bartiadams napisał(a):
Condor napisał(a):
Po pierwsze to bartiadams, a po drugie po zainstalowaniu nowych map silnika i odświeżeniu silnika połykam sporo aut, którym nie są maluchy
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Za blad w nicku sorki.
Co do reszty, to nie zrozumiales mnie... albo sie nie jasno wyrazilem... napisales polskich aut... z polskich aut to ja kojaze Syrene 105, Malucha, Duzego Fiata, Poloneza, Warszawe i jakbym pomyslal to moze cos jeszcze... i do objechania calej tej listy raczej ta mapa Ci nie byla potrzebna...
Wracajac do tematu watku, w mojej becie bardzo mi sie podoba jej niespodziewanosc... z zewnatrz takie niepozorne zgnilozielone cus... w srodku wyposazone ja seria 7... i tu zaczyna sie zaskoczenie... a dalej... hmmm... ostatnio kumpel ktory ma E46 316 czy 318i (juz nie pamietam) jechal ze mna... wciskam gaz tak na 3-4cm, skrecam na duzym skrzyzowaniu... a on do mnie ladnie ci to przyspiesza... wyjezdzam na prosta... ty jeszcze nie wiesz jak to przyspiesza... podloga... cisza... zatrzymalismy sie na swiatlach... O k[cenzura]a!!!... i wlasnie to w niej kocham...
Pozwole sobie jeszcze przytoczyc rozmowe z moim serdecznym przyjacielem z Wroclawia, ktory tez jest goracym fanem E39 i poniekad to on zaszczepil mi milosc do BMW. Jak to kiedys stwierdzi: Bo widzisz, w Becie, to dupom nogi sie same rozkladaja... ale, ze o co ci chodzi... no zobacz, ze jak siedza na fotelu pasazera to im sie nogi rozjezdzaja... zaczalem sie zastanawiac, przypominac sobie... po dluzszej chwili namyslu nie znalazlem kontrprzykladu... mial racje...

swoja droga fajanie jest miec automat