Wiecie co niektorzy powinni sie leczyc jesli komus 3.0d pali 10 l paliwa to jest poje..y

jedna wielka bzdura... po nastepne pierwszy raz spotkalem sie z takim okresleniem "JAZDA EMERYTA" mam 24 lata i nigdy tak nie jezdzilem i nigdy sie nie spotkalem z takim okresleniem

nikt normlany tak nie jezdzi mowicie ze wam motory 2.0 2.5 pala w miescie 10 l chyba oleju
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
dodajcie jeszcze 3- 5l:

czy wiecie co to jest jazda w miescie to jest jak sie wraca z pracy 7km od 30min do 1godziny no i w sobote do hiperaketu wtedy w miescie taki motor 2.0 pali nie 10 a 13 i wiekszy wiecej, co innego jest szpanowanie ra kiedys wyechac namiasto a co innego regularnie jezdzic..jelsi ktos uzywa jezdzi jak emeryt to powinien jezdzic tico...a nie pakowac sie w BMW
Kończac wypowiedz chce powiedziec zeby tutaj zamiszczali ludzie prawdziwe doswiadczenia z BMW a nie pisali bajki moja laguna 1,8 benz 90KM w meisci epali ok 9-11 trasa 7-8 to sa szacunkowe. A podaje te dane po to zeby ktos poorstu wiedzial czy go stac na to I POTO SI EPODAJE DANE DOTYCZACE SPALANIA a ci co sie wstydza niech sie wstydzą:D
Pozdrawim uzytkownikow BMW

moj kryttyczny stosunnek jest tylko do paru

na tym forum
Poprostu BMW jest fajne a pali ile pali tylko piszcie prawde..co innego jest jezdzenie ze wzrokiem na wskaźniku a inne jest normalne uzytkowanie, coinnego jest jazda raz kiedys wyjechac na iasto poszpanowac przed laską a co innego jest do pracy, jezdzac regularnie nie oszukacie portfela czy praw fizyki:

A ja nie mamBMW bo poprostu nie stac mnie gdyz chce miec luz w jezdzeniu samochodem nie mam zmiaru sie zastanawiac cały czas ile on spali.