Cobi napisał(a):
]Napisz coś więcej, z jakiego biura leciałeś? Jak masz to daj jakiś fotki bo zainteresował mnie ten Dubai

Ja jechałem tam indywidulanie tzn mój ziomek tam mieszka dośc długo załatwił mi tylko wizę bo niestety bez niej nie da się tam wjechac a dostaję się ją tylko po wykupieniu wycieczki w jakimś biurze podrózy albo właśnie musi ci ją wyrobic ktoś kto tam mieszka, do tego bilecik na samolot i byłem na miejscu

Ceny za jedzenie picie w restauracjach sklepach są takie same jak w PL jedynie alkohol w klubach bo tylko tam go można kupic

jest 2 razy droższy. Ceny w centrach handlowych za ubrania etc też sa identyczne jak u nas.. Taxi też są sporo tańsze zamiast wynajmowac samochód można spokojnie zjezdzic całe miasto taksówką i wyjdzie to jeszcze taniej ! Jeżeli byś chciał tam jechac to tylko w miesiącach od października do maja inaczej jest tam za gorąco ! Ja byłem w listopadzie i było 36 stopni więc tak akurat ale w lato jest tam 50

więc nawet na plaże nie da rady się ruszyc. Dubai to jeden wielki plac budowy a to co oni tam budują przechodzi ludzkie pojęcie niesamowite projekty i widoki ! No a jeżeli chodzi o "koleżanki"

to naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie

najlepsze są Rosjanki i Azjatki wszelkiej maści ! HUH ! Z klubu raczej się samemu nie wraca hihi poza tym niema jakiejś idiotycznej selekcji typu białym bucie nie wejdziesz ! Chodziłem do tych samych klubów gdzie bawili się Szejkowie podjeżdżając swoimi Rolsami i Lambo wydając w barze tysiące swoich petro-dolarów ale nikt nie robi o nic problemów jedynie musisz miec tylko skończone 21 lat i balet jak siemasz

W linku masz parę fotek Dubaiu a na fotkach dwie przykładowe koleżanki, furke jaką udało mi się przejechac

i takiego Pana co dobrze gra w piłkę spotkałem go w klubie...
http://images.google.pl/images?q=dubai+ ... s&ct=title