BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 7 maja 2025, 00:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 175 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 00:45 
Zacna persona forum

Moje BMW: M5
Kod silnika: nie wiem nie znam si
Fryderyk napisał(a):
Krótko i na temat:

15 latek- po co tam lazł, to jedna sprawa, ale druga- cokolwiek myślał o Peji, to do nikogo nie powinno się tak robić. W ryj powinien dostać, ALE...

...od samego Peji jak już strzała i dowidzenia. Nie podoba mu się- to po co przychodzi na koncert awantury robić.

Peja jednak wybrał inny wariant... jak prawie każdy GANGSTA raper w PL ---> więcej gadania, niż czynów, zachęcanie fanów, żeby mu wpieprzyli... no żenada, żenada i tyle.

Peja nie ma jaj, nie ma honoru, nie ma niczego. Nie jest ani bezwględnym rzeźnikiem, twardzielem, czy coś, ani nie jest kultularnym człowiekiem.

Powinien się pojawić demotywator z jego foto:

"Zlecenie pobicia 15latka. NOW THAT'S GANGSTA"

albo "PEJA-GANGSTA ---> EPIC FAIL"

śpiewa o czymś takim jak "szacunek ludzi ulicy", po czym odwala takie coś...

epic fail i tyle.

od więzienia pewnie się wymiga, ale wystarczy, że TVN nagłośniło sprawę i pokazało jakim jest epic-gangsta :)

podpisuje sie pod tym

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 07:20 
Częsty bywalec

tomasz86 napisał(a):
Fryderyk napisał(a):
Krótko i na temat:

15 latek- po co tam lazł, to jedna sprawa, ale druga- cokolwiek myślał o Peji, to do nikogo nie powinno się tak robić. W ryj powinien dostać, ALE...

...od samego Peji jak już strzała i dowidzenia. Nie podoba mu się- to po co przychodzi na koncert awantury robić.

Peja jednak wybrał inny wariant... jak prawie każdy GANGSTA raper w PL ---> więcej gadania, niż czynów, zachęcanie fanów, żeby mu wpieprzyli... no żenada, żenada i tyle.

Peja nie ma jaj, nie ma honoru, nie ma niczego. Nie jest ani bezwględnym rzeźnikiem, twardzielem, czy coś, ani nie jest kultularnym człowiekiem.

epic fail i tyle.

od więzienia pewnie się wymiga, ale wystarczy, że TVN nagłośniło sprawę i pokazało jakim jest epic-gangsta :)

podpisuje sie pod tym

Ja też :hyhy:
Za starych czasów jak byłem na koncercie massey'a (kiedy to jeszcze nikt nie bardzo wiedział kto to jest) to też były takie szczuny to pokazywały mu środkowy palec, massey zniszczył ich jednym zdaniem, bez pomocy publiczności. Nie rozumiem po co ludzie chodzą na koncert skoro nie lubią wykonawcy który tam gra... bez sensu

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 10:05 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Dzieciak bezmózg, Peja w sumie też nie zachował się godnie, ani profesjonalnie. Mógł powiedzieć, żeby ochroniarze go wyrzucili i tyle.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 10:46 
Częsty bywalec

Byłem, widziałem i żadne tam tłumaczenia Peji mnie nie przekonały. Nic nie usprawiedliwia takiego zachowania. "Dobrze", że skończyło się tylko tak, a nie doszło to większej zadymy. Peja powinien za to odpowiedzieć, zwłaszcza że to nie pierwszy jego taki numer.

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 10:56 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Dopiero teraz obejrzałem filmik z tego występu.... :wstyd: Takiej popeliny sobie Rychu narobił że już nigdy nie pozbędzie się łatki zwykłego lamusa. Gangster i człowiek ulicy nie umiał sobie poradzić ze zniewagą 15 latka... :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 11:13 
Forumowicz

Moje BMW: E36 320i
Peja to dno . Teraz jeszcze bardziej się do tego przekonałem... :zdziwko:
:cisza:

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 14:32 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: m52b20
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... adams+320d

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... iadams+e30
Fryderyk napisał(a):
Krótko i na temat:

epic fail i tyle.

Jestem za :wstyd: :D

A Peja? 30 lat ma facet a dac ryj gnojkowi nie umie :] Dramat

Tytuł: Re: Peja...
PostNapisane: 18 września 2009, 15:51 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
bafi napisał(a):

A co wy o tym myslicie?

trzy mu w cztery

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 16:40 
Forumowicz

Moje BMW: 320d Touring
Kod silnika: M47N204D4
Chyba cztery mu w cztery... :]

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 16:52 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 6 coupe
flyboy napisał(a):
Chyba cztery mu w cztery... :]
znalazł sie polonista :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 17:12 
Forumowicz

Moje BMW: E46 Touring
A czego wy zescie sie po nim spodziewali... Gosciu nawija w wiekszosci ze reprezentuje biede a pozostala czesc to o melanzach... To tak samo jak czterolatkowi kazac prowadzic auto, z tym ze owy czterolatek sie nauczy, a Pan bo facet juz ma cos kolo 30stki Rysiek juz sie nie nauczy...

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 18:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
flyboy napisał(a):
Chyba cztery mu w cztery...

U mnie w piaskownicy mówi się trzy mu w cztery.

