BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 05:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Regulamin działu

Drogi forumowiczu, przed założeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji szukaj.
Jeśli to nie przyniesie efektu i nie uzyskasz odpowiedzi na twoje pytanie. Możesz założyć nowy temat. Proszę jednak o poprawne tytułowanie tematów,posty o tytułach "Pomocy " będą poprawiane bądź usuwane.

Proszę również o poprawne tytułowanie tematów:
[Exx] Tytuł tematu

Tematy źle nazwane, będą usuwane, bez komentarza ani informacji

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2009, 22:03 
Pierwsze kroki

Ja mam po woli dosc komentarzy w stylu wiocha itp. Oczywiscie przy odpowiednim stylu...

Jakby nie bylo M pakietu ori, tylko wymyslony na allegro to szloby, ze M to wiocha....

Mi te lampki nawet sie widza, tylko do ciemnego auta.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 17 września 2009, 23:00 
Częsty bywalec

[quote="MisieC"]Ja mam po woli dosc komentarzy w stylu wiocha itp. Oczywiscie przy odpowiednim stylu...

Jakby nie bylo M pakietu ori, tylko wymyslony na allegro to szloby, ze M to wiocha....
/quote]

Widzisz, ja zgadzam się z Tobą, taka nagonka na mpakiet powstała i co zrobisz :]

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 07:14 
Częsty bywalec

MARCIN08 napisał(a):
MisieC napisał(a):
Ja mam po woli dosc komentarzy w stylu wiocha itp. Oczywiscie przy odpowiednim stylu...

Widzisz, ja zgadzam się z Tobą, taka nagonka na mpakiet powstała i co zrobisz :]

Ha! A piękne są dla was laminatowe zderzaki nawiązujące do japońskich aut z filmów? Mi to w bmw zupełnie nie pasuje.

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 07:54 
Częsty bywalec

AdRian52 napisał(a):
MARCIN08 napisał(a):
MisieC napisał(a):

Ha! A piękne są dla was laminatowe zderzaki nawiązujące do japońskich aut z filmów? Mi to w bmw zupełnie nie pasuje.

Nie rozumiesz, żeby laminat wychodził ori to większośc by sie zachwycała orilaminatem.

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 08:16 
Częsty bywalec

MARCIN08 napisał(a):
AdRian52 napisał(a):
MARCIN08 napisał(a):
MisieC napisał(a):

Nie rozumiesz, żeby laminat wychodził ori to większośc by sie zachwycała orilaminatem.

Gdyby laminat wychodził ori to nowe samochody kosztowałyby dużo mniej, a za to dużo, dużo kasy wykładalibyśmy na zderzaki bo wystarczy mniejsza przycierka i laminat może pęknąć, a poza tym era trabanta już minęła. A jeżeli jesteś ciekawy to są laminatowe nakładki na zderzaki dobrze imitujące m-pak, ale fikuśne zderzaki, lampy zespolone itp itd nie pasują do bmw i dlatego fabrycznie zrobili tak a nie inaczej, bo robili to z gustem a nie pod remize.

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 08:32 
Częsty bywalec

orilaminaty to tylko przenośnia nie mająca niz wspólnego z jakością tych podzespołów, ale chodzi o sens jakby wyszły w oryginale zespolone zderzaki itp. to by sie wszyscy cieszyli tak jak z mpaszteta :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 09:19 
Forumowicz

Moje BMW: E61 LCI 525d
Kod silnika: M57
Garaż: E61 525d - http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166179
E36 Coupe - http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=55190
Wracając do tematu, takie małe porównanie lamp na ciemnym aucie:
Obrazek

Moim zdaniem biały kierunek pasuje lepiej, przy jasnym lakierze to sprawa dyskusyjna.

Co do M-Pakietu, to można żyć bez niego, z resztą są inne body-kity do E36 znacznie lepsze i bardziej pasujące niż laminaty za allegro. Dla przykładu: Alpina, Hamann, Hartge.

Tytuł:
PostNapisane: 20 września 2009, 11:41 
Forumowicz

Moje BMW: f11
kupilem ori z bialym. udalo sie za 140zl wyrwac ladny komplecik :) te czarne byly fajne ale byly prysniete sprayem do lamp kilka razy tak ze prawie juz nie przepuszczaly swiatla. inaczej sie takiego efektu nie osiągnie jedna warstwa folii czy sprayu

Tytuł:
PostNapisane: 20 września 2009, 12:05 
Forumowicz

Moje BMW: E61 LCI 525d
Kod silnika: M57
Garaż: E61 525d - http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166179
E36 Coupe - http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=55190
2fst4u napisał(a):
kupilem ori z bialym. udalo sie za 140zl wyrwac ladny komplecik

Dobry wybór i na prawdę dobra cena, gratuluję.

Tytuł:
PostNapisane: 20 września 2009, 17:12 
Forumowicz

oj jak dla mnie żadne z tych ! kolega ma w swojej e36stce takie same lampy jak na pierwszym obrazku na czarnym aucie zamontowane i ...tragicznie to wygląda zero kontrastu i wszystko się zlewa...ogólnie dla mnie odpadają...ale kwestia gustu odezwij się na pw to ci mogę przesłać fotki jak wyglądają te lampy na czarnej e36stce ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 września 2009, 12:51 
mi się podobają te lampy szczególnie te czarne-mam pytanko-czy są dostępne do e 36 compact i jaka cena bo pasowałyby mi do czarnego :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2009, 12:54 
Forumowicz

Moje BMW: E36 328iAT
Kod silnika: M52B28
Obrazek

A ja mam takie i mi się podobają :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2009, 16:05 
Forumowicz

Moje BMW: E36 320iA, E39 520iA
Kod silnika: M50B20, M52B20
Tufasttuju ;) moim zdaniem bardzo dobrze zrobiłeś :ok: te czarne nie pasiły mi jakoś i już na pewno nie do czarnuli :) i nie przejmuj się komentami kolegów bo może były troche za ostre ale trzeba przyznać że wyszły Ci na dobre nie :?: ;)
a przednie lampy pasują do czarnego lakieru i odmładzają sylwetkę auta więc sie nie łam
byle tak dalej :ok:

pozdr
StraHu

BMW uchyla nam skrawek nieba za życia :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2009, 14:30 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
Ziomek nie przejmuj się ich komentami typu ''wieś, agro" Co byś nie zmienił w swojej e36 oni do czegoś i tak się przyczepią... nie pytaj o zdanie rób po swojemu! :)
PS, Sam szukam takich lamp Red&white na tył. możesz podesłać na priv wiecej fot i napisać gdzie moge takie dostać bede wdzięczny pozdro :)

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2009, 19:45 
Forumowicz

Moje BMW: f11
StraHu napisał(a):
a przednie lampy pasują do czarnego lakieru i odmładzają sylwetkę auta

tez tak sadze :) i nie mam pojecia o co chodzi niektorym ludzia? ze brzydko wyglada czy ze psuje oryginalny wyglad auta? widzialem ja na srebrnych bordowych i innych kolorach betek i wygladaly tragicznie ale w czarny ladnie sie komponuje.

pozdrawiam

Obrazek

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1