemierzalną sferę uczuć, bliskości, średniowiecznych relacji damsko-męskich, tylko po to aby przypalić głupa i zrzucić winę na faceta, bo to zawsze jego wina a one takie biedne, ale za to najmądrzejsze, zawsze.

Jak to dobrze że nie mam tego typu problemów bo bym chyba nie wyrobił.
Najlepiej, mieć AC.

świetnie to napisałeś :padam:

x2

Tytuł:
PostNapisane: 16 września 2009, 14:46 
Zacna persona forum

no dobra,jestem po rozmowie z oficerem drogówki
Cytuj:
1-faktycznie na parkingach nie interweniuja bo to nie sa drogi
prawda
ale jezeli juz to:
jesli nie ma znakow poziomych stosuje sie zasadę prawej ręki
Bobby_Valentino wychodzi na to ze nie masz racji...nie zabij kogos swoja pewnoscia
bez obrazy oczywiscie

Tytuł:
PostNapisane: 16 września 2009, 14:49 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Powiedz to oficerom drogówki którzy stwierdzili że bobby jest nie winny.
Który oficer drogówki ma więc rację?

Ja bym się powoływał na kodeks który jest pisany art. 1 ust. 2.

Bobby ci pisał, że jechał normalnie i przecież jakby mogl to by babe puścił, ale baba mu walnęła w tył.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 93 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1