Więc trzy mu w cztery.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 19:07 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46
Kod silnika: N42
Zacznijmy od tego, kto wogóle wpuścił 15-latka na koncert?, z tego co wiem na takie koncerty wstęp jest od 16 lat. Według mnie wina jest po wszystkich stronach: organizatora, 15-latka i Peji. Organizatorzy powinni zadbać o to aby dokładniej sprawdzano wiek koncertowiczów. Po co 15-latek przyszedł na koncert Peji skoro go nie lubi i dlaczego go obrażał?-bezmózg totalny... Peja mógł się zachować inaczej np. poprosić ochronę o usunięcie go z koncertu, no ale cóż... emocje wzięły górę... :wstyd:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 19:20 
Zacna persona forum

Moje BMW: X5 G05 40i
Kod silnika: B58
jak tak sie zastanawiam jakby Peja naprawde w pewnym momencie przestal rapowac i powiedzial: "przepraszam bardzo...czy jest tu moze ochrona bo tam jakis chlopczyk mi fakju pokazuje...no naprawde pokazuje mi i moze byscie mu powiedzieli zeby mi nie pokazywal co? da rade?"....no to wtedy by dopiero bylo, ze taki z niego gansgta raper jak z koziej d*py...itp itd...

Tak naprawde co by nie zrobil to i tak by bylo zle...no chyba, ze zeskoczylby i mu strzelil liscia...ale i tak by grzmialo, ze 15 latka pobil....a na marginesie podejrzewam, ze ten chlopaczek majac na glowie jakas czapeczke i stojac gdzies w tlumie wcale nie wygladal na 15 latka tylko na starszego...

Badzmy obiektywni...ja mysle, ze czesc wypowiedzi wynika po prostu z niecheci do tego rapera z roznych przyczyn...ja staram sie tylko ocenic tamta sytuacje na koncercie...bez zandych uprzedzen.

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 21:11 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e30
Ogólnie śmieszna sytuacja bo jak juz wyzej było powiedziane, gdyby miał cos w głowie to załatwił by go jednym zdaniem... a on potrafił zrobić zadymę. Dzieciak tez wlazł nie potrzebnie ale mało to takicha jest... siedza ze starszymi kolegami na ośce słuchaja h-h a potem peja to ich najwiekszy idol, moim zdaniem koles który ma juz wypalone wnetrzności mózgu

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 21:14 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Ludzie ogarnijcie się co wy chcecie od 15 latka ? Chyba wiadomo że to jeszcze głupie jak but ale żeby jednym fakiem wyprowadził 30 letniego faceta z równowagi ? Żenada.

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 21:16 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
W zasadzie wszystko zostało powiedziane. Na cholere ten dzieciak tam polazł, inna sprawa że Peja zachował się jak na niego przystało (czyt. jak kretyn), bo mógł to zakończyć na wiele innych sposobów. Chociaż "artysta" powinien być przygotowany nie tylko na entuzjastyczną ale też negatywną reakcje publiczności.

Typer EURO 2016 - I miejsce

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 21:28 
Forumowicz

Powinnien zrobic jak john lennon ... na pewnym koncercie zdjol okularki zszedl do ''fana'' zaje(*&^& mu sztuke zlamal nosek i dalej zaczol grac :hyhy: aczkolwiek peja ma wyrok w zawiasach bo juz jednego ''fana'' skasowal wiec tym razem musial sie innaczej bronić i po ''męsku'' a nie
bafi napisał(a):
"przepraszam bardzo...czy jest tu moze ochrona bo tam jakis chlopczyk mi fakju pokazuje...no naprawde pokazuje mi i moze byscie mu powiedzieli zeby mi nie pokazywal co? da rade?"
i tyle w tym temacie jednym slowem kazdy chcial tu byc hardcorem :ok: a wyszło innaczej..

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 21:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
bafi napisał(a):
jak tak sie zastanawiam jakby Peja naprawde w pewnym momencie przestal rapowac i powiedzial: "przepraszam bardzo...czy jest tu moze ochrona bo tam jakis chlopczyk mi fakju pokazuje...no naprawde pokazuje mi i moze byscie mu powiedzieli zeby mi nie pokazywal co? da rade?"....no to wtedy by dopiero bylo, ze taki z niego gansgta raper jak z koziej d*py...itp itd...

Ale nie musiał tego gadać ze sceny. Mógł chociażby między kawałkami podejść do kogoś z ochrony stojącego na/tuż obok sceny i "wywal tego a tego bo mnie wk***" i tematu by nie było.

Typer EURO 2016 - I miejsce

Tytuł:
PostNapisane: 18 września 2009, 21:39 
Częsty bywalec

Moje BMW: e39 530D
Kod silnika: m57d30
O samym wyczynie obydwu 15-nasto latków (Peja i jego fan :rotfl: ) już powiedziano wystarczająco i na temat. Niejednokrotnie zgodziłem się z wypowiedziami.
bialy napisał(a):
Chociaż "artysta" powinien być przygotowany nie tylko na entuzjastyczną ale też negatywną reakcje publiczności.

Mam czasami dziwne wrażenie, że te nasze dzisiejsze gwiazdki, to nawet nie dorosły do tego typu myślenia. Piszę ogólnie o muzykach i innych artystach. ;)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 175 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1